Дејан Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 @@зеленизуб, Žena je u pitanju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 @@зеленизуб, Žena je u pitanju? Ти си баш решио да ти преседну та твоја умишљена опитивања? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ти си баш решио да ти преседну та твоја умишљена опитивања? Malo mi je čudno da je žena komandant tenkovske brigade, ali sad se setih, dedina bivša žena je bila tako nešto, negde u Kraljevu, Kragujevcu, ne znam tačno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Malo mi je čudno da je žena komandant tenkovske brigade, ali sad se setih, dedina bivša žena je bila tako nešto, negde u Kraljevu, Kragujevcu, ne znam tačno. Па да, "над Краљевом жива ватра сева". Како и не би. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Да. Мада верујем да је уље од канабиса корисно - показало се да је веома делотворно код три групе тешких оболења, у неким државама се употребљава као средство лечења и даје добре резултате. Коска је у томе што је веома скупо, за наш стандард незамисливо. Уље од канабиса нема исти ефекат као и пушење марихуане. Немам никакву фрку да не пробам то уље,чак напротив,ако помогне у реду ако не помогне нећу га више куповати као и сваки други лек који ми не прија. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Уље од канабиса се такође пуши. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Немам никакву фрку да не пробам то уље,чак напротив,ако помогне у реду ако не помогне нећу га више куповати као и сваки други лек који ми не прија. Не верујем да ћемо га уопште куповати јер је веома скупо. Једино ако нам и то, као и све остало, не увале као неко смеће намењено нашем тржишту (дакле традиционално). Али добро, ради се на томе, па ћемо видети. Већ постоје код нас кандидати који би се бавили озбиљном производњом уколико ово што називамо државом да крваво... овај... зелено светло. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Уље од канабиса се такође пуши. Kако? Мислила сам да је могуће једино оралној примени. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Уље од канабиса се такође пуши. Ма и гутаћу ако треба само да помогне. Иначе који су одговори светске здравствене организације,на то да постоје људи којима је то помогло из чисто медицинских разлога? И да ли су легализоване те приче о здравственој исправности уља од канабиса,па и целих биљака,поготово онима који имају рак.? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Иначе који су одговори светске здравствене организације,на то да постоје људи којима је то помогло из чисто медицинских разлога? И да ли су легализоване те приче о здравственој исправности уља од канабиса,па и целих биљака,поготово Како мислиш легализоване приче? У Америци и неким скандинавским земљама је лечење уљем од канабиса легализовано. Наша удружења оболелих су тренутно у преговорима, прикупљањима документација, петицијама и др. са Министарством здравља Србије ради легализовања уља од канабиса. Министарство ће, како су до сада обећали, гледати да омогуће приступ уљу оболелима од рака, мултипле склерозе и Кронове болести (али га неће и рефундирати, наравно). Опет ћорава посла уколико је веома мали број оболелих у финансијској могућности да прибави ово уље. И уље није сасвим исцелитељско - чини ми се да је напредак у лечењу њиме оцењен као 30 посто у просеку (за сада). Али опет и то је веома добро. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 kako to da ovu direktnu vezu "duvanja" i šizofrenije nije potvrdila zvanična medicinska nauka? Zavera? Evo bas juce xD Duplo vece sanse. http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&nav_id=922873 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Како мислиш легализоване приче? [/quote Шала,неки мисле да су и сами разговори на ту тему забрањени. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Kако? Мислила сам да је могуће једино у оралној примени. Да, за лечење се користи у оралној примени, али такође може и да се пуши, и то уз много боље психоактивне ефекте, него код обичне сушене марихуане. Сви уживаоци марихуане, се у суштини из тог разлога и залажу за легализовање канабиса, тј. уља. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Evo doprinos temi Svakodnevno pušenje marihuane smanjuje mozak? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 CecaV, on 11 Nov 2014 - 11:27, каже: kako to da ovu direktnu vezu "duvanja" i šizofrenije nije potvrdila zvanična medicinska nauka? Zavera? Aleksandre, pitanja: 1) kako definišu "latentne šizofreničare" ? 2) da li je verovatnoća da šizofreničar puši kanabis veća od verovatnoće da ne-šizofreničar puši kanabis ? ako da, ko je uradio statistiku ? Већином се сматра да је шизофренија генетски предодређена, написах "латентне шизофреничаре" мислећи на оне који имају ту генетску предиспозицију. Раније одговорих да нема доказа да шизофреничари више користе опијате од "нормалних", али да сада сви обљели користе опијате и то ствара клиничку слику "мјешовите психозе". Хвала на питањима, врло су значајна за појашњавање. Не знам да ли се мој одговор појавио, управо гледам, нов сам у овим форумским дискусијама, извини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука