Jump to content

Putinova kazna Srbiji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

E pa vidiš, recimo mog pradedu su iskasapili Bugari i odveli njegovu ženu i dete u logor u Bugarsku u 1. svetskom ratu. Pravoslavni su kao i mi, govore sličnim jezikom kao mi. Raspitaj se i pročitaj malo šta su radili u južnoj i istočnoj Srbiji od 1915-1918.

A što se tiče jezika, mi i Hrvati govorimo potpuno istim jezikom, pa nešto se to ne poteže kao argument o bliskosti (barem kolko vidim na ovih par tema koje su aktivne zadnjih dana).

Tako da su ti kriterijumi malo problematični u najmanju ruku...

Nego sta nego su problematicni.  7 miliona Srba pise istim jezikom kao ja, isto pismo, kazu da su pravoslavci pa bracu(duhovnu i krvnu) iz tih sedam miliona ne mogu da pobrojim na prste jedne sakate ruke... a ovamo mi se koriste fraze "bratski narodi" .... :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ne znam sta da kazem, sem hvala sto mislite da sam tolika junacina da trebaju dva coveka da me savladaju.. dobro ste me procenili :)

gabaritna ruskinja i kordunac.. za jednog moravca..... moze i neki rus da se ubaci pa da bude ferka :)

Ej,sto znaci gabaritna? Pojma ti nemas kakva sam :) Imam drugu snagu ;)
Подели на овим сајтовима

Уз честитке и поздраве,једном песмом,Путин жели српском продавцу фиата, да каже како компензација за гас долази у обзир али да и фијатов фићко мора бити јефтинији процентуално колико је јефтинији и гас који русија испоручује Србији.

Ја знам, да се Вучко томе још не нада,јер је победнички кликнуо јутрос, по свим јутарњим програмима како се са Путином чуо и заказао договор око трговине.

Наш трговац је напросто сјајан.

Па уз жеље и песму Владимира Путина желимо да се србија као ауто пијаца прошири на сву европску унију и да направимо сјајну компензацију,ми нјима фићкоте и крагујевца а они нама још невладиних организација.

кликни на црно
  • Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

21:38 - Вучић и Путин постигли договор о гасу - Председник Владе Србије Александар Вучић и председник Руске Федерације Владимир Путин у вечерашњем телефонском разговору договорили су начин сарадње по свим питањима везаним за испоруке руског гаса Србији и модел исплате дугова.

Председник Путин је прихватио молбу премијера Вучића о повољнијем начину снабдевања гасом три велика српска хемијска комбината, саопштено је из владине Канцеларије за сарадњу са медијима, преноси Танјуг.

Вучић и Путин су договорили да остану у редовном контакту како би на партнерским и пријатељским основама решавали сва питања од заједничког интереса, наведено је у саопштењу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Zao mi je sto je prihvatio suze nase devojcice,ali dobro,siguran sam da je zbog naroda a ne kriptona.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

MA....

Види кад прочита човек оваку вест,рекао би Вучић је геније,он од изгубљене битке,може да направи неку корист и поправи грешке.

Међутим,видели смо на паради јавни разговор Вучка и Путина,где је Вучко урликао на месец само њему оправдано,добронамерно и разумљиво а Путин,избалансирајући оно што је Вучко рекао и оно што је Вучко покушавао да каже,дао неке предлоге и обећања.

Дакле зна се колико Вучко може, не може ништа осим да декларује податке као да је човек који воли квизове и памти оно што другима и није битно да знају и то уводи у разговор као умешност односно школованост.

Видели смо те Вучко и можемо само да сањамо како те врте ови са Запада,који корист када виде загризу као ајкула и не пуштају. 

Овакве врсте вести са дневника са додатком Вучковог генијалног декламисања података, који при том нико не доводи у питање, да ли је то стварно крајњи домет и корист коју Србија може да има.? .(је пропаганда)

Видели смо Вучко како преговараш и верујем да би други неко био у тим преговорима много успешнији,вештији и надасве мудрији како би сачувао и унапредио национални интерес Србије!

Клинац си Вучко то си и остао.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...