Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Zamolio sam te da pojasnis poreklo tog nacistickog afiniteta. nisi odgovorio. pises besmislene postove u nadi da cu da zaboravim.. pametnome dosta. ljubi te klaud. :* Objasnio sam ja tebi da su to dve iste krajnosti sa drugačijom bojom haljina ali ti insistiraš da ti neko kaže da si glup ili bezobrazan. Evo ja neću ni jedno ni drugo,mene fizikalija ne umara,pa mogu da ti kucnem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Да ли сте рекли све што сте имали, па да закључавамо... По обичају... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 da Ja sam čak i za to da postavljač ovakve teme postavi i svoj cilj,odnosno objasni pravac u kome treba da se diskutuje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 I dodao bi da teme sa strogo pravoslavnom tematikom nemoaju nikad problem ključa,iako i u njoj učestvuje većina pravoslavnih kao i ovde. Ovakve teme su izvor prljavštine. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Није проблем да се дискутује о било чему, па и о овоме... Али смо "успели" да на 21 страну прегањања дакле-бојим се да смо многи од нас релативизовали многе ствари... И опет, по ко зна који пут, по неки дозволили себи да искористе ову агору за "прозивања"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja sam izneo jedini ovde informacije ko je doticna Ana Jaksic i da nosacica transparenata protiv patrijarha i zapitao se ako sada bodu oci kad ih je 5% sta ce biti kad ih bude 50. Ja sam izneo jedini ovde informacije na pitanja ljudi sto su ovi upadali sto su tako glupi da oni ne organizuju neku tribinu,da su oni pokusavali da organizuju i da im je ista zabranjena i pride da su se levicari i talog u kome pripada i Ana Jaksic ne samo ucestvovali u otkazivanju nego cak okupili na vreme zakazane tribine da u slucaju da se neko od vrha fakulteta drzne da im dozvoli da ih pomlate i ne daju im tu mogucnost. To su prava pitanja sto druga strana nema mogucnost za ono sto ima prva,organizacija tribine i slicno i drugo sto nije reagovao kad sam i ja pljunut a i verujem mnogo pravoslavnih hriscana kad je doticna "dama" nosila transparent gde je pljuvala SPC i naseg patrijarha,dakle verujem da su se mnogi osecali i gore nego pljunutim sa tim scenama koje su bile u svim i na svim medijima. To nece niko odgovoriti i pojasniti,nego ce se baviti uvredama. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Objasnio sam ja tebi da su to dve iste krajnosti sa drugačijom bojom haljina ali ti insistiraš da ti neko kaže da si glup ili bezobrazan. Evo ja neću ni jedno ni drugo,mene fizikalija ne umara,pa mogu da ti kucnem. Oh, ne mogu vise... ajde jos jednom samo... Kako mozes da poredis naciste, ljude koji slede ideologiju rasa i ljude kojima je u vreme najvece politicke moci jedan od ciljeva bio da posalju sto vise Srba u konc logore i koji su osnovali Jasenovac, Dahau, Ausvic... koji danas zagorvaraju totalitarizam i obozavaju Hitlerov lik i delo dok im Mein kampf sluzi kao sveto pismo poredis sa grupom studenata koji traze priliku da se lakse naduvaju pred svirku u Domu omladine? Ako kazes da su to dve krajnosti sa drugacijom bojom haljina, nisi nagrdio studente nego si glorigfikovao naciste... pa te ja lepo pitam odakle toliki afinitet prema nacizmu i nacistima u Srbiji... Ne znam dal sam bi jasan ovaj sedamdeseti put... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 И ти си једини брате Милоше овде, да кажем, релативизовао учешће ових младића а на овакав начин у дискусији, односно на трибини на ФПН... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Ja sam izneo jedini ovde informacije ko je doticna Ana Jaksic i da nosacica transparenata protiv patrijarha i zapitao se ako sada bodu oci kad ih je 5% sta ce biti kad ih bude 50. Ja sam izneo jedini ovde informacije na pitanja ljudi sto su ovi upadali sto su tako glupi da oni ne organizuju neku tribinu,da su oni pokusavali da organizuju i da im je ista zabranjena i pride da su se levicari i talog u kome pripada i Ana Jaksic ne samo ucestvovali u otkazivanju nego cak okupili na vreme zakazane tribine da u slucaju da se neko od vrha fakulteta drzne da im dozvoli da ih pomlate i ne daju im tu mogucnost. To su prava pitanja sto druga strana nema mogucnost za ono sto ima prva,organizacija tribine i slicno i drugo sto nije reagovao kad sam i ja pljunut a i verujem mnogo pravoslavnih hriscana kad je doticna "dama" nosila transparent gde je pljuvala SPC i naseg patrijarha,dakle verujem da su se mnogi osecali i gore nego pljunutim sa tim scenama koje su bile u svim i na svim medijima. To nece niko odgovoriti i pojasniti,nego ce se baviti uvredama. ja cu ti odgovoriti. Jedni su nacisti. Drugi su studenti... A vi produzite sa svojim slobodnim izborom da podrzite jednu od te dve grupe.... Svako podrzava ono sto mu milo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 И ти си једини брате Милоше овде, да кажем, релативизовао учешће ових младића а на овакав начин у дискусији, односно на трибини на ФПН... Jedni su nacisti... drugi su studenti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Relativizacija nekog cina se moze uciniti ako se ne posmatra pun krug desavanja,a to je malo ko ovde uradio osim mene mislim Deki992 i jos mozda neko. Niko ne spori da su ovi mladici uradili nesto lose,ali to nije pun krug. To je jedna tacka u celom krugu. Sta cemo sa time da se nad njima vrsi nasilje da im se preti,da im se okupljaju u zakazanim vremenima tribine ljudi koji su pre neki dan drzali tribinu i koji im ne daju da im se tribina odrzi,dakle ne da je prekidaju nego ne daju ni da pocne,sta cemo sa time da fakulteti jednima dopustaju tribine drugima ne,sta cemo sa time da oni koji su odrzali ovu tribinu jesu isti oni koji senluce po SPC i pravoslavcima... Za potpunu istinu i stav,moras sagledati siru sliku i taj ko sto rekoh "pun krug" a ne jednu tackicu. Ako je prica o samo toj stvari onda ova tema ne postoji,eto nisu ti momci trebali da upadnu na tribinu niti da pljunu Anu Jaksic,ali onda da bi bili korektni bi trebali da imamo temu o svakom dogadjaju posebno... Sto se zabranjuje tribina o komunistickim zlocinima? Sto Ana Jaksic vredja spc i patrijarha? Sto po Beogradu lepe one gnusne nalepnice cina seksa dva muskarca? Sto se oni okupljaju u zakazano vreme druge tribine protestvujuci da se ona odrzi? Gde je sloboda govora? Sto fakulteti ucestvuju u tome? Sto se jednima sve dopusta drugima nista? itd itd itd Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Relativizacija nekog cina se moze uciniti ako se ne posmatra pun krug desavanja,a to je malo ko ovde uradio osim mene mislim Deki992 i jos mozda neko. Niko ne spori da su ovi mladici uradili nesto lose,ali to nije pun krug. To je jedna tacka u celom krugu. Sta cemo sa time da se nad njima vrsi nasilje da im se preti,da im se okupljaju u zakazanim vremenima tribine ljudi koji su pre neki dan drzali tribinu i koji im ne daju da im se tribina odrzi,dakle ne da je prekidaju nego ne daju ni da pocne,sta cemo sa time da fakulteti jednima dopustaju tribine drugima ne,sta cemo sa time da oni koji su odrzali ovu tribinu jesu isti oni koji senluce po SPC i pravoslavcima... Za potpunu istinu i stav,moras sagledati siru sliku i taj ko sto rekoh "pun krug" a ne jednu tackicu. Ako je prica o samo toj stvari onda ova tema ne postoji,eto nisu ti momci trebali da upadnu na tribinu niti da pljunu Anu Jaksic,ali onda da bi bili korektni bi trebali da imamo temu o svakom dogadjaju posebno... Sto se zabranjuje tribina o komunistickim zlocinima? Sto Ana Jaksic vredja spc i patrijarha? Sto po Beogradu lepe one gnusne nalepnice cina seksa dva muskarca? Sto se oni okupljaju u zakazano vreme druge tribine protestvujuci da se ona odrzi? Gde je sloboda govora? Sto fakulteti ucestvuju u tome? Sto se jednima sve dopusta drugima nista? itd itd itd Tribine koje organizuju nacisti i Hitlerovi sledbenici i treba da se zabranjuju. Zao mi je sto je Srbija ocigledno sve punija ljudi koji se sa tim ne slazu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Relativizacija nekog cina se moze uciniti ako se ne posmatra pun krug desavanja,a to je malo ko ovde uradio osim mene mislim Deki992 i jos mozda neko. У реду. С` тим што је Деки "изазван" чињеницом да познаје тог момка... Niko ne spori da su ovi mladici uradili nesto lose,ali to nije pun krug. To je jedna tacka u celom krugu. Sta cemo sa time da se nad njima vrsi nasilje da im se preti,da im se okupljaju u zakazanim vremenima tribine ljudi koji su pre neki dan drzali tribinu i koji im ne daju da im se tribina odrzi,dakle ne da je prekidaju nego ne daju ni da pocne,sta cemo sa time da fakulteti jednima dopustaju tribine drugima ne,sta cemo sa time da oni koji su odrzali ovu tribinu jesu isti oni koji senluce po SPC i pravoslavcima... Над ким се врши насиље? Над организацијом која отворено, путем свог портала афирмише нацистичке идеје? И тешто! И добро је што им се забрањује дискусија! Јер, ко зна у шта би се таква претворила.. У неку "Вартоломејску ноћ" Београда 2014-ог лета Господњег... Са друге стране, капирам, да нико не би забранио трибину о злочинима комуниста, где би учешће узели релевантни аутори... А било је таквих трибина, није да није. Али нпр. да нека организација хтедне да организује трибину на којој би учешће узели нпр. отац Велибор Џомић-говорио и писао о злочинима комунара против СПЦ, па господин Милослав Самарџић-који је живот посветио истраживању тог дела наше повијести, па др Бојан Димитријевић-који је докторирао на Драгољубу Михаиловићу, па рецимо Латинка Перовић, па још неки повијесничари, не видим зашто би таква трибина била забрањена... Ако ли код декана било ког факултета БУ, дођу ти неки момци, сумњивог "порекла" и бекграунда, а који при томе и нису студенти тог неког факултета-шта рећи... О њиховим "отвореним" наци идејама и да не говоримо... Za potpunu istinu i stav,moras sagledati siru sliku i taj ko sto rekoh "pun krug" a ne jednu tackicu. Ako je prica o samo toj stvari onda ova tema ne postoji,eto nisu ti momci trebali da upadnu na tribinu niti da pljunu Anu Jaksic,ali onda da bi bili korektni bi trebali da imamo temu o svakom dogadjaju posebno... Sto se zabranjuje tribina o komunistickim zlocinima? Sto Ana Jaksic vredja spc i patrijarha? Sto po Beogradu lepe one gnusne nalepnice cina seksa dva muskarca? Sto se oni okupljaju u zakazano vreme druge tribine protestvujuci da se ona odrzi? Gde je sloboda govora? Sto fakulteti ucestvuju u tome? Sto se jednima sve dopusta drugima nista? itd itd itd Део одговора на твоје питање се налази у мом одговору на твој други став... То што та, како ти рече сподоба (а што није ни најмање лепо) ради и радила је, то је њена ствар... Са моје стране, гледе њеног ангажмана на тзв. "прајду"-за сваку осуду. Али то ти не даје за право, да прозиваш жену да је хомосексуалних склоности, да је наркоманка и шта си све помињао... Јел` знаш да је то? Ако знаш све то-онда мора да ју лично познајеш. А ако ју познајеш, где је твоја одговорност да кажеш тој госпођици да није у реду то што ради, да се огрешила о многе ствари и да је на странпутици? Помињао си да би по твом мишљењу евентуална трибина о легализацији марихуане у здравствене сврхе, или без без последње две речи, а како тврдиш да је првотно била "крштена" (Трибина), требала да се одржи на неком медицинском Форуму! Слажем се! Али је то питање, поред што на првом месту и медицина треба да да свој став и једно социјално, друштвено и на концу политичко питање... Није онда Ана адресат твог питања, него декан тог факултета... Замисли сцену, пошто у нашој Цркви већ годинама "тупимо" о тзв. "новотарству" у богослужењу, тј. на Литургијама. И ПБФ организује трибину са том темом. Медијатор буде проф. др Ненад Милошевић-Литургичар, и доведе још неке говорнике. И обзиром на замишљено, мени барем није тешко да замислим, да би се на ПБФ-у, појавили ти неки тзв. "ревнитељи" који би покушали да "минирају" панел... И без обзира што би проф. Милошевић им рекао: "Децо, изволите узети учешћа у дискусији (без обзира што је тема јавна и најављена, а нисте се пријавили за дискусију)", ти неки младићи дођу и запљуну неког од студената... Како би се онда поставио/ли? cloudking and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 У реду. С` тим што је Деки "изазван" чињеницом да познаје тог момка... Ne znam sta to menja? iskreno д ким се врши насиље? Над организацијом која отворено, путем свог портала афирмише нацистичке идеје? И тешто! И добро је што им се забрањује дискусија! Јер, ко зна у шта би се таква претворила.. У неку "Вартоломејску ноћ" Београда 2014-ог лета Господњег... Са друге стране, капирам, да нико не би забранио трибину о злочинима комуниста, где би учешће узели релевантни аутори... А било је таквих трибина, није да није. Али нпр. да нека организација хтедне да организује трибину на којој би учешће узели нпр. отац Велибор Џомић-говорио и писао о злочинима комунара против СПЦ, па господин Милослав Самарџић-који је живот посветио истраживању тог дела наше повијести, па др Бојан Димитријевић-који је докторирао на Драгољубу Михаиловићу, па рецимо Латинка Перовић, па још неки повијесничари, не видим зашто би таква трибина била забрањена... Ако ли код декана било ког факултета БУ, дођу ти неки момци, сумњивог "порекла" и бекграунда, а који при томе и нису студенти тог неког факултета-шта рећи... О њиховим "отвореним" наци идејама и да не говоримо... "nacisti" ili podrzavaoci nacista ciji sajt smo imali prilike da vidimo nisu isti,oni samo podrzavaju ovu "studentsku akciju" ali nisu isti,program studentske akcije i tih nazovi nacista je mozda identican a mozda skroz suprotan,a mozda ovi studenti ni nemaju program,ali je poenta da ni ti,ni ja to ne znamo i da samo razglabamo u prazno ono sto u svojoj glavi prihvatamo kao logicno jer nam je misljenju draze. Takodje,pricas o govornicima na tribini koja je zabranjena,po cemu mislis da mozda neko od tih ljudi nije bio pozvan? ja sam bas siguran u suprotno,ali opet to ne znamo ni ti ni ja i zato ne vidim poentu kritikovanja sto neko nije pozvan da govori na tribinu koja je zabranjena a da pritom ni ne znamo da li nije ili jeste. I takodje ja zaista ne znam da li su ili nisu studenti tog i tog univerziteta. Ali isto znam da levicari,Ane Jaksic i drugi drze tribine na raznim fakultetima. Део одговора на твоје питање се налази у мом одговору на твој други став... То што та, како ти рече сподоба (а што није ни најмање лепо) ради и радила је, то је њена ствар... Са моје стране, гледе њеног ангажмана на тзв. "прајду"-за сваку осуду. Али то ти не даје за право, да прозиваш жену да је хомосексуалних склоности, да је наркоманка и шта си све помињао... Ј Da spodoba i pritom sam birao reci. Ja nisam "prozivao" da je to sto ti kazes,samo sam parafrazirao njene reci sa fejsbuka i ostalih drustvenih naloga gde se ne libi da pokaze svoj stav. Dakle ona o sebi prica na taj nacin. A i ne znam sta da kazem lepse za osobu koja osim sto ismeva patrijarha i mitropolita,hvali se na svojim profilima sa nalepnicama koje lepe po gradu gde dva muskarca su u seksualnom zanosu,goli. I gde sutra ti i ja treba da prodjemo sa decom i da to deca gledaju. Помињао си да би по твом мишљењу евентуална трибина о легализацији марихуане у здравствене сврхе, или без без последње две речи, а како тврдиш да је првотно била "крштена" (Трибина), требала да се одржи на неком медицинском Форуму! Слажем се! Али је то питање, поред што на првом месту и медицина треба да да свој став и једно социјално, друштвено и на концу политичко питање... Није онда Ана адресат твог питања, него декан тог факултета... Pa ja sam bar jedno tri puta oznacio kao krivce institucije koji tako nesto dozvoljavaju,verovatno nisi zapazio. Замисли сцену, пошто у нашој Цркви већ годинама "тупимо" о тзв. "новотарству" у богослужењу, тј. на Литургијама. И ПБФ организује трибину са том темом. Медијатор буде проф. др Ненад Милошевић-Литургичар, и доведе још неке говорнике. И обзиром на замишљено, мени барем није тешко да замислим, да би се на ПБФ-у, појавили ти неки тзв. "ревнитељи" који би покушали да "минирају" панел... И без обзира што би проф. Милошевић им рекао: "Децо, изволите узети учешћа у дискусији (без обзира што је тема јавна и најављена, а нисте се пријавили за дискусију)", ти неки младићи дођу и запљуну неког од студената... Како би се онда поставио/ли? Postavio bih se tako da bi im prvo omogucio da i oni imaju svoju stranu u diskusiji,jer diskusija je izmedju dva misljenja i stava a ne izmedju jednog. A u svakom slucaju iako postoji nemogucnost za to mozda na toj tribini,siguran sam da bi sve uradio da im dozvolim da i oni imaju svoju tribinu,da im se ista ne zabranjuje i da se ne teraju u cosak u ilegalu,samo zato sto mi se ne svidja njihov stav. I pritom tamo njima na toj tribini nije niko rekao kako ti impliciras deco izvolite uzeti ucesca u diskusiji,nego su ih vredjali,isterivali napolje i snimali. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Над ким се врши насиље? Над организацијом која отворено, путем свог портала афирмише нацистичке идеје? И тешто! И добро је што им се забрањује дискусија! Јер, ко зна у шта би се таква претворила.. У неку "Вартоломејску ноћ" Београда 2014-ог лета Господњег... Са друге стране, капирам, да нико не би забранио трибину о злочинима комуниста, где би учешће узели релевантни аутори... А било је таквих трибина, није да није. Али нпр. да нека организација хтедне да организује трибину на којој би учешће узели нпр. отац Велибор Џомић-говорио и писао о злочинима комунара против СПЦ, па господин Милослав Самарџић-који је живот посветио истраживању тог дела наше повијести, па др Бојан Димитријевић-који је докторирао на Драгољубу Михаиловићу, па рецимо Латинка Перовић, па још неки повијесничари, не видим зашто би таква трибина била забрањена... Ако ли код декана било ког факултета БУ, дођу ти неки момци, сумњивог "порекла" и бекграунда, а који при томе и нису студенти тог неког факултета-шта рећи... О њиховим "отвореним" наци идејама и да не говоримо... Svaka čast. Ozbiljno, svaka čast. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука