aliluja Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Ponekad u samoći izgovorim nešto glasno kako bih čula šta ja to mislim. Hm... samoća je dobra kada je nema previše. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Наглас не, само унутрашњи монолог. Али волим да пишем кажипрстом по ваздуху (углавном када нико не види, ретко пред другима). "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Da,često,pogotovo na poslu. Volim da se konsultujem sa pametnim ljudima Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Koji ste vi ludaci Ups, ja sam pokrenuo temu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Причам повремено са собом наглас у приватном простору, постоји много разлога зашто, помаже ми кад нпр. тражим нешто одређено, добар начин да се сетим где сам нпр. спустила кључеве, кад се деси да журим, када се има пуно информација у глави. Међутим, не разговарам сама са собом да заменим однос са другом особом. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Наглас не, само унутрашњи монолог. Али волим да пишем кажипрстом по ваздуху (углавном када нико не види, ретко пред другима). А ја по зиду, па се понекад деси забележено, поготово на плавој боји. Мада сам и ја тако почео... по ваздуху Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Svakodnevno pričam sa sobom ali najčešće u sebi. E, ali kad se naljutim na sebe, onda gunđam na glas... da pokažem da sam baš ljuta! [emoji3] Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Ja se vala sit isvadjam sa kompom . A volim naglas da razmisljam. Uhvatili su me na poslu u takvoj fazi kad sam se zamislio Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Човек Жоја, Volim_Sina_Bozjeg, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 eto ulogovala se i sad zaboravila šta sam htela da napišem Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Их, ако се не исвађам сама са собом, онда то значи да ми нешто фали. ) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Одавно се не испричах сам са собом! Време је да поразговарам Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Што рече муж једне моје колегинице, волим ја тако с времена на време да попричан са паметним човеком. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Што рече муж једне моје колегинице, волим ја тако с времена на време да попричан са паметним човеком. Одлично, сад ћу и ја да причам са паметним човеком Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2015 Ne pricam sama sa sobom . Kod mene i zidovi imaju usi . Ne mozes jadan nista da sakrijes ... Zato se samo pogledamo i sve nam je jasno ... onda tako cutimo pola sata , a ona me pomazi po kosi ... i da mi znak da odlazi ...ja joj onda odgovorim drugim tajnim znakom da jedva cekam da je vidim opet ... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука