cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ајд да покушам да "рашчивијам".. Прво, нема потребе да се "бацате" на Марка јер је то сасвим добар дечко.. То прво... Друго, ако ли су ти младићи и "злоупотребили" Цркву на начин да су у својој "акцији" носали иконе и којекакве црквене утвари... У реду! Али то и даље не говори да је Црква стала иза "овога"... Треће.. Не знам шта бих рекао, али бих вас све позвао на расуђивање и на чињеницу да иза момака, који су учинили то што су учинили, не стоји Црква као институција у било ком погледу... Ако мислите да "стоји".. У реду! Ваше мишљење и став! Против нашег мишљења и става! Па да се "измеримо"... naravno da ne stoji SPC iza ove akcije. Ja mislim da to niko i ne pretpostavlja. Ali je akcija svakako inspirisana crkvom i pravoslavljem i ako vam je stalo da ljudima bude jasno o cemu se radi, ja stvarno ne vidim ikakav problem u tome da SPC izadje i kaze "ovo s nama nema veze" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja isto mislim da je onaj poznati homoseksualac sto je bio u velikom bratu a onda zaklao majku i ne znam koga jos bio inspirisan slobodom koje nose gej pokreti. Isto zahtevam da gej udruzenja izadju i kazu mi nemamo sa time veze. Jednaka nelogicnost ko ovo gore A Peru pozivam da okaci sliku nalepnica i plakata koje lepe Ane i razne Ane posto kaze ne vidi problem nikakav u njima,da vidimo da li ce moderatori i admini imati problem. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja isto mislim da je onaj poznati homoseksualac sto je bio u velikom bratu a onda zaklao majku i ne znam koga jos bio inspirisan slobodom koje nose gej pokreti. Isto zahtevam da gej udruzenja izadju i kazu mi nemamo sa time veze. Ti zahtevaš, a vamo niko nije pisao da neo zahteva već da po crkvu može da bude samo korisno. I još jedna razlika je što ti predpostavljaš, a vamo veliki broj ljudi predpsotavlja. Uz to što sto su ovi koristili pravoslavna obeležja i sinbole dok su to radili, dok ovaj nije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ako neko predstavlja da radi u moje ime nešto što ja ne podržavam i sa čim nemam veze. Mislim da je sasvim normalno da to i kažem, da ljudi ne budu u zabuni i da stvarno pomisle da ja to podržavam. Prosto, ne bih ja to radio ni zbog tebe ni zbog kralja oblaka nego isključivo zbog sebe. VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja isto mislim da je onaj poznati homoseksualac sto je bio u velikom bratu a onda zaklao majku i ne znam koga jos bio inspirisan slobodom koje nose gej pokreti. Isto zahtevam da gej udruzenja izadju i kazu mi nemamo sa time veze. Jednaka nelogicnost ko ovo gore A Peru pozivam da okaci sliku nalepnica i plakata koje lepe Ane i razne Ane posto kaze ne vidi problem nikakav u njima,da vidimo da li ce moderatori i admini imati problem. Majstor si da napravis besmislenu analogiju... ovom postu nema sta ni da se prigovori... supljina... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Dobro ne zahtevam,nego kazem da za gej udruzenja moze biti korisno. Mi ne znamo koje je on simbole koristio u tom trenutku,posto nemamo slike kao ovih likova ali znamo da je bio gej ikona i gej aktivista,pokretac raznoraznih gej fanzina i svega ostalog. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Dobro ne zahtevam,nego kazem da za gej udruzenja moze biti korisno. Mi ne znamo koje je on simbole koristio u tom trenutku,posto nemamo slike kao ovih likova ali znamo da je bio gej ikona i gej aktivista,pokretac raznoraznih gej fanzina i svega ostalog. Kao što rekoh za razliku od tvog slučaja gde niko živi ne pomišlja na to što si ti napisao u ovom slučaju veliki broj ljudi misli da crkva podržava ovakve upravo iz razloga što ovakvih slučajeva ima mnogo gomila ljudi radi svašta u njeno ime, dok ona ne izdaje nikakva saopštenja da to sanjim nema veze. VaSa110 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ako neko predstavlja da radi u moje ime nešto što ja ne podržavam i sa čim nemam veze. Mislim da je sasvim normalno da to i kažem, da ljudi ne budu u zabuni i da stvarno pomisle da ja to podržavam. Prosto, ne bih ja to radio ni zbog tebe ni zbog kralja oblaka nego isključivo zbog sebe. Da ako se radi o strankama,pokretima ili nekom udruzenju. Vi ateisti ne znate sta je crkva,crkvi su prigovarali sto je patrijarh Pavle osvestao kolac u prisustvu Mladica i Karadzica,ne shvatajuci da je to njegov "posao" i da to mora raditi,pa su pljuvali ej sto je ovaj pricao sa ovim a on je pocionio ono,crkva mora to da radi. Vi ne shvatate da je crkva otvorena i za najcrnjeg coveka na kugli zemaljskoj ako on zeli da tu dodje,udje,da se pokaje. Vi ne shvatate da crkva nije tu da govori ovo nismo mi,ovo smo mi,jer crkva nije zgrada ili funkcija. Crkva je crkva svih pravoslavaca,svih ljudi,gresnika,nije crkva crkva bezgresnih i crkva jedino sto treba da kaze jeste ovo nije dobro i nesto slicno. Ali da zaboga ocekujete od crkve,sinoda,patrijarha da pisu saopstenja zato sto je 3 studenata upalo negde i pominjalo naglas sv.Savu,pa zaboga niste ludi. Pritom ti ljudi to nisu radili u nicije ime do svojih imena, Sveti Sava nije kopirajt na koje sad crkva treba da reaguje i da kaze ukrali ste nam autorska prava. Crkva je mnogo sira stvar nego sto vi mislite da jeste. I zato vam je glupa teza,da iko treba da ulaze kviska sa saopstenjima da bi vi bili zadovoljni. Pritom zaboravljas da crkva nije pisala saopstenja ni kad su gej aktivisti gadjali verni narod,ni kad su rusili ograde,pisali parole po hramovima,ni kada su vredjali velikodostojnike. Kao što rekoh za razliku od tvog slučaja gde niko živi ne pomišlja na to što si ti napisao u ovom slučaju veliki broj ljudi misli da crkva podržava ovakve upravo iz razloga što ovakvih slučajeva ima mnogo gomila ljudi radi svašta u njeno ime, dok ona ne izdaje nikakva saopštenja da to sanjim nema veze. Naravno kada polazimo od toga da za crkvu svi misle sve najgore a za neku drugu grupaciju ne. Ok to su tvoje ili vase teze i one ne mogu biti nikakav reper. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Inace zao mi je sto je ovde mitropolit Amfilohije persona non grata,samo cu reci da od velike vecine naroda ima veliku podrsku,jer sve ono sto on prica,to i jeste hriscansko i pravoslavno ucenje,rekoh i spasih dusu i da je sreca da je takvih kao sto je mitropolit moralna gromada i veliki ucitelj puno vise. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 jer sve ono sto on prica,to i jeste hriscansko i pravoslavno ucenje To i ja kazem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Da ako se radi o strankama,pokretima ili nekom udruzenju. Vi ateisti ne znate sta je crkva,crkvi su prigovarali sto je patrijarh Pavle osvestao kolac u prisustvu Mladica i Karadzica,ne shvatajuci da je to njegov "posao" i da to mora raditi,pa su pljuvali ej sto je ovaj pricao sa ovim a on je pocionio ono,crkva mora to da radi. Vi ne shvatate da je crkva otvorena i za najcrnjeg coveka na kugli zemaljskoj ako on zeli da tu dodje,udje,da se pokaje. Vi ne shvatate da crkva nije tu da govori ovo nismo mi,ovo smo mi,jer crkva nije zgrada ili funkcija. Crkva je crkva svih pravoslavaca,svih ljudi,gresnika,nije crkva crkva bezgresnih i crkva jedino sto treba da kaze jeste ovo nije dobro i nesto slicno. I to se tako objasni. A ne podrzavaju se likovi koji u jednoj ruci nose ikonu u drugoj palicu..... :good2: Ali da zaboga ocekujete od crkve,sinoda,patrijarha da pisu saopstenja zato sto je 3 studenata upalo negde i pominjalo naglas sv.Savu,pa zaboga niste ludi. ne za njih vec generano za sve te pokrete.... slabo ko se oglasi.. mi veze sa tima sto oce da prekidaju paradu nemamo... mi se ne slzemo sa njom ali smo za "borbu" protiv toga dijalogom a ne kontra protestima i prekidanjem. I lepo se ograde od svih koji nose ikonu u jednoj a palicu u drugoj ruci. A takvih je mnogo vise od "trojice" :good2: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Inace zao mi je sto je ovde mitropolit Amfilohije persona non grata,samo cu reci da od velike vecine naroda ima veliku podrsku,jer sve ono sto on prica,to i jeste hriscansko i pravoslavno ucenje,rekoh i spasih dusu i da je sreca da je takvih kao sto je mitropolit moralna gromada i veliki ucitelj puno vise. Kada ti kazes "drvo koje ploda ne radja se sece i u oganj baca" nepoznavaocima hriscanstva a takvih je mnogo i medju vernicima a o nevernicima da ne pricam..... moze poprilichno opasno da zvuci i pogresno da se protumaci....isto i davanje parastosa vladi itd.. Ja +Amfilohija dosta nisam razumeo dok sam bio nevernik i mlad u veri... i sada shvatm njegove poente ali se plasim da drugi ne shvataju i da on toga nije svestan... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ако мислите да "стоји".. У реду! Ваше мишљење и став! Против нашег мишљења и става! Па да се "измеримо"... Od prvog slova pa na ovamo, to je to. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ali je akcija svakako inspirisana crkvom i pravoslavljem i ako vam je stalo da ljudima bude jasno o cemu se radi, ja stvarno ne vidim ikakav problem u tome da SPC izadje i kaze "ovo s nama nema veze" Ма глупости, неки нациста се прекрсти и пљуне студенткињу и Црква треба да се ограђује од тога? Знам облак како возаш приче али ми Младен није јасан. Доста је било тога да нико не зна,како хулигани и фашисти нису део Цркве. А заиста је доста тебе облаче, да после оволико разговора на сајту намерно захтеваш да се огласи Црква иако знаш да само злонамерно неко може то захтевати. Ејбреј. То си урадио одмах,што доказује твоје "намере". Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Kada ti kazes "drvo koje ploda ne radja se sece i u oganj baca" nepoznavaocima hriscanstva a takvih je mnogo i medju vernicima a o nevernicima da ne pricam..... moze poprilichno opasno da zvuci i pogresno da se protumaci....isto i davanje parastosa vladi itd.. Ja +Amfilohija dosta nisam razumeo dok sam bio nevernik i mlad u veri... i sada shvatm njegove poente ali se plasim da drugi ne shvataju i da on toga nije svestan... Da ali to nije posao crkve da ljudima koji ne veruju u Boga i ne idu u crkvu da objasnjava pravoslavnu azbuku i pravoslavni bukvar a da oni to ni ne zele da cuju. Mitropolit je mitropilit vernom narodu,pravoslavni mitropolit njegov zadak i nije da svako njega mora razumeti i da ga svako treba voleti i postovati,ne mozes ocekivati da on mora pred propoved i besedu o Sodomskog grehu da cuti jer to mnogi ateisti,lgbt osobe i slicni nece razumeti. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука