Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Mora promoenis tu pricu o "dve krajnosti" ako mislis da te iko ozbiljno shvati...

Nacizam i gradjanski aktivizam za duvanje buksni nisu dve krajnosti... jedno je krajnost  a drugo je topla voda...

Voliš moja slova priznaj,zato si i ovde.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Dakle opšte nije skretanje sa ove nesrećne teme, jer je to i bio cilj da nas malo pljucnete.

Hhaha, zasto mislis da mi treba neki poseban razlog za "pljuckanje"? :D Mogu to i bez nacista ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Evo sada gledam njihov sajt i ima debilnih stvari (počevši od imena), ali što se nasilja pozivanja na nasilje tiče ne mogu da nađem, ima nekih stvari koji nit' smrde nit' mirišu. Ali za sada ne vidim nikakav razlog zašto bi se NVO "Srbska akcoja", zabranila.

Србска држава у територијалном погледу треба да буде јединствена и да обухвати што је могуће већи део србског отачаственог простора, који је данас углавном окупиран. Изузев данашње Србије (укључујући, наравно, и Косово и Метохију), србском отачаственом простору припадају: Црна Гора, Крајина (са Славонијом и Далмацијом), Босна, Херцеговина и Јужна Србија (Македонија).

Kako ovo recimo misle da ostvare bez nasilja?

Da se ne lažemo, program im je čisti nacizam u izvornom obliku: od priče o indoevropskoj rasi, arijevcima, srpskoj krvi, preko čisto nacionalne države i borbe protiv cionizma koji je zarobio Evropu, zabrane demokratije (demonokratija kako je nazivaju), do isključivo autoritativnog oblika vladanja državom i ovih priča o 'srpskom otočastvenom prostoru' koji treba da čini srbsku državu. Nadam se stvarno da niko nije toliko naivan da misli da su ovi likovi pacifisti koji bi širili svoje ideje ljubavlju i cvećem kad bi došli na vlast.

Подели на овим сајтовима

Voliš moja slova priznaj,zato si i ovde.

:D Jel vidis kakvi su ti postovi upuceni meni (a ti mi ne verujes :D) ni jednom se ne osvrces na ono sto je napisao samo si zapeo i udaras u jednu te istu plocu a meni samo saljes ove ljubavne poruke :D (nije da mi smeta paznja, naprotiv... nego se tema razvodnjava... a te porukice mozes i u inbox da nastavis :*)

Dakle... Ne mogu nacisti da budu na jednom kraju krajnosti a studenti na drugom... glupo je da poredis takve stvari u isto vreme dok frkces sto drugi porede naciste (koji za sebe kazu da su em nacisti em VERNICI) i crkvu... (iako niko ne poredi naciste  i crkvu vec samo registrujemo ocigledno- da ih medju vernicima ima... i ne znam da li cemo moci to da ponovimo dovoljno puta...)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne uporedjujem,već sam osvrnut podjednako i prema fašizmu i prema akcijama koje gospodjica Ana čini. Dakel krajnost im je zajednička,pa i tebi da napišem da me ne mrzi da ti napišem poneko slovo.

Upeca se i ja. Ti se u stvari samo izmotavaš i "pališ" nas.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Ako izmedju Amfilohija i Crkve stoji znak jednakosti, onda svakako.

A onaj drugi transparent od Patrijarha?

mjock vi ste ustvari naivni aaaa nijesam znao. (inače onaj skriven as koji držiš u rukavu odmah da ti kažem da je za tebe samog ponižavajući.)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Kako petar lepo objasni...vidi se da covek zna materiju,a i rekao mi jedan lik sa foruma za,ma nebitno. Nego objasni ona petre nalepnice svuda po Belome gradu gde se dva homoseksualca jasu koje doticna Ana lepi i hvali se time?

A Ana rece za te transparente ja verujem da oni ne vredaju pravoslavce, pa evo onaj lik je pjunuo i rekao ja verujem da to tebe ne vredja. Nema sta ti da verujes ili ne verujes,demagogija je na trecem spratu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...