МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Na sta tacno mislis pod time? Pa ako sam skontao pederastija je kad stariji muskarac seksualno se opsti sa mladjim evo Педерастија (грч. παις,παιδος - грч. ἐραστήςје) је назив за интимни однос између одрасле особе и адолесцента дечака који нису у сродности Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Da li je onda moguce da je sveti duh dopustio da cela crkva,ceo taj klir,od patrijarha do crkvenjaka imaju isti pogresan stav o tome? Pitas pogresnu osobu, ja nisam hriscanin vec neko vreme tako da se nesto ne zamaram tim pitanjima.. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ok,nisam znao...kako se prestaje biti hriscanin? sta si trenutno,ateista ili neke druge vere? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Pa ako sam skontao pederastija je kad stariji muskarac seksualno se opsti sa mladjim evo Педерастија (грч. παις,παιδος - грч. ἐραστήςје) је назив за интимни однос између одрасле особе и адолесцента дечака који нису у сродности Desava se, al nije pravilo. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ok,nisam znao...kako se postaje i prestaje biti hriscanin? sta si trenutno,ateista ili? Tako sto vise ne prihvatas ucenje PC (u mom slucaju). Nemam pojma, nesto nedefinisano, al' sam u svakom slucaju skapirao da Crkva nije za mene (barem za sada). Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Sta je bila ta tacka da si rekao ok,vise to nije to? zanima me... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Malo duga prica, a i tema nije o meni... nemoj Ani da oduzimamo prostor xD Ako te bas zanima, napisacu ti na pp. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Neka ima ona prostora u gej strejt alijansi,fondu za humanitarno pravo,libeku,helsinskom odboru,fakultetskom pokretu...ali dobro,moze i na pm. kordun је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Da li u bibliji eksplicitno se prica o muzeloznicima i da se ne leze muskarac sa muskarcem i zena sa zenom jer pred Bogom gad je. Pise. A znas sta jos pise? Zabranjeno je jesti svinjetinu! (Knjiga levitska 11:7-8) Zabranjeno je konzumiranje masti! (Knjiga levitska 3:17) Zabranjeno je brijanje! (knjiga levitska 19:27) Zenama je zabranjeno da govore u crkvi! (Poslanica Korincanima knjiga prva 14:34-35) Жене ваше да ћуте у црквама; јер се њима не допусти да говоре, него да слушају, као што и закон говори. Evo ovo je par sitnica koja sam na brzinu pronasao... Pa mi sad kazi dobri hriscanine pridrzavas li se ovih biblijskih zapovedi s jednakim zarom kojim se pridrzavas zapovedi o muzelosnistvu i zasto ne? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Malo duga prica, a i tema nije o meni... nemoj Ani da oduzimamo prostor xD Ako te bas zanima, napisacu ti na pp. I mene zanima, ako ti je udobno mozes da otvoris novu temu... Mogu da se pridruze ako zele i Juan (koji je takodje izasao iz PC) i Mladja ( ateista koji je usao u nju) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Nemam pojma jel do mene, al ja nzm gde je kod tebe na profilu opcija za slanje poruka... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 mora da su mi pre po zasluzi prckali po tome,ne vidim ni ja,javicu ti se kad resim problem. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 mora da su mi pre po zasluzi prckali po tome,ne vidim ni ja,javicu ti se kad resim problem. Da, ne može da ti se piše u inbox, sad sam i ja proverila... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 O pa moram to brzo srediti ne zbog Pere nego tebe Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 O pa moram to brzo srediti ne zbog Pere nego tebe Neću ti ja pisati tajne porukice po pp-ovima, sam' proveravam da l' si zabranjen ili ne. To nije fer, meni kojekakvi mogu da spamuju inbox, a ti si zaštićen. Nije fer. Oću i ja anatemu na komunikaciju sa narodom. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука