Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Pa to i jeste situacija. To se uvek ovde radi, ne znam kako nisi provalio.

Ма провалио сам, само неку 'алабуку правимо :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Svako moze da komentarise tudja dela, pogotovo javnih licnosti, i da kaze da li misli da je u pitanju protivpravno postupanje ili ne. To nije zloupotreba.

Ако се већ позиваш на право и на правне тековине, а говор мржње је правна тековина, и ако се позиваш на нечије кршење права против некога, немој да падаш у исту замку и да јавно етикетираш некога за кога тврдиш да је етикетирао друге. Што се мене тиче, може свако слободно да прича да неко из Цркве шири говор мржње, немам проблем са тим, ал онда нема право да дречи о угрожености својих права кад му неко каже да је содомит ил шта већ. Мој пост је био ту само да ти покаже колико се лако пређе та граница једном кад кренеш да цензуришеш друге у слободи мишљења и изражавања и да правиш друштвено прихватљив говор.

Јел видиш нелогичност? 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ranije smo utvrdili da je verujucima homoseksualnost veci problem od narkomanije. Sad smo naucili da je duvanje trave veci problem od nacizma...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ranije smo utvrdili da je verujucima homoseksualnost veci problem od narkomanije. Sad smo naucili da je duvanje trave veci problem od nacizma...

Не претеруј. Капирам да је већина на овој теми говорила емотивно, јер не подноси разне НВО сподобе, па не може да се избаци из тог филма ни кад се ради о оваквим стварима, у фазону "непријатељ мог непријатеља...".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Како за кога...

Подели на овим сајтовима

Јел видиш нелогичност? 

Ma vide je svi brej rile. Igraju se,taman jednog smiriš da ne uvlači Crkvu u ovu priču, i u sekundi dodju još njih 7 koji traže da se Crkva ogradi. A možeš ozbiljno ti kažem,kako to u javnosti unižava ono što mi zovemo Hristovo Telo iliti SPC.

Dakle, razmišljam o fenomenu, da kad se svaki huligan iliti nacista prekrsti, SPC mora javno da se ogradjuje od toga?

Huligani nisu deo SPC niti znam za slučaj nacista unutar Crkve koja može da blagoslovi.

Pa hajde da iskoristim i tebe da pitam, da li treba da prelazimo preko toga kao da nsimo videli ili da opomenemo po 1000 put članove foruma da SPC nije huliganska organizacija niti nacistička pa da bi morala da se ogradjuje? 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

sto rece brat milan kako za koga.. a dodao bih fizicko nasilje isto kao i cinizam i sarkazam u "izrazvanju" govora....

vidis brate to ti je praovslavlje, ja odem u crkvu i gledam takve ljude svaki dan i nemam negativne emocije prema njima u glavi :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ma vide je svi brej rile. Igraju se,taman jednog smiriš da ne uvlači Crkvu u ovu priču, i u sekundi dodju još njih 7 koji traže da se Crkva ogradi. A možeš ozbiljno ti kažem,kako to u javnosti unižava ono što mi zovemo Hristovo Telo iliti SPC.

Dragi VSB... kad ti budes skapirao da crkva sma sebe uvlaci u pricu. izjavama Vladika... ili litijama kada preko njih salju poruke homoseksualcima...... onda mi se javi. Znaci ti ocekujes da +Amfilohije moze njih da vredja i proziva... ali oni njega ne mogu?

Pazi bogati... a jel +Amfilohije u delovanju sa vecim pravima od njih?

Ja bih voleo da mi objasnis.. na cemu ti baziras to misljenje? Posto se to ocigledno slazes..,,

a ljudi traze da se ccrkva ogradi, jer mnogi ljudi, medju kojima i mnogi vernici misle da crkva podrzava nasilnike i huligane....

znash, vsb.. nisu svi ljudi upueni hriscani i ne znaju kako sve to funkiconise i da crkva ne podrzva nasilje.. ima onih koji to misle.. i treba se ograditi... prosto i jednostavno.

Подели на овим сајтовима

Не претеруј. Капирам да је већина на овој теми говорила емотивно, јер не подноси разне НВО сподобе, па не може да се избаци из тог филма ни кад се ради о оваквим стварима, у фазону "непријатељ мог непријатеља...".

Како за кога...

Drugari, preterujem... ja nekako podrazumevam da se podrazumeva da ne razmisljam generalno pa zato sebi dajem slobodu da tako pisem...

Kao kad drugaru kazes "desi budalo"... znas da zna da ne mislis tako pa zato mozes da imas taj luksuz da to i izgovoris ;)

Подели на овим сајтовима

Dakle, razmišljam o fenomenu, da kad se svaki huligan iliti nacista prekrsti, SPC mora javno da se ogradjuje od toge?

Huligani nisu deo SPC niti znam za slučaj nacista unutar Crkve koja može da blagoslovi.

Pa hajde da iskoristim i tebe da pitam, da li treba da prelazimo preko toga kao da nsimo videli ili da opomenemo po 1000 put članove foruma da SPC nije huliganska organizacija niti nacistička pa da bi morala da se ogradjuje? 

Не треба да "прелазимо" како кажеш, али треба својим чињењем иделима да "разбијемо" ту конструкцију... Ми смо позвани, ако дозволиш, да "натерамо" Ану да каже да се у једном делу свог живота мало "прешалила" и да од сада хоће да буде добра хришћанка... Ајмо да порадимо на томе!

Подели на овим сајтовима

Drugari, preterujem... ja nekako podrazumevam da se podrazumeva da ne razmisljam generalno pa zato sebi dajem slobodu da tako pisem...

Kao kad drugaru kazes "desi budalo"... znas da zna da ne mislis tako pa zato mozes da imas taj luksuz da to i izgovoris ;)

Па шта сам ја погрешио овде?

Подели на овим сајтовима

Rekao si da bi trebala Crkva da se ogradi od ovog dogadjaja. A izvinjenje ti je bio preliv za poneti,jer si mrtav hladan da tražiš od SPC, da se ogradi oko nečeg što SPC nije. 

Pa, ono, ogradjivanje za to i sluzi... tesko da mozes da se ogradis od necega sto "jeste"... zar ne?

Подели на овим сајтовима

Dragi VSB... kad ti budes skapirao da crkva sma sebe uvlaci u pricu. izjavama Vladika... ili litijama, misama i ostalim.... onda mi se javi. Znaci ti ocekujes da +Amfilohije moze njih da vredja i proziva... ali oni njega ne mogu?

Pazi bogati... a jel +Amfilohije u delovanju sa vecim pravima od njih?

Ja bih voleo da mi objasnis.. na cemu ti baziras to misljenje? Posto se to ocigledno slazes..,,

Postoji zakon znaš a ne po svojoj pravdi zaključivati i koristiti termin govor mržnje.

U Crkvenom smislu zna se šta je sodoma i gomora. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

pa onda odu u to da brane fasisticke i nacistice organizacije, njihovo "pravo" na slobodu govora itd....ne vlaja previse emotivan biti.. :)

Подели на овим сајтовима

Па шта сам ја погрешио овде?

Haha, nesto se izgleda konfuzno izrazavam... poenta je da nisi pogresio. Ni ti ni Rylah, komentar vam je na mestu... Jedino ste preozbiljno shvatili moj post...

Ja ne mislim zaista da sad SVI vernici misle da je trava veci problem od nacizma...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...