Jump to content

Причате ли сами са собом?

Guest

Препоручена порука

Наглас не, само унутрашњи монолог.

Али волим да пишем кажипрстом по ваздуху (углавном када нико не види, ретко пред другима). :)

:((

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Причам повремено са собом наглас у приватном простору, постоји много разлога зашто, помаже ми кад нпр. тражим нешто одређено, добар начин да се сетим где сам нпр. спустила кључеве, кад се деси да журим, када се има пуно информација у глави. Међутим, не разговарам сама са собом да заменим однос са другом особом.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Наглас не, само унутрашњи монолог.

Али волим да пишем кажипрстом по ваздуху (углавном када нико не види, ретко пред другима). :)

:((

А ја по зиду, па се понекад деси забележено, поготово на плавој боји.

Мада сам и ја тако почео... по ваздуху :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Svakodnevno pričam sa sobom ali najčešće u sebi. E, ali kad se naljutim na sebe, onda gunđam na glas... da pokažem da sam baš ljuta! [emoji3]

Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

Ja se vala sit isvadjam sa kompom :D  :D . A volim naglas da razmisljam. Uhvatili su me na poslu u takvoj fazi kad sam se zamislio  :)))

Подели на овим сајтовима

Их, ако се не исвађам сама са собом, онда то значи да ми нешто фали. :)):))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Што рече муж једне моје колегинице, волим ја тако с времена на време да попричан са паметним човеком. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Што рече муж једне моје колегинице, волим ја тако с времена на време да попричан са паметним човеком. :)

Одлично, сад ћу и ја да причам са паметним човеком :)))

Хвала Богу за све!

Подели на овим сајтовима

Ne pricam sama sa sobom . Kod mene i zidovi imaju usi . Ne mozes jadan nista da sakrijes ... Zato se samo pogledamo i sve nam je jasno ... onda tako cutimo pola sata , a ona me pomazi po kosi ... i da mi znak da odlazi ...ja joj onda odgovorim drugim tajnim znakom da jedva cekam da je vidim opet ... :)))

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...