cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Bravo odahviiing...ali znas sta je problem? problem je sto su svi oni zagovornici eu,amerike,zapada,svi su oni zagovornici sloboda,svega,ali bi grupu ljudi ako razmislja na ovaj ili onaj nacin ogranicli,sprecili,zabranili,bacili u ilegalu... Da li nacista ako je nacista recimo sme da prica o komunistickim zlocinima? da li sme da prica o busplusu naprimer? da li sme da prica o kolacima,da li sme bilo sta uopste? ne ne sme,bravo za zabranu,oni i ne smeju da imaju tribinu,neka ide u pivnicu i slicno e to je fasisticki nacin razmisljanja i vi niste uopste daleko od toga,nazalost,a stalno se pozivate na borbu protiv toga. Ovakve teme su samo tu ja mislim da se ljudi razotkriju. Cekaj branioce ljudskih prava (nacista) da te pitam... asmeju li gejevi da se izjasnjavaju javno o crkvi npr? Jel to, ono kao, skroz cool i ok? Ovi tvoji jadni sto ne smeju da pricaju bi ih povesali na Terazijama... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Нациста не сме да прича о ичему.. Нациста, не сме (јавно) да постоји... Јасно и гласно! Evo sada gledam njihov sajt i ima debilnih stvari (počevši od imena), ali što se nasilja pozivanja na nasilje tiče ne mogu da nađem, ima nekih stvari koji nit' smrde nit' mirišu. Ali za sada ne vidim nikakav razlog zašto bi se NVO "Srbska akcoja", zabranila. Ja sam da im se lepo dozvoli neka tribina, na koju god temu hoće, a ako krenu kao pravi nacisti da pozivaju na neko nasilje ubijanje itd. Da se lepo cela organizacija zabrani i gotovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Posteno,fasisticki nacin razmisljanja,posteno,bez uvijanja. Evo ja isto zagovaram stav da Amerikanci ne smeju da postoje,jer su nastali na temeljima istrebljenja jednog naroda i njegove krvi. Нема проблема! Будеш ли и даље заговарао афирмацију нацистичких покрета и група на овом Форуму-бићеш банован! Овде та прича не пролази! А имаш сијасет места где то може. Према томе-договори се са собом! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Зато што паметним људима не треба објашњавати зашто... А ко није паметан ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Evo sada gledam njihov sajt i ima debilnih stvari (počevši od imena), ali što se nasilja pozivanja na nasilje tiče ne mogu da nađem, ima nekih stvari koji nit' smrde nit' mirišu. Ali za sada ne vidim nikakav razlog zašto bi se NVO "Srbska akcoja", zabranila. Ja sam da im se lepo dozvoli neka tribina, na koju god temu hoće, a ako krenu kao pravi nacisti da pozivaju na neko nasilje ubijanje itd. Da se lepo cela organizacija zabrani i gotovo Bravo... Milane ne preti prvo ne prilici coveku od 40 godina da izmislja i pronadji mi jednu afirmaciju nacista bilo koga ovde a pogotovo moje ako to pronadjes ja cu se sam samobanovati. Pricam isto sto prica i Odahviing pa ne vidim da njemu pretis i da govoris da on afirmise naciste. Bezobrazan si covece i to mnogo. I pritom da,imas fasisticki nacin razmisljanja,jer pises da nacisti ili oni za koje se prica da su nacisti ne smeju da postoje,to je jako hriscanski na koje se pozivas. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Bravo... I pritom da,imas fasisticki nacin razmisljanja,jer pises da nacisti ili oni za koje se prica da su nacisti ne smeju da postoje,to je jako hriscanski na koje se pozivas. A sta bi bilo hriscanski? Da dozvolimo nacistima tribinu pa onda da im upadnemo sa ikonama i tri prsta da ih ometamo u tribini... dal bi nas tada podrzao ko sto njih sad podrzavas? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 I jos nesto ucestvovati u diskusijama sa nekim cije glavni argument izmisljanje a glavno poentiranje u argumentima mogucnost da pritisne ban,jeste nesto sto je mizerija i jadnoca i ispod svakog nivoa ikakve ljudskosti,zato se povlacim sa teme i trudicu se da sa takvima koji ne cene ni sebe i to pokazuju sto su im argumenti ban i proterivanje ljudi sa foruma,vise ne diskutujem. A smesno je da cak i moje odobravanje poruka drugih korisnika iziskuje pretnje pod pricom kako ja time sto kazem bravo i podrzavam neciji drugi stav na forumu ovde agitujem i vrsim afirmaciju bilo koga da jos bude tuznije ti cije su to izvorne poruke njima se to isto ne spocitava,znaci ono nemam reci. I dalje ostavljam ljudima da pogledaju citavu temu i da ako nadju da sam ja afirmisao bilo koga ovde,a pogotovo neke momke za koje se prica da su nacisti da cu se samobanovati,ja iskreno nisam otisao ni na sajt koji je ovde okacen,a kamoli nesto drugo,ne znam ko su ti ljudi,a o tome koliko mi je nacizam dalek u svakom pogledu da ne pricam i da ne pricam sto se na temi o nacizmu nisam osvrnuo nijednom ali je bitno da ga afirmisem,jer je glupo ispasce da se pravdam. Uzdravlje Nastavite klaud,Milosavljevicu i Milane "diskusiju" sucelite vase iste stavove i diskutujte. Jadno. Uscanac and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 I jos nesto ucestvovati u diskusijama sa nekim cije glavni argument izmisljanje a glavno poentiranje u argumentima mogucnost da pritisne ban,jeste nesto sto je mizerija i jadnoca i ispod svakog nivoa ikakve ljudskosti,zato se povlacim sa teme i trudicu se da sa takvima koji ne cene ni sebe,vise ne diskutujem. A smesno je da cak i moje odobravanje poruka drugih korisnika iziskuje pretnje pod pricom kako ja time sto kazem bravo i podrzavam neciji drugi stav na forumu ovde agitujem i vrsim afirmaciju bilo koga da jos bude tuznije ti cije su to izvorne poruke njima se to isto ne spocitava,znaci ono nemam reci. I dalje ostavljam ljudima da pogledaju citavu temu i da ako nadju da sam ja afirmisao bilo koga ovde,a pogotovo neke momke za koje se prica da su nacisti da cu se samobanovati,ja iskreno nisam otisao ni na sajt koji je ovde okacen,a kamoli nesto drugo. Uzdravlje Nastavite klaud,Milosavljevic i Milane "diskusiju". Jadno. Pih... i ti si mi neki nacista... pobeze... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 А ко није паметан ... Само ће ти се кас`ти... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Oh, ne mogu vise... ajde jos jednom samo... Kako mozes da poredis naciste, ljude koji slede ideologiju rasa i ljude kojima je u vreme najvece politicke moci jedan od ciljeva bio da posalju sto vise Srba u konc logore i koji su osnovali Jasenovac, Dahau, Ausvic... koji danas zagorvaraju totalitarizam i obozavaju Hitlerov lik i delo dok im Mein kampf sluzi kao sveto pismo poredis sa grupom studenata koji traze priliku da se lakse naduvaju pred svirku u Domu omladine? Ako kazes da su to dve krajnosti sa drugacijom bojom haljina, nisi nagrdio studente nego si glorigfikovao naciste... pa te ja lepo pitam odakle toliki afinitet prema nacizmu i nacistima u Srbiji... Ne znam dal sam bi jasan ovaj sedamdeseti put... Vidi čovek ja ti lepo kažem da su to dve krajnosti i tačka. Ne ulazim da li je neka krajnost opasnija ili nije i zabole me lično za to. Osnovno na šta sam ja reagovao,jeste tvoja perfidna ideja da izjednačavaš naciste sa pravoslavnim Hriščćanima,ako se budeš sad pravio zbunjen onda pregledaj moj prvi odgovor upućen tebi. Sve ostalo je kao po običaju trla baba lan. Pazi ti molim te gospodjica ana je samo iskoristila priliku da se naduva... mnemoj. Tema je krenula u pravcu kako će zbog ovog dogadjaja Crkva trpeti štetu, ja to nisam dozvolio i objasnio sam da Crkva nema veze sa tim i da to već sva deca u Srbiji znaju našta si ti ipak odlučio da nas prozoveš kako je u Srbiji 90% pravoslavnih i insinuacijom upućuješ da su upravo ti ljudi koje sa pravom ne voliš deo Crkve. Dakle meni nije teško da ti opet napišem sve ovo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Vidi čovek ja ti lepo kažem da su to dve krajnosti i tačka. Ne ulazim da li je neka krajnost opasnija ili nije i zabole me lično za to. Osnovno na šta sam ja reagovao,jeste tvoja perfidna ideja da izjednačavaš naciste sa pravoslavnim Hriščćanima,ako se budeš sad pravio zbunjen onda pregledaj moj prvi odgovor upućen tebi. Sve ostalo je kao po običaju trla baba lan. Pazi ti molim te gospodjica ana je samo iskoristila priliku da se naduva... mnemoj. Tema je krenula u pravcu kako će zbog ovog dogadjaja Crkva trpeti štetu, ja to nisam dozvolio i objasnio sam da Crkva nema veze sa tim i da to već sva deca u Srbiji znaju našta si ti ipak odlučio da nas prozoveš kako je u Srbiji 90% pravoslavnih i insinuacijom upućuješ da su upravo ti ljudi koje sa pravom ne voliš deo Crkve. Dakle meni nije teško da ti opet napišem sve ovo. E svasta od tebe... Nikad nisam izjdnacavao crkvu sa nacismom. I za buduce takve insinuacije dobro bi bilo znati da su moji roditelji pravosalvci pa eto nek ti to padne na pamet kad sledeci put pomislis da sam rekao da su vernici nacisti ili ovakvi ili onakvi. Crkva je velika organizacija i medju vama ima svakojakog sveta i tu nista cudno nema. Od svetitelja do krvolocnih ubica. Problem je u tome sto crkva radije resava probleme van nje nego u sebi. Pa ce tako da se bore protiv gej parade medju BG ulicama ali nista protiv gej defilea u svojim redovima. javno ce istupiti protiv srama i stida al nista nece reci za naciste u svojim redovima... dakle nije problem sto ih ima (to je sasvim logicna kad imas tako veliku zajednicu, nego kako se oni resavaju) a izlgeda da se resavaju po tvom principu "pa dobro, imaju ljudi pravo da govore".. Nego to je sad skreatnje s teme realno... ... A da se vratio na istu... reci ti meni... kazes nisu deo crkve? Ne idu u crkvu? Ne slave slavu? Ne ljube popu ruku? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 jedni su studenti, drugi su nacisti... E tako sad si sredio kockice i drži se toga. ja nisam imao srca da branim ili podržavam ili jedne ili druge ili i jedne i druge. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 E tako sad si sredio kockice i drži se toga. ja nisam imao srca da branim ili podržavam ili jedne ili druge ili i jedne i druge. Kod mene dileme nema kog treba da branim kad su u igri nacisti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Нациста не сме да прича о ичему.. Нациста, не сме (јавно) да постоји... Јасно и гласно! Samo da obratimo pažnju na početak teme, gde nije bilo govora da su to nacisti,već huligani i insinuacija je postojala da su deo Hristovog Tela. (istine radi,jer ovde imamo iz stranice u stranicu drugačija dodavanja i otkrivenja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Samo da obratimo pažnju na početak teme, gde nije bilo govora da su to nacisti,već huligani i insinuacija je postojala da su deo Hristovog Tela. (istine radi,jer ovde imamo iz stranice u stranicu drugačija dodavanja i otkrivenja. Pa da. U toku teme smo otkrili (Mladja) da su zapravo cisti nacisti... po sopstvenom priznanju. To saznanje ni za milimetar nije promenilo odnos prema njihovom delu na ovoj temi... sto je alarmantno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука