Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Prvo pederi su i sami vernici,ne znaci ako si peder da si ateista.

Drugo pijancenja,bludnicenja o tome imamo ako idemo u crkvu skoro svake nedelje besede i predavanja,toliko samo tribina postoji o narkomaniji,decoubistvu i ostalim grehovima cesto se i patrijarh o tome osvrne u poslanicama na Bozic ili Vaskrs,trece kada mladi odluce da naprave paradu ponosa bluda ili pijancenja siguran sam da ce crkva reagovati.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Prvo moras da shvatis da zivis u zemlji u o kojoj su 95% gradjani vernici i da sve tri,cetiri ili ko zna koliko vera imaju isto misljenje o homoseksualizmu.

Dalje crkva ne zabranjuje niti dozvoljava,crkva se osvrce na tu posast i daje svoj komentar,tim pre sto medju gej populacijom ima i mnogo vernika,dakle crkva u toj ulozi je u ulozi ucitelja,jer jasno govori da velicanje nekog greha,ponos i pravljenje vrline od njega nije nesto sto ce odvesti bilo koga na dobro mesto. Siguran sam da kad bi postojala parada ponosa nekih drugih ogrehovljenih ljudi i greha da bi crkva imala isti nacin da se obrati i da kaze da je to lose i neprihvatljivo za nju.

Steta sto volim sina bozijeg nije ovde da te vidi kako mases tim laznim brojkama.

Da li u tih 95% vernika spadaju i oni sto su upali na tribinu (jer ovde se kaze da nisu), da li tu spadaju artemiti (ovde se govorilo da nisu), da li tu spadaju novoverci, tradicionalisti, vikend vernici, Akakijevci, obrazovci, dverasi, nasi, 1389, radikali, Kostunicini? Za njih i mnoge druge se ovde oduvek govorilo da nisu ptavoslavci. Pa otkud onda tolka brojka sad odjednom?

A i ako ima 95% vernika sto onda otvarate teme o nedostatku ljudi na liturgijama? Nesto tu debelo ne stima samo je pitanje kolko smo iskreni prema sebi...

A inace sto se tice uloge ucitelja, ucitelj te savetuje i uci a ne govori ti da si smrad, posast i moralna katastrofa...

A ako te ucitelj samo savetuje dobrociniteljski onda ti ostavlja slobodu da ga poslusas ili ne... A ne satro te savetujem a od drzave trazim da te ukine i zabrani... Batali, molim te...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mislim i na muslimane,pravoslavce i katolike pa i ostale. Ne znam sto si nabrojao organizacije,to nisu verske organizacije.

I ne znam kod mene je uvek puna crkva ljudi,a ima dve crkve u razmaku od pola kilometra. A to o cemu pricas nije pitanje za ateiste nego vernike...Odgovorio bih ti malo podrobnije ali zurim.

Ucitelj uci iz definice iz knjige,u svetom pismu lepo o tome stoji,sada jedino da uzmemo ko  gejevi na zapadu da menjamo bibliju i gde se pise o pederima da uzimamo druge primerke ljudi i stavljamo,a to nije onda biblija,nego falsifikovana biblija.

p.s. kad bi tako bili revnosni po ispitivanju ljudi bilo bi super,ovde kada neko kaze da je npr za Dveri ili bilo koga odmah ide eto vidis kakav stav ima a podrzava tog i tog,znaci oni su fasisti. Kad bi i tu pristupali kao ovo za spc,pa da ispitate koliko ide u pokret,da li ide,koliko ide na sastanke,da li ide,sto ide,sto ne ide itd gde bi vam dusa bila. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

nenad-canak-1415305674-587611.jpg
Umislio da je na grupnoj terapiji... Nenad Čanak

- Pušili smo zajedno džokavac - prosuo je Čanak i tako sve prisutne ostavio u čudu svojom iskrenošću.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/rani-radovi-nenad-canak-drogirao-sam-se-kad-sam-bio-mlad-clanak-1608162
Подели на овим сајтовима

Mislim i na muslimane,pravoslavce i katolike pa i ostale. Ne znam sto si nabrojao organizacije,to nisu verske organizacije.

I ne znam kod mene je uvek puna crkva ljudi,a ima dve crkve u razmaku od pola kilometra. A to o cemu pricas nije pitanje za ateiste nego vernike...Odgovorio bih ti malo podrobnije ali zurim.

Ucitelj uci iz definice iz knjige,u svetom pismu lepo o tome stoji,sada jedino da uzmemo ko gejevi na zapadu da menjamo bibliju i gde se pise o pederima da uzimamo druge primerke ljudi i stavljamo,a to nije onda biblija,nego falsifikovana biblija.

p.s. kad bi tako bili revnosni po ispitivanju ljudi bilo bi super,ovde kada neko kaze da je npr za Dveri ili bilo koga odmah ide eto vidis kakav stav ima a podrzava tog i tog,znaci oni su fasisti. Kad bi i tu pristupali kao ovo za spc,pa da ispitate koliko ide u pokret,da li ide,koliko ide na sastanke,da li ide,sto ide,sto ne ide itd gde bi vam dusa bila.

Zasti Isus ni jednom nije pomenuo homoseksualnost?

Подели на овим сајтовима

Zasti Isus ni jednom nije pomenuo homoseksualnost?

Zato što svoje učenike nije shvatao kao seksualni objekt.

Inače od sad i ova tema samo sportski,uspeo si uz pomoć naših prijatelja, da uvučeš Crkvu u priču, koja ne samo da nema vezu,već je neumesno dovoditi je u bilo kakav odnos sa dešavanjem, o kojem je reč.

Vidim da ti je Miloš odgovorio o 95% i video sam jasno tvoju nameru, da nas radi te brojke (koju inače tumačiš kao da imaš 3 godine,pa ne znaš da u Srbiji postoje i druge vere osim Pravoslavne),dakle da nas radi te brojke uvučeš u priču kako su i nacisti deo Crkve jer procenti to jasno dokazuju.

Neka, hvala za nedobronamernost,verovatno smo je nečim zaslužili,jer ni mi nismo savršeni.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zato što svoje učenike nije shvatao kao seksualni objekt.

Inače od sad i ova tema samo sportski,uspeo si uz pomoć naših prijatelja, da uvučeš Crkvu u priču, koja ne samo da nema vezu,već je neumesno dovoditi je u bilo kakav odnos sa dešavanjem, o kojem je reč.

Vidim da ti je Miloš odgovorio o 95% i video sam jasno tvoju nameru, da nas radi te brojke (koju inače tumačiš kao da imaš 3 godine,pa ne znaš da u Srbiji postoje i druge vere osim Pravoslavne),dakle da nas radi te brojke uvučeš u priču kako su i nacisti deo Crkve jer procenti to jasno dokazuju.

Neka, hvala za nedobronamernost,verovatno smo je nečim zaslužili,jer ni mi nismo savršeni.

Tebra, dobices gorusicu od tolke paranoje...

Подели на овим сајтовима

Inače,da ti objasnim da je čovek zaista religiozno biće i da u svetu, zaista postoji 95% vernih ljudi. Ne bi bilo loše da se zamisliš nad ovim podatkom

Sve cool...

Samo razmisli i ti o tome gde se tu nalaze ovi sto upadaju na tribine... Kao i Artemiti, pa Akakijevci, pa ateisti, pa novoverci, pa tradicionalisti...

Mislim, niko tebi ne brani da verujes da svi oni cine tek 5% stanovnistva al ja sam veliki covek i bajke pricam deci a ne verujem u njih...

Ljubi te klaud :-*

Подели на овим сајтовима

A zasto je dusa pijanca koji je dobrica ali samo voli da popije neku litru alkohola dnevno u vecoj opasnosti...

A zasto je dusa narkomana koji se bode,a kad nije drogiran je najbolji covek na svetu ili bar priblizno je u opasnosit

I tom logikom onda mozemo doci da greh i ne postoji i da je samo bitno da si nesto (sta ne znam) a da je greh trivijalan i nebitan.

Dobra pitanja i odlicna teza. Samo taj deo u zagradi treba popuniti sa biti covek. Ne cini zlo nikome, budi covek i zivi u miru s ljudima. Sve ostalo je trivijalno.

Подели на овим сајтовима

Sve cool...

Samo razmisli i ti o tome gde se tu nalaze ovi sto upadaju na tribine... Kao i Artemiti, pa Akakijevci, pa ateisti, pa novoverci, pa tradicionalisti...

Mislim, niko tebi ne brani da verujes da svi oni cine tek 5% stanovnistva al ja sam veliki covek i bajke pricam deci a ne verujem u njih...

Ljubi te klaud :-*

Uzvraćam poljubac mada nisam siguran za motiv.

E sjajan si. Skoro pa kao samuraj kad utripuje da sepuku nema alternativu.

Подели на овим сајтовима

Uzvraćam poljubac mada nisam siguran za motiv.

E sjajan si. Skoro pa kao samuraj kad utripuje da sepuku nema alternativu.

Ko su vernici... Vernici su ljudi koji svoj zivot baziraju na veri u boga i sebi postavljaju cilj savrsenstva. Vera je za njih put. Put ljubavi, saosecanja, tolerancije, medjusobnog razumevanja i smirenja.

95% je vernika u srbiji. Od toga bar 85% pravoslavaca.

Kako moze da izgleda zemlja u kojoj 95% stanovnistva cine vernici koji slede put ljubavi? To ne moze da bude ista drugo do raj na zemlji... Zaista to mislim. Drzava sa 95% verujucih ljudi NE MOZE da bude ista drugo do drzava ljubavi, mira, tolerancije...

Pa?

Jel jeste?

;-)

Подели на овим сајтовима

Ko su vernici... Vernici su ljudi koji svoj zivot baziraju na veri u boga i sebi postavljaju cilj savrsenstva. Vera je za njih put. Put ljubavi, saosecanja, tolerancije, medjusobnog razumevanja i smirenja. 95% je vernika u srbiji. Od toga bar 85% pravoslavaca. Kako moze da izgleda zemlja u kojoj 95% stanovnistva cine vernici koji slede put ljubavi? To ne moze da bude ista drugo do raj na zemlji... Zaista to mislim. Drzava sa 95% verujucih ljudi NE MOZE da bude ista drugo do drzava ljubavi, mira, tolerancije...

A bre brate zašto si tako surov?

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

previše si svetovan cluding, za mene si zaista previše svetovan. 

Dobar si ok si,razmišljaš,dodaješ svoju notu,ne miriš se da problemima,rešavaš ih ali  za mene je to isuviše svetovno. Neko drugi može da bude dobar sagovornik ako ga to zanima, definitivno da nisi sam ali nisam ni ja.

Ne znam zašto potenciraš to, da stalno svetovne stvari slivaš u Crkvu,meriš oduzimaš,dodaješ,uskladjuješ...

Cilj Crkve je Hristos. 

Mislim da bi bio savršen da otvaraš teme, koje ne moramo uvek, da dovodimo u vezu sa Crkvom. Mislim da bi tu tvoj doprinos bio veći.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...