александар живаљев Написано Новембар 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Само мало ако те добро разумем...шизофреничари процентуално су склонији конзумирању свих опијата него људи који немају шизофренију? Не, него у болијести или предиспозицији за њу, траже излаз у опијатима. Хвала Ти, ово је врло важна корекција. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ja sam dugogodisnji korisnik. Retko kad se desi da nemam travu kod sebe. Do sad nisam primetio nikakve zdravstvene probleme u vezi sa tim. ovo objašnjava ... zašto imaš bistar um i britko pero E, nadam se da će država oporezovati tvog dilera, kao što oporezuje i prodavce alkohola i duvana! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 ovo objašnjava ... zašto imaš bistar um i britko pero E, nadam se da će država oporezovati tvog dilera, kao što oporezuje i prodavce alkohola i duvana ! Kako da ga oporezuju kad radi za njih??? Ne moze drzava samu sebe da oporezuje.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Можда фали опција "само у медицинске сврхе"? За сада не. Несам школовала од времена па до сад, да бих дао неки стручнији одговор. Говорим само на основу свог унутрашег гласа, а он је јасан - не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Не, него у болијести или предиспозицији за њу, траже излаз у опијатима. Хвала Ти, ово је врло важна корекција. Још једно питање, лекове које добијају питам лаички нису нека врста опијата? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 ovo objašnjava ... zašto imaš bistar um i britko pero E, nadam se da će država oporezovati tvog dilera, kao što oporezuje i prodavce alkohola i duvana ! Dace Bog... :-D Inace sto se rasprostranjenosti upotrebe tice, u mom odeljenju u srednjoj skoli procenat ljudi koji su probali je bio oko 90% a procenat cescih korisnika bar 60%. Ja sam u srednju isao pre 15 godina, danas moze samo da bude jos vise od toga. Mislim da na teritoriji srbije ne postoji odeljenje srednje skole u kom niko nije imao susret s travom. Ps. Pusilo se i kod mene na selu. Moji drugari seljaci sadili vutru ili kupovali iz susednog sela...eto cisto da znate da ni ruralne oblasti nisu postedjene ove posasti :-D Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 znao sam ja da si ti narkoman, od sad te tako i zovem Ja nisam narkoman. A od trave se nisam osusio i propao, sto sam i pokazao misicima na temi fotke clanova B-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Ja sam dugogodisnji korisnik. Retko kad se desi da nemam travu kod sebe. Do sad nisam primetio nikakve zdravstvene probleme u vezi sa tim. Занимљиво је и колико ћеш још дуго моћи себе у то да убеђујеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 zašto imaš bistar um i britko pero Чек', овај пиктограм на крају реченице... то треба да буде духовито? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 U našem društvu marihuanu ne konzumiraju oni koji imaju neko valjano vaspitanje kod kuće, zakonska zabrana ili dozvola nemaju veze sa procentom onih koji konzumiraju marihuanu. У нашем друштву ( овде судим о својој или блиским генерацијама ) онај који каже да није био на овај или онај начин, сад да ту не набрајам, у било каквом контакту са марихуаном, што га иначе аутоматски сврстава у "конзумента", је сигурно лицемер, и, наравно, то јако мало има везе са кућним васпитањем а више са неком од фаза у одрастању. Законска забрана је увек постојала, као и прећутна дозвола, а сигурно да би опасно то било фаворизовати легализацијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Ja nisam narkoman. A od trave se nisam osusio i propao, sto sam i pokazao misicima na temi fotke clanova B-) kako nisi narkoman a konzumiras narkotike i to kazes redovno, rjetko kad da nemas u sebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSnetoPExC2vr52UU1hr2XIqsMYyWYczVHXDz5qiy0TokZ0Fvd0rg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 kako nisi narkoman a konzumiras narkotike i to kazes redovno, rjetko kad da nemas u sebe... I ti konzumiras hranu, i to redovno pa nisi morbidno gojazan. Ili ako pijes npr. samo casicu rakije dnevno, medicina kaze da si alkoholicar... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 У нашем друштву ( овде судим о својој или блиским генерацијама ) онај који каже да није био на овај или онај начин, сад да ту не набрајам, у било каквом контакту са марихуаном, што га иначе аутоматски сврстава у "конзумента", је сигурно лицемер, и, наравно, то јако мало има везе са кућним васпитањем а више са неком од фаза у одрастању. Законска забрана је увек постојала, као и прећутна дозвола, а сигурно да би опасно то било фаворизовати легализацијом. {ta ja imam s tim što si se ti družio sa nevaspitanima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 {ta ja imam s tim što si se ti družio sa nevaspitanima Па добро, разумем ја тебе. Сад, не знам и кол'ко би те изненадило кад би ти рек'о, и то без имало претеривања, да сам од малих ногу васпитаван методама НКВД-а. А дружио сам се са свима, и то без изузетка, наравно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука