obi-wan Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Za one koji jos nisu videli, imamo i pravu temu o ovom sletanju na povrsinu komete... Misija "Rosetta" - prvo sletanje na jednu kometu Млађони, GeniusAtWork and Odahviing је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 mislim fazon obican Kad ono tamo - medjutim. Jos je mog`o da bude i biven... tugo jesenja... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Inače nakon što su ljudi na sajtu TIMEa počeli masovno da glasaju da reč "feminist" bude reč banovana sledeće godine na: http://time.com/3576870/worst-words-poll-2014/ Times izdaje sledeće saopštenje: TIME apologizes for the execution of this poll; the word ‘feminist’ should not have been included in a list of words to ban. While we meant to invite debate about some ways the word was used this year, that nuance was lost, and we regret that its inclusion has become a distraction from the important debate over equality and justice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Плутон, GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 TIME apologizes for the execution of this poll; the word ‘feminist’ should not have been included in a list of words to ban. While we meant to invite debate about some ways the word was used this year, that nuance was lost, and we regret that its inclusion has become a distraction from the important debate over equality and justice. Gomila papucara i beskicmenjaka, a verovatno i dosta feministkinja zaposlenih tamo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Pazite taj naslov: http://www.washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2014/11/14/scientist-apologizes-for-his-sexist-shirt-but-the-internet-still-wants-women-to-shut-up-and-die/ I kada kliknete na link pritisnite ctr+F i kucajte Die da vidite gde i na koliko mesta se pojavljuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Gomila papucara i beskicmenjaka, a verovatno i dosta feministkinja zaposlenih tamo... Da ti znaš koliko je mene ova vest pogodila kada sam je čuo, ono ne mogu da opišem to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Ma sta te briga bre, imas temu o samom dogadjaju, da citas i uzivas. Pusti ti ovo, ne vredi zivaca... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Bukvalno sam osetio u meni nešto kako umire, još ne znam šta je crklo, ali trenutno mnogo zaudara, to mogu da kažem. Usput ono izgubio sam ono malo nade u čovečanstvo što sam imao, sada zvanično jedva izčekujem WW III. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Ili ako barem ima tog vašeg Boga da pošalje neku novu poplavu, katastrovu nešto, previše se smrada nakupilo na ovoj planeti treba to očistiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Bukvalno sam osetio u meni nešto kako umire, još ne znam šta je crklo, ali trenutno mnogo zaudara, to mogu da kažem. Usput ono izgubio sam ono malo nade u čovečanstvo što sam imao, sada zvanično jedva izčekujem WW III. Preterujes, more. Ima i mnogo gorih stvari... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Preterujes, more. Ima i mnogo gorih stvari... Ne znam kada gomila ljudi koji nikada ništa pametno nisu uradili natera jednog od ljudi koji je "gurnuo" čovečanstvo napred da se izvinjava (iako nema za šta da se izvini) i da javno plače. usput ovo nije nešto odjednom već duže vreme ja pišem o tom WW III, ali ovo je odprilike kap koja je prelila čašu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Uvek je bilo ljudi koji koce i prave probleme, da nije tako, ne bi ni Konfucije rekao onu njegovu izreku jos u to vreme. Ovo sve jeste krajnje blesavo, ali i nije vredno paznje, sad citam o samom sletanju, ne zanima me vasar oko toga. A ovaj vozac treba malo samo da bude zreliji co`ek, i nece vise da mu se desi ovako nesto. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Ovo pitanje je zabrinjavajuce... Moguce. Zabrinjavajuce je i da ne znas odgovor... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 Na način na koji 4chan to radi. Да, на идиотлуке треба одговорати као што одговара гомила напаљених анонимних клинаца, заробљених у свету видео игара, који су давно изгубили сваку везу са овим нашим стварним светом (ако су је уопште имали) и који испољавају отворену мизогинију, шаљу претње смрћу и тако то... Сад ми је барем јасно у ком си трипу и одакле ти оне расистичке и сличне идеје од ономад... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука