JESSY Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 већина њих не жели да то призна или прихвати.....овде код нас на Балкану, они морају бити сурове мушкарчине......у супротном , су слабићи или папучићи.... да ли наши мушкарци на форуму прихватају потребу за нежношћу или изигравају ''мачомене...''? Sanja Т., Драшко, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Мене моја жена брате мази и више нег` што треба... И ја њу додуше Дуња, Саша од Москве, звончица and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Мене моја жена брате мази и више нег` што треба... И ја њу додуше facenew22222222 :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=6W4kTIjqfAU Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Kao predsednik svih muskaraca, odobravam izlive neznosti, ali umereno. звончица, LISA, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Kao predsednik svih muskaraca, odobravam izlive neznosti, ali umereno. Ziveo preCednik!!! LISA је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Нежност је само граматички женског рода ! Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 да ли наши мушкарци на форуму прихватају потребу за нежношћу или изигравају ''мачомене...''? Шећеру. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ево имам и ја ту потребу коју ретко кад испољавам. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Imam ja jednog muškarca koji obožava da se mazi, i ne stidi se toga. Evo ga LISA, Mилена КШ, Vesna Milovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 ...mačo muškarci su u stvari vrlo pažljivi i vrlo nježni prema svojoj ženi i to je sasvim ok... Дуња, Вук самотњак, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 ...mačo muškarci su u stvari vrlo pažljivi i vrlo nježni prema svojoj ženi i to je sasvim ok... Tо није мит? Данче* and feeble је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Kao predsednik svih muskaraca, odobravam izlive neznosti, ali umereno. Mi nemamo precednika nego cara... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Нежност је само граматички женског рода ! sto potvrdjuje da mi zene treba da je koristimo.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 a ko ne voli biti mazen i pazen Драшко, Данче*, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука