Tumaralo. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Jedan komentar za nekog portala "bolje da nam Rusi zavrnu gas, nego da nam ga Nemci odvrnu" xDDDDD Плутон, Juanito and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Русија је имала прилику да докаже своје братство са нама 1999. године, када је њена десантна бригада заузела Слатину... То је чињеница... После се иста (Русија) са Слатине повукла... Da ali ti ne mozes posmatrati Rusiju 1999 sa pijanim Jeljcinom,ekonomski ubijenom,iznutra razbijenom,sa Rusijom otkad je dosao Putin na njeno celo. Иоанна and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 "Pamtim sastanak sa predsednikom Putinom, kada je darivao celu srpsku delegaciju vinom proizvedenim 1913. godine, uz rečenicu da je to vino iz godine kada je Srbija prvi put učestvovalana Olimpijskim igrama. Fasciniralo me je njegovo poznavanje srpske istorije", kaže ovaj potomak Nikole Pašića. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Подсети ме на ону причу о сељаку и његовом куму млинару . Понео сељак жито да се самеље и види кума и каже у себи : " Благо мени, ево кума, биће пола ујма ( накнада за услуге млевења ) " , а кум ка види и каже у себи : " Благо мени, ево кума, биће дупло ујма " . Бре, дош'о човек да заврши посао , не да се шета, а ови наши навикли да се све завршава кумовским и другарским договорима, без обзира на интерес државе, па се сад љуте ," Ми му направили параду, најели га ,напојили га и орден му дали а он нама тако ". А најбоље ми је што Вучић покушава да два пута прода НИС . Па ако је уговор штетан ухапси неког или ћути . Буквани... треба Путин да их учи како се води држава . Pa nema nista kumovski i drugarski kada su u pitanju drzave, samo poso i strogo poso. TE price o kuvanju i drugarstvu, bratstvu kada su u pitanju drzave su teska glupost. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Zanimljivo zapazanje Zapitajte se zašto skoro svi koji su bili pod ruskom upravom danas bježe od Rusije i neprijateljski su nastrojeni prema njoj. Poljaci, Ukrajinci, Bugari, Rumuni, Moldavci, Gruzijci, Estonci, Letonci, Česi. Pa svi su oni iskusili kako je to biti ruski prijatelj. A to je i Srbija iskusila 90-ih i sada. Samo je problem što medju Srbima još uvijek postoje manijaci koji Ruse doživljavaju braćom a Putina kao nekakvog lidera slobodarskih snaga. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Русија је имала прилику да докаже своје братство са нама 1999. године, када је њена десантна бригада заузела Слатину... То је чињеница... После се иста (Русија) са Слатине повукла... Mi tad opšte nismo znali šta hoćemo i ovo vreme se ponavlja,ponovo nemamo državni plan. Ne znam nisam pametan Mislim da Srbija mora smanjiti očekivanja od drugog,što bi nas odvelo u novu eru odgovornosti svakog pojedinca. Nadam se da se slažeš? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Zanimljivo zapazanje Zapitajte se zašto skoro svi koji su bili pod ruskom upravom danas bježe od Rusije i neprijateljski su nastrojeni prema njoj. Poljaci, Ukrajinci, Bugari, Rumuni, Moldavci, Gruzijci, Estonci, Letonci, Česi. Pa svi su oni iskusili kako je to biti ruski prijatelj. A to je i Srbija iskusila 90-ih i sada. Samo je problem što medju Srbima još uvijek postoje manijaci koji Ruse doživljavaju braćom a Putina kao nekakvog lidera slobodarskih snaga. Upravo to i pricma. Rusija je indeticna americi. Sa kim joj se interes pokosi, ne ponasa se puno bolje. Samo je amerika u tim imperijalistickim teznjama uvek bila uspesnija od rusije, pa se sa vise interesa trsila. Mi smo hvala bogu isuvise daleko od Rusije, pa nismo imali tu nesrecu da sa Rusima ratujemo kao svi ovi oko njih. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Права истина је да, Руси не дозвољавају веће испоруке које би послужиле за препродају! Србија је са 395 $ за 1000 м3 на десетом месту по цени у земљама јужне, југоисточне и средње европе (Грчка 471$, Словачка 451$, Пољска 423$, Италија 417$, Чешка 415$, Словенија 406$, Румунија 403$, Бугарска 402$, Мађарска 400$) а да не говоримо о западној Европи. И зато су Руси дозвољавали испоруке по овој бенефицираној цени онолико колико су стварне потребе Србије, плус напуњено складиште у Банарском Двору где су Србијагас и Гаспром партнери. Руси смањују испоруке и Србији и еу. