Млађони Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 E pa vidiš, recimo mog pradedu su iskasapili Bugari i odveli njegovu ženu i dete u logor u Bugarsku u 1. svetskom ratu. Pravoslavni su kao i mi, govore sličnim jezikom kao mi. Raspitaj se i pročitaj malo šta su radili u južnoj i istočnoj Srbiji od 1915-1918. A što se tiče jezika, mi i Hrvati govorimo potpuno istim jezikom, pa nešto se to ne poteže kao argument o bliskosti (barem kolko vidim na ovih par tema koje su aktivne zadnjih dana). Tako da su ti kriterijumi malo problematični u najmanju ruku... Nego sta nego su problematicni. 7 miliona Srba pise istim jezikom kao ja, isto pismo, kazu da su pravoslavci pa bracu(duhovnu i krvnu) iz tih sedam miliona ne mogu da pobrojim na prste jedne sakate ruke... a ovamo mi se koriste fraze "bratski narodi" .... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 ne znam sta da kazem, sem hvala sto mislite da sam tolika junacina da trebaju dva coveka da me savladaju.. dobro ste me procenili gabaritna ruskinja i kordunac.. za jednog moravca..... moze i neki rus da se ubaci pa da bude ferka Ej,sto znaci gabaritna? Pojma ti nemas kakva sam Imam drugu snagu Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Ej,sto znaci gabaritna? Pojma ti nemas kakva sam Imam drugu snagu jaka/krupna ja ne sumnjam da si ti sila od zene oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Kordun je izmislio moju fizicku snagu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Kordun je izmislio moju fizicku snagu Ja mislim da si ti sila na svim poljima... fizicki je nebitan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2014 Уз честитке и поздраве,једном песмом,Путин жели српском продавцу фиата, да каже како компензација за гас долази у обзир али да и фијатов фићко мора бити јефтинији процентуално колико је јефтинији и гас који русија испоручује Србији. Ја знам, да се Вучко томе још не нада,јер је победнички кликнуо јутрос, по свим јутарњим програмима како се са Путином чуо и заказао договор око трговине. Наш трговац је напросто сјајан. Па уз жеље и песму Владимира Путина желимо да се србија као ауто пијаца прошири на сву европску унију и да направимо сјајну компензацију,ми нјима фићкоте и крагујевца а они нама још невладиних организација. кликни на црно nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 21:38 - Вучић и Путин постигли договор о гасу - Председник Владе Србије Александар Вучић и председник Руске Федерације Владимир Путин у вечерашњем телефонском разговору договорили су начин сарадње по свим питањима везаним за испоруке руског гаса Србији и модел исплате дугова. Председник Путин је прихватио молбу премијера Вучића о повољнијем начину снабдевања гасом три велика српска хемијска комбината, саопштено је из владине Канцеларије за сарадњу са медијима, преноси Танјуг. Вучић и Путин су договорили да остану у редовном контакту како би на партнерским и пријатељским основама решавали сва питања од заједничког интереса, наведено је у саопштењу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Председник Путин је прихватио молбу премијера Вучића Lepa molba i Putinove kazne razrešuje. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Lazu... Obrukali se pred narodom i sad lazu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Брат најрођенији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 E, Putin je meko srce a ne ovaj nash. Mozda bi ovako mogao da proba da zamoli Obamu ili Angelu Merkel oko Kosova da nam vrate... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Zao mi je sto je prihvatio suze nase devojcice,ali dobro,siguran sam da je zbog naroda a ne kriptona. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 MA.... Види кад прочита човек оваку вест,рекао би Вучић је геније,он од изгубљене битке,може да направи неку корист и поправи грешке. Међутим,видели смо на паради јавни разговор Вучка и Путина,где је Вучко урликао на месец само њему оправдано,добронамерно и разумљиво а Путин,избалансирајући оно што је Вучко рекао и оно што је Вучко покушавао да каже,дао неке предлоге и обећања. Дакле зна се колико Вучко може, не може ништа осим да декларује податке као да је човек који воли квизове и памти оно што другима и није битно да знају и то уводи у разговор као умешност односно школованост. Видели смо те Вучко и можемо само да сањамо како те врте ови са Запада,који корист када виде загризу као ајкула и не пуштају. Овакве врсте вести са дневника са додатком Вучковог генијалног декламисања података, који при том нико не доводи у питање, да ли је то стварно крајњи домет и корист коју Србија може да има.? .(је пропаганда) Видели смо Вучко како преговараш и верујем да би други неко био у тим преговорима много успешнији,вештији и надасве мудрији како би сачувао и унапредио национални интерес Србије! Клинац си Вучко то си и остао. feeble је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Плутон, Млађони and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука