ИгорМ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Моја сестра је млађа 11 година од зета, другар је 12 година старији од супруге (венчани пре две недеље)... док нисам њих и још неке парове упознао на начин како се слажу и поштују, живе, мислио сам да је то огромна разлика. Још увек имам неку баријеру око тога али ако је љубав искрена, без интереса, немам ништа против. Мада нисам сигуран да ли би ја прихватио толико млађу од себе :.mislise. (можда ми слику кваре та нека чудна искуства из млађих дана, ко зна) keka, Biky83, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Моја сестра је млађа 11 година од зета, другар је 12 година старији од супруге (венчани пре две недеље)... док нисам њих и још неке парове упознао на начин како се слажу и поштују, живе, мислио сам да је то огромна разлика. Још увек имам неку баријеру око тога али ако је љубав искрена, без интереса, немам ништа против. Мада нисам сигуран да ли би ја прихватио толико млађу од себе :.mislise. (можда ми слику кваре та нека чудна искуства из млађих дана, ко зна) Која чудна искуства? А? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Која чудна искуства? А? Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ma ok,razumem ja tebe,ali kad budeš imao 40-ak, a do tada ne budeš oženjen,onda ti svakako ne bi smetala piletina, mlađa deset i više godina... Ma pazi ja to nisam rekao jer mi je ta razlika ono maksimum, nego tipa svake godine do kraja života ova donja granica ima da se povećava za jednu godinu. Tako da će do godine da bude 4 godine mlađa, za dve 5 godine mlađa je ok i tako redim, kontam ja tebe, samo kažem sada 10 godina razlike pa završio bih u nekom zatvoru i na dnevniku na RTSu. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ајде причај! Занимљиво ми је.....Ко психологу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ајде причај! Занимљиво ми је.....Ко психологу тешко биће... чак ни у п.п. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 тешко биће... чак ни у п.п.Pokušaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Pokušaj... Да легнем, опустим се и отворим душу (да не спамујемо више) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Да легнем, опустим се и отворим душу (да не спамујемо више) Чудан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Чудан ето сад Ипак само поспан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Razlika medju polovima je vrlo prijatna činjenica, kakav bi to smor bio da smo svi ženske ili muški, a što veća razlika u godinama je vrlo poželjna. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Veoma nezahvalna tema. Samo da se nadovezem sa 2-3 reci.... Kad devojka ima 15, ili 18 ako hocete,ne moze da ima decka od 30 i,to je nelogicno,neprirodno ,ali ako ima 30,a njen decko,ovaj,cika ima 45,to ima smisla,jer tada godine ne dolaze do izrazaja u toj meri ....jer su oboje dovoljno zreli . Npr. Nisam uzela u obzir fizicki izgled. Zene brze stare .A i slozicemo se da je bitniji karakter. keka and Вук самотњак је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 moja žena je 14 godina mlađa od mene i to mu dođe brak kako je Bog rekao. JESSY, 19горан80 and Вук самотњак је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Jedna od društvenih normi koje su prestale da važe tokom nekoliko poslednjih decenija jeste ona koja...Originalno objavljeno na stranici www.lepotaizdravlje.rs/magazin/naslovna/da-li-je-veza-sa-mladimstarijim-muskarcem-ok © Lepota i zdravlje ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Научници са универзитета у Масачусетсу су дошли до открића да се идеална разлика у годинама између мушкарца и жене добија када се број година мушкарца подели са 2 па се дода 7 . Тако бар кажу на радију . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука