Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ћути Младен. Досадан си већ. Ако нисмо ми братски народ,онда не знам ко коме. Ja sam vec obkjasnio. ne postoje bratski narodi. To ja i ti mozemo biti prijatelji, a prica da je 50 miliona ljudi u bratskom odnosu sa sedam miliona ljudi, to su price za malu decu i politicku demagogiju. Ne postoje bratski narodi. Epska glupost da Japanci nisu kukali, nego su saradjivali. Kukali su oni jos kako i nisu saradjivali, nego su bili pod OKUPACIJOM. Kakva tvoja okupacija, sibali su Toyote, Honde, Sony sve plasirali na Americko trziste malo posle drugog svetskog rata, poptisivali ugovore sa amerikom, sve da bi obnovili ekonomiju. Nisu dosli tamo neki nacionalisti da im pricaju kako ne treba da prodaju amerikancima......i kako su izdajice ako poptisuju i prave spoljnotrgovinske ugovore sa amerikancima... okupacija do mojega....pametni ljudi.... Isto i britanci.... kad su ruinirali nemacku posle ww2, otisli su tamo da pomognu da se nemacka ekonomija izdigne iz blata.... davali im pare.. podizali fabrike... itd.... To je nesto sto srbima treba jos vremena da skapiraju Pricate o bratskom odnosu samo kada mi nesto treba da dobijemo od njih, a kada oni treba da dobiju od nas? Gde je tu bratski odnos? Ja kad odem u prodavnicu, dam pare, oni mi daju robu.. to nije bratski odnos. To je saradnicki odnos. bratski odnos je kad kazem brtu, treba mi sto evra.. on izvadi iz dzepa da mi ... ne kaze mi kamata 10 % i vrti mi do tad... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Ja kad odem u prodavnicu, dam pare, oni mi daju robu.. to nije bratski odnos. To je saradnicki odnos. bratski odnos je kad kazem brtu, treba mi sto evra.. on izvadi iz dzepa da mi ... ne kaze mi kamata 10 % i vrti mi do tad... Немој ми да причаш за братски народи. Има тога,и то како. Мени то одавде баш видно. А имам и лично искуство.Вероватно ти имаш наочњаци,ко коњ. МилошБГ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Вероватно ти имаш наочњаци,ко коњ. Milan Nikolic and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Немој ми да причаш за братски народи. Има тога,и то како. Мени то одавде баш видно. А имам и лично искуство.Вероватно ти имаш наочњаци,ко коњ. Pa sta to znaci "bratski narod" sta ja imam od te fraze? Sta znaci ona u praksi? Jel ce da mi poklonite nesto dzbe? Necete... jel imam nesto od vas "brace" .... nista...jel imam neki poseban tretman od rusa koji nemam kod drugih naroda? Nemam.... sta ti imas od toga sto smo mi brtski narodi? Isto nista.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 E moj ti ako mislis da se to radilo da se uzdigne japanska i nemacka ekonomija, a ne americka. To je naivno razmisljanje, da ti stvarno mislis da su tu Ameri manje profitirali od Nemaca i Japanaca. Izvozilo se drz ne daj, pa izvoze i sad Rusi nama gas pa to ne uzimas kao dokaz da su nam prijatelji. Vec sam rekao, navedi nesto sto smo mi uradili za njih, jer taj bratski odnos ne moze biti jednosmeran kao sto si ranije objasnio, tvoj drug tebi nesto, ti onda njemu nesto. To je bratski odnos, a ne samo daj daj daj i ne uzvracaj nista. I nije tacno ni da 99 nisu uradili nista. U Savetu bezbednosti UN nije prošla ni rezolucija kojom je u martu 1999. tražen hitan prekid bombardovanja SRJ, ali ne zbog veta, već zbog protivljenja većine. Nacrt teksta kojim se osuđuje primena sile bez odobrenja Saveta bezbednosti podržale su samo Rusija, Kina i Namibija, dok je preostalih 12 članica Saveta bezbednosti glasalo "protiv". Dakle netecno je reci da nisu uradili nista. Sta biste hteli, da udju u otvoren rat koji ne mogu da dobiju, potpuno nespremni slicno kao sto su uradili u Prvom ratu? Ajde da se ne zajebavamo. Bombardovanje Jugoslavije nije proslo kroz savet bezbednosti i samim tim je s pravne strane neopravdan. Sila zakon menja, ali neke cinjenice ipak ostaju, a to je da su se i tada zauzeli za nas. Mozda su mogli vise, verovatno jesu, ali sada zbog toga sto nisu uradili onoliko koliko smo mi hteli, izjednacavamo ih sa onima koji su nas bombardovali? Bratski. Rusija je u decembru 1994. sprečila usvajanje rezolucije kojom se, zbog teške humanitarne situacije na području Bihaća, traži striktnija kontrola granica SRJ sa Hrvatskom i BiH. Jedan od malobrojnih veta koje su iskoristili u savetu bezbednosti odnosi se opet na nas. Neko je ovde alav i nepravedan. feeble and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pa sta to znaci "bratski narod" sta ja imam od te fraze? Sta znaci ona u praksi? Jel ce da mi poklonite nesto dzbe? Necete... jel imam nesto od vas "brace" .... nista...jel imam neki poseban tretman od rusa koji nemam kod drugih naroda? Nemam.... Сазнаћеш кад ћеш порасти мало... GeniusAtWork, Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Сазнаћеш кад ћеш порасти мало... Veliki sam ja, hoces na kafu? Bratsku. . Izvozilo se drz ne daj, pa izvoze i sad Rusi nama gas pa to ne uzimas kao dokaz da su nam prijatelji. care ja nigde nisam rekao da nam nisu prijatelji. Ali prijatelji u politickom i ekonomskom smislu. Saradnici. A ne braca, kumasini i ostala politicka retorika. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pa sta to znaci "bratski narod" Znaš li šta to znači? To ti je kada ti ja odem u Berlin i tražim azil, a oni mene stave u sobu sa Rusom. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Znaš li šta to znači? To ti je kada ti ja odem u Berlin i tražim azil, a oni mene stave u sobu sa Rusom. Il kad odes u holivud da budes glumac a oni te pitaju, jel hoces ulogu rus jedan ili rus dva? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Veliki sam ja, hoces na kafu? Bratsku. care ja nigde nisam rekao da nam nisu prijatelji. Ali prijatelji u politickom i ekonomskom smislu. Saradnici. A ne braca, kumasini i ostala politicka retorika. A kako nazivas ono sto sam naveo, kad su se zauzimali za nas bez ikakvog licnog interesa? Kad citiras post, pokusaj bar da odgovoris na sve sto je u postu napisano, a ne da izvuces samo deo koji mozes da uklopis u pricu koju forsiras. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 A kako nazivas ono sto sam naveo, kad su se zauzimali za nas bez ikakvog licnog interesa? Kad citiras post, pokusaj bar da odgovoris na sve sto je u postu napisano, a ne da izvuces samo deo koji mozes da uklopis u pricu koju forsiras. Ko se bre zauzimao za tebe bez ikakvog licnog interesa... cu tu nemoj da si naivan... Ko ona prica da se u ekonomskom oporavku japana oporavila amerika... a japanci preko te amerike 5-6 kompanija izgradili, podigli ekonomiju, itd... Samo zaato sto se nisu zmajavali pricama ko im je brt a ko nije.. nego use i u svoje kljuse, radi isaradjuj... i to je put uspeha... A te price o bratstvu.. to je za malu decu koja zive u politici 18tog veka.... nezrelu demokratiju oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Da sam ja bio na njihovom mestu 1999. i da me je bolelo uvo sta ce biti s nama i kako cemo da prodjemo, istalio bih se s njima i ne bih se bunio u savetu bezbednosti. Dakle rekao bih, ok vi sravnite Srbiju mi cemo to da potvrdimo da prodje kroz Savet, vi tako isto potvrdite da mi tako odradimo npr Gruziju i svi srecni. Samo sto se to nije desilo. Pricu u ekonomiji i ekonomskoj zavisnosti izmedju Japana i SADa i Nemacke i SADa jednostavno ne mozemo da vodimo. Prvo jer ti ne znas dovoljno, drugo jer ja ne znam dovoljno. Ostacu na tome da si ti naivan ako mislis da SAD kroz okupaciju nisu debelo naplatili tu "pomoc". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Pricu u ekonomiji i ekonomskoj zavisnosti izmedju Japana i SADa i Nemacke i SADa jednostavno ne mozemo da vodimo. Prvo jer ti ne znas dovoljno, drugo jer ja ne znam dovoljno. Ostacu na tome da si ti naivan ako mislis da SAD kroz okupaciju nisu debelo naplatili tu "pomoc". Ja o ekonomiji znam podosta. Uvek mogu da vodim ekonomske price. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Иоанна i Uscanac bravo! i ne ocekujte da istinu koju pricate ce doci do glave korisnika 20295,bitno je sta drugi ljudi misle,vecina. Uzdravlje Иоанна and feeble је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Знам ја што људи мисле Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука