Tumaralo. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Грчка 471$, Словачка 451$, Пољска 423$, Италија 417$, Чешка 415$, Словенија 406$, Румунија 403$, Бугарска 402$, Мађарска 400$ Србија 395 $ Ајде ти поразмисли мало. Да ли ми можемо нпр. Грчкој да препродамо гас по цени од 420 долара? Brate da li ti mislis da bi Rusi dozvolili da profitiramo na niskim cenama koje nam odobravaju?!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Brate da li ti mislis da bi Rusi dozvolili da profitiramo na niskim cenama koje nam odobravaju?!? Па једини начин да то спрече је да испоруку ограниче само на задовољавање наших потреба за гасом. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Права истина је да, Руси не дозвољавају веће испоруке које би послужиле за препродају! Србија је са 395 $ за 1000 м3 на десетом месту по цени у земљама јужне, југоисточне и средње европе (Грчка 471$, Словачка 451$, Пољска 423$, Италија 417$, Чешка 415$, Словенија 406$, Румунија 403$, Бугарска 402$, Мађарска 400$) а да не говоримо о западној Европи. И зато су Руси дозвољавали испоруке по овој бенефицираној цени онолико колико су стварне потребе Србије, Nama je 395 dolara, a recimo hocemo npr Italiji da isporucimo..... kako mislis da postignemo cenu ispod 417 dolara? Prvo koliko nas kosta transport do iitalije.... sigurno 10-20 dolara... dakle vec nam cena blizu ruske... ne vidim kako bi mogli po nekoj povoljnijoj ceni da prodamo, najmnj cen po kojoj bi mogli da prodam indeticna kao ruska.... .... nista ne moze da zaradimo....kapisko? Lepo ti rekoh, nisi porazmislio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Brate da li ti mislis da bi Rusi dozvolili da profitiramo na niskim cenama koje nam odobravaju?!? Niske cene imaju Svajcarska i Nemacka... a ne Srbijaa... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Da ali ti ne mozes posmatrati Rusiju 1999 sa pijanim Jeljcinom,ekonomski ubijenom,iznutra razbijenom,sa Rusijom otkad je dosao Putin na njeno celo. Mi tad opšte nismo znali šta hoćemo i ovo vreme se ponavlja,ponovo nemamo državni plan. Ne znam nisam pametan Mislim da Srbija mora smanjiti očekivanja od drugog,što bi nas odvelo u novu eru odgovornosti svakog pojedinca. Nadam se da se slažeš? Ма немој! Е неће да буде! Колико год ви "Д(З)вераши" инсистирали на чињеници да је тадфашњи Председник Русије био "пијандура", неколике се ствари не могу пренебрегнути! Прва је та да је Владимир Владимирович, у фолклору "обичног" Србина познатији као Путин, био Први министар, илити Премијер Владе којом је управљао тај "пијанац"... Те да је, након Јељцинове оставке, од 1. јануара 2000. године, Владимир Владимирович постао ВД Председника РФ. Што ће рећи да је практично, од почетка 2000. године па до тамо 2008. године, исти тај КГБ-овац и шпијун био на челу исте... Морам овде цењене форумаше да подсетим да је В.В. Путин већ током 2001. године, посетио руске мировњаке на Космету, односно на аеродрому Слатина крај Приштине... Да би у јесен 2002. године, на Самиту УН у Јоханесбиргу, тадашњи Председник Путин преко свог милистора Касјанова обавесто Коштуницу и Свилкановића да ће зарад интереса РФ, она своје снаге повући са територије Космета, тј. аеродрома Слатина и Косовске Каменице... А што је (повлачење) и потврђено срамним напуштањем наше "браће Руса" са територије Космета и наше Републике 24. јула 2003. године, а спрам Наредбе Председника Русије Владимира Владимировича Путина-иначе бившег комунарског шпијуна комунистичке творевине зване Совјетски Савез... Толико... Млађони, Лазар Нешић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 А што је (повлачење) и потврђено срамним напуштањем наше "браће Руса" са територије Космета и наше Републике 24. јула 2003. године, а спрам Наредбе Председника Русије Владимира Владимировича Путина-иначе бившег комунарског шпијуна комунистичке творевине зване Совјетски Савез... Толико... Oprastamo ruznu prostlost nasem bratu nije on mogao nista od pijnca jelcina.. a hteo je Mislim ja njega gotivim ko drzaaavnika i sve to ali ovaj ruski fanatizam smara zestoko.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Колико год ви "Д(З)вераши" Овде се наравно извињавам брату Марку што сам поменуо "отерсуме"... Знам да он није љубитељ те организације... Марко брате-извини! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Чекајте, имам једно питање. Ко зна нека помогне. Да ли тачно да је Путин одликовао оног несрећника Месића за "нарочите заслуге у борби против фашизма"? Истог оног који је био отворени усташа онда кад му је то одговарало?! Оног који је одговоран за проливену крв свих у оном рату?! Ако је то тачно, не свиђа ми се. Такође, не свиђа ми се што су изашли са Слатине, "зарад својих интереса". Не свиђа ми се ни што су, кад су на ту Слатину ушли, говорили да је то сада руска земља. Ничија то земља никад неће бити до само наша, то нека знају сви. Увек ће ми бити дражи Руси, од оних лажних "европљана" и амера са XYZ лица. Због вере, Цара и којечега. Али не могу да подржавам сваки њихов потез, нарочито оне који су на нашу штету. Србија треба да се окрене себи. Док се не окрене себи, бића оваква, са једном ногом сломљеном, а другом у гробу. А сад, нека ме попљује и испсује ко год хоће. Ја своје рекох и душу спасох. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Чекајте, имам једно питање. Ко зна нека помогне. Да ли тачно да је Путин одликовао оног несрећника Месића за "нарочите заслуге у борби против фашизма"? Истог оног који је био отворени усташа онда кад му је то одговарало?! Оног који је одговоран за проливену крв свих у оном рату?! Ако је то тачно, не свиђа ми се. Такође, не свиђа ми се што су изашли са Слатине, "зарад својих интереса". Не свиђа ми се ни што су, кад су на ту Слатину ушли, говорили да је то сада руска земља. Ничија то земља никад неће бити до само наша, то нека знају сви. Увек ће ми бити дражи Руси, од оних лажних "европљана" и амера са XYZ лица. Због вере, Цара и којечега. Али не могу да подржавам сваки њихов потез, нарочито оне који су на нашу штету. Србија треба да се окрене себи. Док се не окрене себи, бића оваква, са једном ногом сломљеном, а другом у гробу. А сад, нека ме попљује и испсује ко год хоће. Ја своје рекох и душу спасих. Taчно је... Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 E Milane prvo iako pokusavas sa tim dverasi zverasi da kao probas da me tim etiketiranjem uvredis,stvarno me ne vredja. Tako da slobodno. Drugo Rusija ekonomski u svakom drugom pogledu nije ista zemlja 2000 i 2010,11,12,13,14... Generalno Putin je 1999 mogao biti proglasen i za Boga,zna se da je Jeljcin imao glavnu moc politicku sa tom cinjenicom i cinjenicom da je Rusija tada bila razorena to je dovelo do nereagovanja 1999 ali nereagovanja na sta? Na nelegalno bombardovanje,nelegalno bacanje uranijuma,nelegalno sejanje smrti,nelegalno oduzimanje teritorije,ubijanje civila,ubijanje dece,gadjanje voza putnickog... Dakle opet njihova krivica je da nisu reagovali,a krivica drugih da su itekako dobro "reagovali" Trece,ja bar a i niko ne proizvodi Putina u svetitelja ili jos gore Boga,da li je gresio? pa jeste. Bogdan rece i za Mesica vrlo moguce je sve to bilo,ali opet ni mi nismo sasvim cisti bili u odnosu sa njima,ni nasa drzava ne moze da se pohvali iako je mnogo manja i mnogo nebitna da je uvek imala prema Rusima pravi odnos i oni nama sigurno mogu svasta da spocitavaju. Recimo evo danas imate Srbe dobrovoljce koji se bore na strani Rusa u Novorusiji,skupstina je spremila i donela ad hok specijalan zakon po kome ce se takvi kaznjavati pri povratku u zemlju,a pritom dok su Srbi muslimanske veroispovesti placenici bivali placeni za rat svuda po svetu,vlast i skupstina je cutala,dakle evo ja da sam Rus ja bi rekao da je to nepravedno,pogotovo kad se zna da su 90tih Rusi imali mnostvo dobrovoljaca koji su ratovali na strani Srbije. Иоанна је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 E Milane prvo iako pokusavas sa tim dverasi zverasi da kao probas da me tim etiketiranjem uvredis,stvarno me ne vredja. Tako da slobodno. Drugo Rusija ekonomski u svakom drugom pogledu nije ista zemlja 2000 i 2010,11,12,13,14... Generalno Putin je 1999 mogao biti proglasen i za Boga,zna se da je Jeljcin imao glavnu moc politicku sa tom cinjenicom i cinjenicom da je Rusija tada bila razorena to je dovelo do nereagovanja 1999 ali nereagovanja na sta? Na nelegalno bombardovanje,nelegalno bacanje uranijuma,nelegalno sejanje smrti,nelegalno oduzimanje teritorije,ubijanje civila,ubijanje dece,gadjanje voza putnickog... Dakle opet njihova krivica je da nisu reagovali,a krivica drugih da su itekako dobro "reagovali" Trece,ja bar a i niko ne proizvodi Putina u svetitelja ili jos gore Boga,da li je gresio? pa jeste. Bogdan rece i za Mesica vrlo moguce je sve to bilo,ali opet ni mi nismo sasvim cisti bili u odnosu sa njima,ni nasa drzava ne moze da se pohvali iako je mnogo manja i mnogo nebitna da je uvek imala prema Rusima pravi odnos i oni nama sigurno mogu svasta da spocitavaju. Recimo evo danas imate Srbe dobrovoljce koji se bore na strani Rusa u Novorusiji,skupstina je spremila i donela ad hok specijalan zakon po kome ce se takvi kaznjavati pri povratku u zemlju,a pritom dok su Srbi muslimanske veroispovesti placenici bivali placeni za rat svuda po svetu,vlast i skupstina je cutala,dakle evo ja da sam Rus ja bi rekao da je to nepravedno,pogotovo kad se zna da su 90tih Rusi imali mnostvo dobrovoljaca koji su ratovali na strani Srbije. trla baba lan... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Trla...ali ruku na srce ja sam na forumu od sredine 2013,jos ne vidoh nijednu tvoju poruku na temama o tome sta su nasi zapadni prijatelji cinili a nisu trebali,sta su mogli a nisu ili sta su trebali a nisu ni pokusali. Dok kad je Rusija i Putin u pitanju imamo citavu hronologiju od 1999 i nereagovanja na reagovanje Amerike i zapada,Mesica,Slatinu,sve potkrepljeno slikama,izvestajima... Verujes da bi voleo neku slicnu poruku kao ovu predjasnju od tebe i za Ameriku i zapad da procitam,verujem da bi mi trebalo jedno pola dana za citanje,ali voleo bih. Uscanac and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Trla...ali ruku na srce ja sam na forumu od sredine 2013,jos ne vidoh nijednu tvoju poruku na temama o tome sta su nasi zapadni prijatelji cinili a nisu trebali,sta su mogli a nisu ili sta su trebali a nisu ni pokusali. Dok kad je Rusija i Putin u pitanju imamo citavu hronologiju od 1999 i nereagovanja na reagovanje Amerike i zapada,Mesica,Slatinu,sve potkrepljeno slikama,izvestajima... Verujes da bi voleo neku slicnu poruku kao ovu predjasnju od tebe i za Ameriku i zapad da procitam,verujem da bi mi trebalo jedno pola dana za citanje,ali voleo bih. Поруке тог типа имаш на мом својеврсном омажу свим колегама из РВ који су настрадали у НАТО агресији 1999. године... Те поруке, како кажеш, налазе се на групи "Ваздухопловство", до које је врло лако доћи спрам потписа мог профила... Остали нека суде за ову јадну прозивку са твоје стране, тим пре што врло добро знаш шта и као радим сво ово време... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Trece,ja bar a i niko ne proizvodi Putina u svetitelja Proizvodi te u nekog bog zna kakvog brata kome se srce cepa za srpskim narodom. U ovoj temi, ti nisi poceo sa "logican i normalan ekonomski potez" nego "kao stariji brat koji pazi na mladjeg" volite da koristite to poeticno izrazavanje... Dok si USU nazivao "macehom" jednostavno pravite od drzave - ljude.. od medjudrzavnih odnosa medjuljudske odnose... jer sto bi radili nesto suprotno od naseg brata i sto bi saradjivali s macehom?? Ali u realnosti, kada se stave dobiti i koristi na papir, jasno se vidi da se i sa "starijim bratom" i sa "macehom" isplati saradjivati samo na razlicitim poljima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Поруке тог типа имаш на мом својеврсном омажу свим колегама из РВ који су настрадали у НАТО агресији 1999. године... Те поруке, како кажеш, налазе се на групи "Ваздухопловство", до које је врло лако доћи спрам потписа мог профила... Остали нека суде за ову јадну прозивку са твоје стране, тим пре што врло добро знаш шта и као радим сво ово време... Prvo ja za tu grupu ne znam ni gde je,ni da li postoji,niti sta predstavlja,iskren da budem i tek sad sam shvatio da to nije potpis nego link za taj podforum. Ali svejedno imao si bezbroj tema ovakvih ili slicnih o zapadnim prijateljima i nijednom za ovih godinu i po dana na forumu nisam video ovako taksativno i hronoloski nabrojano sta su a nisu,sta nisu a trebali su i sve ostalo. Dok za Ruse sam video pa da ne slazem ali bar jedno 10tak puta ovako nesto slicno. Trudim se biti iskren i realan. Trece jadna prozivka nije jadna prozivka nego pitanje,ja zaista ne znam sto se ti vredjas i sto stalno u diskusijama kad nesto ti nije po volji nalazis prozivke,trazis osudu drugih,trazih reakciju ovog ili onog...a pritom nisi nimalo imun na to da itekako etiketiras i prozivas ljude. Ti mene redovno nazivas "Zverasem" i to na taj nacin da pokusavas da me time okarakterises kao nekim malim debilcicem koji svoje misljenje trazi u politickoj opciji za koju glasa ili kad odluci da misli prvo pita nekoga iz dveri pa onda dodje ovde i kaze sta oni misle i jos mnogim epitetima me cesto umes nakititi pa stvarno nikad nisam trazio reakciju,niti trazio osudu drugih za tu prozivku,apsolutno ne znam sto to ti radis,ali dobro,sto se mentaliteta tice,svakom svoje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука