grigorije22 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Dobro slazemo se da nema nista lose u tome,ali samo pod uslovom da ne budes uhvacen kako vodis dijalog sa stvarima u kuci. Biky83 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 On 7. 11. 2014. at 19:12, МилошБГ рече Voleo bih da vidim margaretinu fotku (pricam sam sa sobom) Šnjuraj po temi Slike forumaša, ima jedna. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 da,ima 7500 strana Biky83 је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Svi mi pricamo sami sa sobom , a narocito ako nismo u mogucnosti da pricamo sa ekim drugim ( ako nemamo trenutno sagovornika , a imamo nesto da kazemo ). Dobro je pricati sam sa sobom, ali jos je bolje sam sebe preispitivati i uocavati neke svoje greske, priznati ih samom sebi. Veoma je korisno. Probajte ako do sada niste probali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Мој другар и ја, озбиљна расправа и то? Можда некада давно. Преточио сам то у разговор са Богом, Он увек саслуша. Надам се да се не рачуна припрема на дијалог, понављање градива, провера знања, тихи излив мале ноте беса... :.mislise. Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sneza Dj. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 I ja sam kao mala pricala sama sa sobom a znam i sada, uglavnom kad sam ljuta ili iznervirana, pa samu sebe posteno izvredjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 pricam sam sa sobom,al vidim da je bolje pricati sa Bogom bar ce me cuti i pomoci ce mi. nana and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Sve ok dok ne padne peglanje :-D Tad se malo idiotski osecam kad treba da ogovorim na pitanje s kim sam se tukao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Куку, шта све прочитах! http://www.sbpb.kovin.info/ GeniusAtWork, ИгорМ, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Не, ко ће причати са будалом. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ponekad se naglas preslišavam na poslu šta sam sve uradila a šta tek treba da uradim. Vidim da i koleginica koja sedi do mene to ponekad radi. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Плутон, Manolis and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Цитат Причате ли сами са собом? Ne. (ajde ne laži...) (ko je to?!) (znaš ti ko sam) (nema nikog, mora da mi se sve učinilo) (hahahaaa, samo se ti nadaj...) .... nana, Sanja Т., Vesna Milovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Uh, Ja Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 On 8. 11. 2014. at 23:04, GeniusAtWork рече Ne. (ajde ne laži...) (ko je to?!) (znaš ti ko sam) (nema nikog, mora da mi se sve učinilo) (hahahaaa, samo se ti nadaj...) .... GeniusAtWork, feeble and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука