Jump to content

Шта мислите о великој разлици у годинама међу супружницима?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Моја сестра је млађа 11 година од зета, другар је 12 година старији од супруге (венчани пре две недеље)... док нисам њих и још неке парове упознао на начин како се слажу и поштују, живе, мислио сам да је то огромна разлика.

Још увек имам неку баријеру око тога али ако је љубав искрена, без интереса, немам ништа против.

Мада нисам сигуран да ли би ја прихватио толико млађу од себе  :.mislise.  (можда ми слику кваре та нека чудна искуства из млађих дана, ко зна)  :))) 

Подели на овим сајтовима

Моја сестра је млађа 11 година од зета, другар је 12 година старији од супруге (венчани пре две недеље)... док нисам њих и још неке парове упознао на начин како се слажу и поштују, живе, мислио сам да је то огромна разлика.

Још увек имам неку баријеру око тога али ако је љубав искрена, без интереса, немам ништа против.

Мада нисам сигуран да ли би ја прихватио толико млађу од себе  :.mislise.  (можда ми слику кваре та нека чудна искуства из млађих дана, ко зна)  :))) 

Која чудна искуства? А?  ;)

Подели на овим сајтовима

Ma ok,razumem ja tebe,ali kad budeš imao 40-ak, a do tada ne budeš oženjen,onda ti svakako ne bi smetala piletina, mlađa deset i više godina... ;)

Ma pazi ja to nisam rekao jer mi je ta razlika ono maksimum, nego tipa svake godine do kraja života ova donja granica ima da se povećava za jednu godinu. Tako da će do godine da bude 4 godine mlađa, za dve 5 godine mlađa je ok i tako redim, kontam ja tebe, samo kažem sada 10 godina razlike pa završio bih u nekom zatvoru i na dnevniku na RTSu.

Подели на овим сајтовима

Veoma nezahvalna tema. 0703_read

Samo da se nadovezem sa 2-3 reci.... joooj

Kad devojka ima 15, ili 18 ako hocete,ne moze da ima decka od 30 i,to je nelogicno,neprirodno ,ali ako ima 30,a njen decko,ovaj,cika   ima 45,to ima smisla,jer tada godine ne dolaze do izrazaja u toj meri ....jer su oboje dovoljno zreli .

Npr. Nisam uzela u obzir fizicki izgled. Zene brze stare .A i slozicemo se da je bitniji karakter.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Jedna od društvenih normi koje su prestale da važe tokom nekoliko poslednjih decenija jeste ona koja...

Originalno objavljeno na stranici www.lepotaizdravlje.rs/magazin/naslovna/da-li-je-veza-sa-mladimstarijim-muskarcem-ok © Lepota i zdravlje

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Научници са универзитета у Масачусетсу су дошли до открића да се идеална разлика у годинама између мушкарца и жене добија када се број година мушкарца подели са 2 па се дода 7 . Тако бар кажу на радију .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...