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Права истина је да, Руси не дозвољавају веће испоруке које би послужиле за препродају! E HVALA TI STO SI NAM OTVORIO OCI KAKO SU RUSI MAC PRAVDE! A izvini, kome mi to moze da preprodamo? Kad oni prodaju svima kojima mi moze da preprodamo... Mislim.. sto bi iko kupio od nas kad vec kupuje od rusa? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 A izvini, kome mi to moze da preprodamo? Па некој земљи у региону, за мању цену од оне, коју те земље већ плаћају Русима. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Srbija smanjuje isporuku bratske ljubavi Rusiji za 28 odsto Vladi Srbije i dalje nije jasno Putinovo insistiranje na vraćanju duga za gas BEOGRAD, 31. oktobar 2014, (Njuz) – Srbija je odlučila da u narednim mesecima umanji isporuku bratske ljubavi Rusiji za 28 procenata.Naša zemlja se na taj korak odlučila kako bi recipročno odgovorila na rusko smanjenje isporuke gasa Srbiji za gotovo trećinu.- Ruska strana pokazala je neobjašnjivo nepoštovanje bratske ljubavi koju joj Srbija bezrezervno pruža već vekovima, a koja je krunisana spektakularnom Vojnom paradom u Beogradu. Putin je od nas tražio da vratimo dug od 200 miliona dolara i već to je trebalo da nam bude signal da Rusija na odnose sa Srbijom ne gleda kao na prijateljske i bratske već isključivo kao na interesne. To nas je sve jako pogodilo – priča izvor iz Vlade Srbije koji je insistirao na anonimnosti.Prema njegovim rečima, svi u vladi su bili potpuno zaprepašćeni kada je zatraženo da Srbija vrati dug.-Ranije im je NIS dat vrlo povoljno, a sada smo blokirali Beograd na sedam dana, organizovali Vojnu paradu, Suzana Mančić je Putinu izrecitovala pesmu, Dragan J. Vučićević mu se zahvalio na bilbordima, čak smo pokušali i kišu da sprečimo. Mislili smo da će Rusija sve to umeti da ceni – rezignirano kažu u vladi.Smanjivanje isporuke bratske ljubavi odvijaće se u više faza, a uskoro će biti formirana i služba u kojoj će građani moći da prijave da uskraćuju ljubav Rusiji.- Država će precizno beležiti broj građana koji otkazuju bratsku ljubav, a Rusija će biti jednom mesečno obaveštavana koliko je manje ljudi u Srbiji voli. Očekujemo da će bratska ljubav prema Rusiji biti smanjena za 28 odsto negde otprilike do kraja grejne sezone – zaključio je izvor Njuza iz Vlade Srbije.Read more: http://www.njuz.net/srbija-smanjuje-isporuku-bratske-ljubavi-rusiji-za-28-odsto/#ixzz3HjEuaU6C Млађони, Плутон, Tumaralo. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Па некој земљи у региону, за мању цену од оне, коју те земље већ плаћају Русима. Kako to mislis da preprodas po manjoj ceni? Ti Rusima trebas da platis 100 dinara, oni od Rusa isto tako kupuju za 100 dinara, i ti ces da im prodas za 80 dinara i da izgubis 20 dinara? hmmm :.mislise. jel si ti siguran da si porazismilio o toj ideji dovoljno dobro :.mislise. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Nema brige ljudi, premijer vodi racuna o nama Vučić: Biće gasa, ne brinite Prag -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da tokom zime neće biti problema sa snabdevanjem gasom i poručio građanima da ne moraju da brinu. Evo friška vijest, sad izašla prije sat i po u 13:01, to je Vučićeva prva zvanična posjeta Češkoj: Premiér Sobotka se setkal s předsedou vlády Srbské republiky Vučićem http://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/premier-sobotka-se-setkal-s-predsedou-vlady-srbske-republiky-vucicem-123999/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Kako to mislis da preprodas po manjoj ceni? Грчка 471$, Словачка 451$, Пољска 423$, Италија 417$, Чешка 415$, Словенија 406$, Румунија 403$, Бугарска 402$, Мађарска 400$ Србија 395 $ Ајде ти поразмисли мало. Да ли ми можемо нпр. Грчкој да препродамо гас по цени од 420 долара? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Права истина је да, Руси не дозвољавају веће испоруке које би послужиле за препродају! Србија је са 395 $ за 1000 м3 на десетом месту по цени у земљама јужне, југоисточне и средње европе (Грчка 471$, Словачка 451$, Пољска 423$, Италија 417$, Чешка 415$, Словенија 406$, Румунија 403$, Бугарска 402$, Мађарска 400$) а да не говоримо о западној Европи. И зато су Руси дозвољавали испоруке по овој бенефицираној цени онолико колико су стварне потребе Србије, плус напуњено складиште у Банарском Двору где су Србијагас и Гаспром партнери. Руси смањују испоруке и Србији и еу. Да нам се не би десило к`о са шећером и Лабусом Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука