Jump to content

Деца претукла Рашу Попова јер им није дао довољно новца

Препоручена порука

NAPAD NA LEGENDU Deca pretukla Rašu Popova jer im nije dao dovoljno novca

Boris Vuković | 18. 11. 2014. - 10:50h cat_icn_more.png 11:08h Komentara: 0

Dva maloletna dečaka pretukla su srpskog književnika i dugogodišnjeg televizijskog novinara Rašu Popova (81).

450305_rasa-popov-foto-zoran-loncarevic_

Braća I. N. (10) i J. N. (11), imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro ranije ove godine nakon što su ga pretukli.

Popovu su deca prišla da mu traže novac, i nakon što nisu bili zadovoljni sa novcem koji im je dao, oni su ga napali.

O ova dva romska deteta vodi računa Centar za socijalni rad u Rakovici.

Incident se desio pre 20 dana.

Подели на овим сајтовима

Telegraf je objavio malo drugačiju verziju priče. Ne spominje se nigde da je pretučen.

Nego nije mi jasno zašto je ovo tek sad vest kad se desilo pre 20 dana i šta ova dvojica štićenika Centra za socijalni rad traže na ulici kada već imaju jedno ubistvo iza sebe?

Подели на овим сајтовима

Strasno je sto su ta deca sticenici Centra, a tamo ocigledno niko ne oseca odgovornost za njihove postupke. Da ti ljudi imaju trunku savesti u sebi, podneli bi ostavke odmah. A da je ovo normalna drzava, neko bi trebalo da te iste (ne)radnike Centra pozove na odgovornost.

Подели на овим сајтовима

I ne zaboravite, kao sto kazu neki nasi pedagozi - jos okiceni i doktorskim titulama - decu nikad i ni u kom slucaju ne treba kaznjavati. Svi su oni divni, samo mi to nikako da ukapiramo, jel tako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Tako je. Zasto da samo Srbi koji tuku starce budu krivicno gonjeni?

Ni Srbi mlađi od 14 godina se ne gone krivično...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако ми неко дира Рашу пребићу га!
Мада овдје је јасно да је систем опет заказао, ово су само дјеца, ал опет је страшно да са толико година имају толико пријава. Дакле не можемо кривити њих, ал неко мора бити одговоран.

Подели на овим сајтовима

I ne zaboravite, kao sto kazu neki nasi pedagozi - jos okiceni i doktorskim titulama - decu nikad i ni u kom slucaju ne treba kaznjavati. Svi su oni divni, samo mi to nikako da ukapiramo, jel tako...

Evo ovi sto su prebili Rasu su rasli okruzeni ljubavlju, paznjom i razumevanjem i vidi kakvi su ispali.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Немојте да дирате те јадне мале роме...како вас није срамота!!

A sto da ih ne diraju? Pretukli su coveka...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

znaci nema hvala ako im vrecu novca ne das

A jel dajes zbog "hvala"? Mislim da ovaj komentar zaista nije na mestu.

Ta deca su napustena, pre svega od roditelja,okoline i na kraju od sistema. A ta okolina i sistem smo svi mi, a oni su prepusteni sami sebi i ulici. Samo najlakse je skinuti odgovornost sa sebe i prebaciti je na drugog. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...