Jump to content

Skup za legalizaciju marihuane

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Da, to sam i rekao Milane,samo sam dodao da i drugi nisu samo studenti. Inače izvorno zlo koje je porobilo ljude u fašizam,se sigurno neće ponoviti ali će naravno da pokuša ponovo sa nečim drugim.

No dobro ako neko misli da opravda gospodjicu Anu a pri tom ga boli kako su neke druge Ane jahale popove .....nije dobro.

Dve krajnosti. Ni jedna ni druga ne treba da marširaju,ukoliko ne želimo da gledamo transparente pune mržnje upućene SPC. Obuhvatio sam širok plan.

Mora promoenis tu pricu o "dve krajnosti" ako mislis da te iko ozbiljno shvati...

Nacizam i gradjanski aktivizam za duvanje buksni nisu dve krajnosti... jedno je krajnost  a drugo je topla voda...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On to uporedjuje vec 20 strana... ja lepo kazem.. nema on bas objektivnost kad je njemu isto kad neko bije i kad je neko cinican....

U svakoj temi pakujete nečija razmišljanja samo da održite kakav takav nivo gordosti.

Ja ne uporedjujem, no govorim da su tu bile dve krajnosti. Koliko vas ima više..? Da dodam kao i oblaku samo ti nastavi,ne mrzi me ti kucnem neko slovo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

U svakoj temi pakujete nečija razmišljanja samo da održite kakav takav nivo gordosti.

Kad vec pricamo o gordosti:

Naravno zato sam i bolji od tebe u svakom smislu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

SPC bi trebalo javno da se ogradi od "nastupa" onih momaka.

Dakle dokazali ste da sam u pravu. Da li ti razumeš ono što razume cela Srbija sa sve detetom koji je starije od 3 godine, da SPC nema veze sa huliganima i nacistima.

No dobro ne mrzi me da napišem i tebi neko slovo.

Подели на овим сајтовима

Ja ne uporedjujem, no govorim da su tu bile dve krajnosti. Koliko vas ima više..? Da dodam kao i oblaku samo ti nastavi,ne mrzi me ti kucnem neko slovo.

Ja ne znam ko je ovde  gord... možda onaj koji se lepo i javno deklariše kao bolji od drugih?

Imamo li takvog?Imamo.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Pazi ti njega uredjivaćeš državno uredjenje tako što ćeš mrzeti,prozivati i blatiti Crkvu.

Vec sam prenosio negde, pa evo i ovde nek ti Ana sama kaze zasto je nosila taj transparent:

"Now to clarify why I was holding a banner with a church representative in the first place. It is not that I don’t respect other people’s faith, it is that Amfilohije has been notorious for his hate speech against the LGBT community for longer than I can remember, and I wanted to address the problem in a innovative and funny way. But the matter is not funny at all.

Back in 2010, when the last pride parade was held in Belgrade, Amfilohije said, and I quote: “There, yesterday, we saw what garbage poisoned and polluted our capital Belgrade, worse than uranium. The worst sodomite stench that this modern civilization raised to a godly pedestal. And you see, one violence, the violence of those ungodly and perverse people caused another violence. And now they question whose fault it is, and call those kids hooligans.”

In 2013, while appearing on a national television, he said that there is no difference between homosexuals and pedophiles. As you can see, he not only incited the public through spewing his venom, but also supported violent hooligans, who, the day before the parade gathered at the city square and chanted: “Kill, kill, kill a faggot”, as they did again right after the parade.

Therefore, I believe that my banner was not offending the religious feelings of Serbian people; it was taking a stand against a church representative who continuously discriminates the LGBT community and justifies the violence they suffer."

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Ja ne znam ko je ovde  gord... možda onaj koji se lepo i javno deklariše kao bolji od drugih?

Imamo li takvog?Imamo.

Nemamo ali za to treba malo intelekta a više verujem u stvari samo malo pažnje i razumevanje šta neko piše.

Подели на овим сајтовима

Ja ne uporedjujem, no govorim da su tu bile dve krajnosti.

A kako dođe do toga da su krajnosti ako ne upoređuješ?

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Vec sam prenosio negde, pa evo i ovde nek ti Ana sama kaze zasto je nosila taj transparent:

"Now to clarify why I was holding a banner with a church representative in the first place. It is not that I don’t respect other people’s faith, it is that Amfilohije has been notorious for his hate speech against the LGBT community for longer than I can remember, and I wanted to address the problem in a innovative and funny way. But the matter is not funny at all.

Back in 2010, when the last pride parade was held in Belgrade, Amfilohije said, and I quote: “There, yesterday, we saw what garbage poisoned and polluted our capital Belgrade, worse than uranium. The worst sodomite stench that this modern civilization raised to a godly pedestal. And you see, one violence, the violence of those ungodly and perverse people caused another violence. And now they question whose fault it is, and call those kids hooligans.”

In 2013, while appearing on a national television, he said that there is no difference between homosexuals and pedophiles. As you can see, he not only incited the public through spewing his venom, but also supported violent hooligans, who, the day before the parade gathered at the city square and chanted: “Kill, kill, kill a faggot”, as they did again right after the parade.

Therefore, I believe that my banner was not offending the religious feelings of Serbian people; it was taking a stand against a church representative who continuously discriminates the LGBT community and justifies the violence they suffer."

Ko da mi kaže? Gospodjica Ana?,koju ajde  kad pominjem .... nije zaslužila pljuvačku.

Подели на овим сајтовима

Dakle dokazali ste da sam u pravu. Da li ti razumeš ono što razume cela Srbija sa sve detetom koji je starije od 3 godine, da SPC nema veze sa huliganima i nacistima.

A da li ti razumeš da su oni koristili Crkvu u svom "nastupu" i da ako Crkva ćuti da to i odobrava?

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

A kako dođe do toga da su krajnosti ako ne upoređuješ?

Ne  uporedjujem,već sam osvrnut podjednako i prema fašizmu i prema akcijama koje gospodjica Ana čini.

Dakel krajnost im je zajednička,pa i tebi da napišem da me ne mrzi da ti napišem poneko slovo.

Подели на овим сајтовима

A da li ti razumeš da su oni koristili Crkvu u svom "nastupu" i da ako Crkva ćuti da to i odobrava?

Sjajno vas razumem! Drži se ti ipak onoga što sam ti napisao, Crkva nema veze sa huliganima i nacistima. Ako bude potrebno i tebi ću da kucnem neko slovo.

Подели на овим сајтовима

problem je  u tome sto crkva radije resava probleme van nje nego u sebi. Pa ce tako da se bore protiv gej parade medju BG ulicama ali nista protiv gej defilea u svojim redovima. javno ce istupiti protiv srama i stida al nista nece reci za naciste  u svojim redovima... dakle nije problem sto ih ima (to je sasvim logicna kad imas tako veliku zajednicu, nego kako se oni resavaju) a izlgeda da se resavaju po tvom principu "pa dobro, imaju ljudi pravo da govore"..   Nego to je sad skreatnje s teme realno...

Dakle opšte nije skretanje sa ove nesrećne teme, jer je to i bio cilj da nas malo pljucnete.

Подели на овим сајтовима

Ko da mi kaže? Gospodjica Ana?,koju ajde  kad pominjem .... nije zaslužila pljuvačku.

Pa ono... autor transparenta ti kaze sta je bio cilj transparenta isto kao sto ti umetnik kaze sta je poruka koju prenosi njegovo delo... valjda kapiras...

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...