Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Ma daj molim te sad ćemo po nahodjenju da sprovodimo zakon i etiketiramo govor mržnje pre nego li to učini sud. Ali ti to već znaš i šta bi ja sad mogao tebi reći nego da si običan provokator, razonode radi.

Prezumpcija nevinosti vazi samo na sudu i nigde drugde. Simple as that.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Dovodiš me u neugodnu situaciju da te pitam da li znaš da čitaš. Kakvo izvinjenje. Ko je pomenuo izvinjenje.

Zaista neprimereno ponašanje.

Rekao si da bi trebala Crkva da se ogradi od ovog dogadjaja. A izvinjenje ti je bio preliv za poneti,jer si mrtav hladan da tražiš od SPC, da se ogradi oko nečeg što SPC nije. 

Koliko napor ti ulažeš za čitanje?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Говор мржње је правна категорија, која ван суднице може бити само злоупотребљена ради етикетирања, од стране људи који нису квалификовани да утврђују његово постојање. Симпл ез дет :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

pa ono stvarno... ruku na srce nacisti ne lepe bezobrazne plakate po haustorima... ali mora da  i oni rade nesto lose... sigurno da ima nesto, samo treba dobro da razmislimo... hmmm... sta bi to bilooo... znaci, ako ovi lepe ruzne plakate, ovi drugi onda... npr... zagovaraju superiornost bele rase! (al to tesko da moze da se poredi sa monstruoznim i brutalnim lepljenjem plakata...)

Nacisti prave "parkove" sportske na kojima kace "sport zdravlje nacionalizam" cuvene nacisticke parole iz ww2

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da su milos i vsb ipak u pravu. Nacistima treba da se omoguci slobodno delovanje. Onako kako su i upali na ovu tribinu, znaci sa sve tri prsta, ikonama i crkvenim pesmama... Neka ljudi iskazu svoje stavove, nek imaju prava na to. Nek nosr ikone i na dalje, nek dizu tri prsta, nek pevaju pravoslavne pesme, nek upadaju na tribine... Pustite ih.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

...koliko vas ima to je čudo jedno.....

I tako, Ana je imala performans, Patrijarh Srpski je pretrpeo ponižavanja, vladika osudu i SPC treba da se ogradi, kako nacistička pljuvačka koja je zahvatila Anu nije pljuvačka SPC?

Подели на овим сајтовима

Ma daj molim te sad ćemo po nahodjenju da sprovodimo zakon i etiketiramo govor mržnje pre nego li to učini sud. Ali ti to već znaš i šta bi ja sad mogao tebi reći nego da si običan provokator, razonode radi.

+Amfilohije proziva njih, oni prozivaju +Amfilohija.. ne vidim sto bi bilo ko u toj prici bio povlascen oni ili +Amfilohije..

Подели на овим сајтовима

Не знам што се ствара лажна дилема, "или-или" ситуација. Не верујем да ико овде подржава нити неонацисте нити НВО типа Хелсиншки одбори и слично. Само што су ови други много мање опасни и често физички угрожени и што у историји нико није погинуо због површних активиста а због насилника и нациста јесу милиони. Само у том контексту, и само у ситуацијама када су угрожни, они и слобода говора, треба стати на страну оваквих НВО активиста. Иначе, саме по себи, обе стране су идиотске. Само што је једна много опаснија.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Не знам што се ствара лажна дилема, "или-или" ситуација. Не верујем да ико овде подржава нити неонацисте нити НВО типа Хелсиншки одбори и слично. Само што су ови други много мање опасни и често физички угрожени и што у историји нико није погинуо због површних активиста а због насилника и нациста јесу милиони. Само у том контексту, и само у ситуацијама када су угрожни, они и слобода говора, треба стати на страну оваквих НВО активиста. Иначе, саме по себи, обе стране су идиотске. Само што је једна много опаснија.

Da to sam rekao i ja, pa ti preuzmi ovu simultanku moram po decu u vrtić :))

Подели на овим сајтовима

Говор мржње је правна категорија, која ван суднице може бити само злоупотребљена ради етикетирања, од стране људи који нису квалификовани да утврђују његово постојање. Симпл ез дет :)

Svako moze da komentarise tudja dela, pogotovo javnih licnosti, i da kaze da li misli da je u pitanju protivpravno postupanje ili ne. To nije zloupotreba.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Da to sam rekao i ja, pa ti preuzmi ovu simultanku moram po decu u vrtić :))

уживај са децом, да су нам жива и здрава :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Pa to i jeste situacija. To se uvek ovde radi, ne znam kako nisi provalio. Ja kad god pricam nesto, ja sam ili na strani siptara ili sam srbomrzac ili sam hrvat, i tako me prozivaju vazda..

Evo sad ovde ispadoh neprincipijalan jel branim ovog ili onog.. a dozvoljavam ukidanje parade nacistima.. pa bas cudno.. mislim ako nekom treba da objasnjavam zasto se nacistima treba ukinuti delovanje.... onda sta da kazem dalje?

Подели на овим сајтовима

Rekao si da bi trebala Crkva da se ogradi od ovog dogadjaja. A izvinjenje ti je bio preliv za poneti,jer si mrtav hladan da tražiš od SPC, da se ogradi oko nečeg što SPC nije. Koliko napor ti ulažeš za čitanje?

Očigledno preveliki. A pošto se ti stvarno ne izmotavaš moje veliko izvinjenje što sam uopšte i pomislio to.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...