Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Zamolio sam te da pojasnis poreklo tog nacistickog afiniteta. nisi odgovorio. pises besmislene postove  u nadi da cu da zaboravim.. pametnome dosta.

ljubi te klaud. :*

Режија да санкционише ове puse, мис'им, на шта то сад ту личи?

Или, у крајњем случају, бар да не цензурише њихову тржишну а самим тим и објективну дефиницију.

Ето видиш, ја то нисам знао али сам посумњао да је реч о врхунском професионалцу чим си отворио овако насловљену "Најомраженији ликови форума" тему. Наравно да ту намера није стварање било каквог антагонизма, већ је реч о дуплој критици hejtera која ево већ пар година глобално fancy. Ту су и ови UNHATE-ри, нехејтери, ил' по србски - толерантни.

Ко ми убрис'о велеважно објашњење unhate термина више него илустровано у реклами United Colors of Benetton? Мис'им, нећу га хејтовати ни ако је САЈТ АДМИНИСТРАТОР Дејан Бићанић.

Постоји и објашњење тог unhate термина, додуше на америчком, ал' је зато богато илустровано у benetton реклами.

1jtT1.jpg

What does UNHATE mean? UN-hate. Stop hating, if you were hating. Unhate is a message that invites us to consider that hate and love are not as far away from each other as we think. Actually, the two opposing sentiments are often in a delicate and unstable balance. Our campaign promotes a shift in the balance: don’t hate, Unhate.

http://unhate.benetton.com/gallery/germany_france/

Подели на овим сајтовима

Парада је пример. Пример за шта? За то да Црква понекад иступа са саопштењима у којима говори о одређеним друштвеним појавама. Пропаганда хомосексуализма као врлине је друштвена појава и Црква свакако треба да се огласи поводом те појаве. Она то и ради. Позивање на православље од стране агресивних група и појединаца је такође друштвена појава. Било би лепо да се Црква огласи и о тој појави, на исти начин на који се оглашава и о другим појавама, попут абортуса или параде. Она то не чини на исти начин.

Ma ko je bre od huligana iliti nacista opšte spomenuo Crkvu i rekao da su došli u ime Crkve,pa da se onda Crkva zaista ogradi ja ne bi imao ništa protiv naravno.

Hajde ako hoćeš da razgovaraš objasni mi to? Zašto tražite od SPC da se ogradi od ovog dogadjaja?

Tri skupljena prsta? To je argument?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa da ali onda ti svojim stavom kazes da ti admini koji su uklonili te slike nisu normalni jer na tim slikama nema nista degutantno niti strasno i da ne vidis nikakav problem sto takve nalepnice i plakati stoje u centru grada,blizu crkvi i hramova itd,kako navodis.

Jok. Jedno je forum (gde admin tim postavlja pravila) a drugo je javni prostor. Ja sam govorio iskljucivo o tome da nema razloga da im se zabrani lepljenje takvih plakata, jer se golotinja (u odredjenoj meri) ionako pojavljuje na bilbordima, TVu itd, i da to ne predstavlja problem. Sta ce da rade admini pouka, krstarice, b92 je njihova stvar. Nadam se da sam sad bio jasniji. :)

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Pa jel imaju bibliju kuci? ispravljenu verziju ili onu original? sta kazu na nju? da je laz ili istina?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pa jel imaju bibliju kuci? ispravljenu verziju ili onu original? sta kazu na nju? da je laz ili istina?

Ne prihvataju da se navodi o homoseksualnosti u Novom zavetu odnose na homoseksualnost kao takvu a jos manje na ljubavni istopolni odnos, vec iskljucivo na konkretne oblike u kojima se homoseksualnost pojavljivala u antici (pederastija, hramovna prostitucija itd). I to je po meni, barem sa cisto istorijske tacke gledista, znatno ispravnije stanoviste.

Подели на овим сајтовима

Kojim to nama? U koju kategoriju ti mene svrstavaš?

P.S. Ako ti je ovo što napisah gore blaćenje SPC, svaka čast.

Ušao sam na brzinu izvini.

Nekako od srđanovog posta sam posle sve preleteo samo i dešavaju se greške izvini molim te.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne prihvataju da se navodi o homoseksualnosti u Novom zavetu odnose na homoseksualnost kao takvu a jos manje na ljubavni istopolni odnos, vec iskljucivo na konkretne oblike u kojima se homoseksualnost pojavljivala u antici (pederastija, hramovna prostitucija itd). I to je po meni, barem sa cisto istorijske tacke gledista, znatno ispravnije stanoviste.

Ajde manimo pedere,sad me ti interesujes (no homo). Da li u bibliji eksplicitno se prica o muzeloznicima i da se ne leze muskarac sa muskarcem i zena sa zenom jer pred Bogom gad je. Aj samo mi sad pojasni tvoje misljenje kako je moguce da to ne znaci ono sto pise,nego ne znam sta drugo? Sto onda Gospod ne bi stavio da ne leze muskarac sa mladjim detetom i slicno...mislim ne kontam da je Gospod napravio previd. I druga stvar da li su danasnji muzeloznici izuzeti od pederastije? mislim igrom slucaja znam da nisu,e sad to ne znam u koliko procenata i to,mozda ti znas... 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Da li u bibliji eksplicitno se prica o muzeloznicima i da se ne leze muskarac sa muskarcem i zena sa zenom jer pred Bogom gad je.

Zato sam i lepo rekao u prethodnoj poruci da govorim o navodima iz Novog zaveta.

Dakle, pise u Levitikusu to sto pise, al' ta ista knjiga sadrzi jos zilion drugih zapovesti a da nikome iole normalnom (pa ni tebi siguran sam) ne pada napamet da ih primenjuje. Jednostavno, smatraju se zastarelim i svedokom tadasnjeg doba. Zato mi je totalno nelogicno da se neko poziva na Levit 18:22, a da mnoge zapovesti iz te iste glave, samo par stihova ranije ili kasnije niko ni ne spominje.

Подели на овим сајтовима

Da li je onda moguce da je sveti duh dopustio da cela crkva,ceo taj klir,od patrijarha do crkvenjaka imaju isti pogresan stav o tome?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...