Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Ok, da ne bi ispalao da ja klevecem, a ti ne lazes, pitaj Aleksandra Milojkova da li je postavljao mudzose sa trofejima, rascerecene abortuse i slicno.

Aj` mi pokazi `de to ima, a da nije postavljeno jasno upozorenje o uznemirujucem sadrzaju.

Ako ima tako nesto, odma` treba da se ispravi.

Ja moram da kazem da nisam to video, em jos i da je Aca postavljao tako nonsalantno.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Aj` mi pokazi `de to ima, a da nije postavljeno jasno upozorenje o uznemirujucem sadrzaju.

Ako ima tako nesto, odma` treba da se ispravi.

Ja moram da kazem da nisam to video, em jos i da je Aca postavljao tako nonsalantno.

Neka ja ostanem svrbuci ljubomorni klevetnik, nije to frka na internetu smo, nego upirem prst u licemerstvo foruma i zgrazavanje od sisa i lozenje na leseve. A, posto sam zavrijedio i etiketu ateiste, neka moje reci ostanu nepouzdane, te se porazgovarajte medjusobno, sto da ne?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Clanica Margareta koja je otisavsa sa foruma porucuje:"Podrzavam te feministkinje i svi koji ih ne podrzavaju su mizoginisti!" Vrlo joj je drago sto se bradonja zarozao pred kamerama, a i meni je zabavno da gledam istetoviranog maco tipa kako cmizdri.  Ovo sam morao da napisam i izvinjavam se :(((

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

zgrazavanje od sisa i lozenje na leseve

:.mislise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

:.mislise.

Da preformulisem: brisu se slike razgolicenih grudi, ostaju slike leseva.

Eros vs Tanatos

0:1

Подели на овим сајтовима

Clanica Margareta koja je otisavsa sa foruma porucuje:"Podrzavam te feministkinje i svi koji ih ne podrzavaju su mizoginisti!" Vrlo joj je drago sto se bradonja zarozao pred kamerama, a i meni je zabavno da gledam istetoviranog maco tipa kako cmizdri.  Ovo sam morao da napisam i izvinjavam se :(((

BTW možeš li da pitaš šta to tačno nalazi uvredljivo na majici?

Подели на овим сајтовима

BTW možeš li da pitaš šta  to tačno nalazi uvredljivo na majici?

Ne bih ulazio u tu raspravu, hladno je da bih spavao u parku.

Подели на овим сајтовима

Mudri Konfucije...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...