GeniusAtWork Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Obzirom na diletantsko poltronstvo kojim je dočekan, čudi me da nam nije potpuno zavrnuo slavinu... Volim_Sina_Bozjeg, Avocado, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Ne znam hoce li se uvaziti Vuciceva molba za izvoz fijata? Najgore sto ce ovo da utice na rejting naseg dragog Rejtingmena. Propala kompenzacija našeg najboljeg prodavca automobila. Pijačni manir. Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Obzirom na diletantsko poltronstvo kojim je dočekan, čudi me da nam nije potpuno zavrnuo slavinu... Ja to neću zaboraviti dok sam živ. Pobogu visoka diplomatija je predana spletkaroškim lokalcima. Pojam visoka diplomatija konze munze. Ja sam najjači u kraju pa da ti to i dokažem.... GeniusAtWork and nana је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Puče ljubav Putinova, raspade se na tri polovine. Putin tresta Srbe: Ja vas nesmim milovat, ja moram profitirat. Kad sam ja išao tom Putinskom branom. Když jsem já šel tou Putinskou branou Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ispravka. Ja vas nesmim milovat, ja sad moram profitovat. (V.V. Putin) Tako se to rimuje. milovat - profitovat To sam ustvari i htio ali se zaboravio. Iz sankcija Rusiji će najviše profitovat Kina http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/328891-zo-sankcii-moze-profitovat-cina/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Наравно да су Србија и Русија партнери. I jesu partneri, ali nisu braca, kumovi, prijtelji i ostale propaganadni jezik.... a isto smo tako partneri i sa japanom, kinom, amerikom, eu, afrikom, indijom ili kim god...sa svakim sa kim imamo zajednicki interes u nekoj oblasti, sto spoljnopolitickoj to spoljno trgovinskoj. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Iz sankcija Rusiji će najviše profitovat Kina http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/328891-zo-sankcii-moze-profitovat-cina/ Dok se dvoje svadjaju, treći trlja ruke, dok se EU i Rusija sankcijama gadjaju, Kina profituje. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Kako ono kažu - Nas i Rusa...ko i bez Rusa Ginuli su Rusi pojedinci za nas, ali slabo je ikada Rusija Država stala iza Srba. Sitan kusur smo mi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Kako ono kažu - Nas i Rusa...ko i bez Rusa Ginuli su Rusi pojedinci za nas, ali slabo je ikada Rusija Država stala iza Srba. Sitan kusur smo mi. Pomozi sebi pa će ti i Bog pomoći, stani iza sebe pa će i Rusi stati Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Hm...dakle Rusija da bi pokazala da je nas stariji brat treba da nam da besplatan gas,milione evra i da kaze "ma opusteno". Meni je dovoljno da svaku zemlju koja nas nije bombardovala,koja nas nije unistavala,ubijala,koja nije prosipala po zemlji osiromaseni uranijum koji je tad bio zabranjen kao i sad,koja nam ne otima teritoriju ili koja pak sve od toga ne podrzava da smatram prijateljskom zemljom. Znate onu basnu o dve babe pa jedna uzme ranjenog ptica da ga neguje,hrani i da prezivi pa kad on odleti pocne tu babu sa ostalim pticama zasipati raznoraznim poklonima u znak zahvalnosti,dok druga baba videvsi to i svidevsi joj se nije znala kako drugacije gadjala pticu i pogodi je slomi joj krila i isto je uze negovati hraniti misleci da ce dobiti isto sto i ova prva baba,medjutim umesto cveca,voca dobila je zmije. E ta druga baba je Amerika,zapad. Rusija naravno da ima svoj interes i naravno da svoj interes treba da stiti. Vucic i Toma su imali mnogo gafova prilikom posete Putina i ko sto neko rece sreca nam nisu sve ukinuli. Taj zaista pijacni manir gde u formalnom razgovoru ti nudis jednom predsedniku Putinu kao "ispod zita" e znas imam dobru robu i to pred kamerama toliko je van svakih normalnih protokola,o ostalim gafovima da ne pricam. I zamislite hipoteticku situaciju... Imam super prodavnicu necega nebitno cega,a recimo drzavi ne placam struju ja to ne platim,dug raste i dodje neko iz drzave i kaze potpisi ugovor da moras da vratis to sve do tog i tog meseca u suprotnom slede neke vrste sankcija kao npr iskljucenje iste struje,ja kazem ma nemoj a to sto moja prodavnica super radi i sto drzavi idu velike pare za pdv iz moje prodavnice to ne uvazavate?! Da li je to normalno?! Dakle realnost je da nam Rusi jesu braca i realnost je da je Putin drzavnik,ne devojcica,ne secikesa i da je normalno da ce traziti svoje,ako sam ti brat nisam lud. A i iskreno ne znam gde se pod "brat" svrstava i lud,to mi isto nije jasno i gde to vi u svojim licnim zivotima imate pod brat darodavca koji ce ti uvek davati novac a ti ne moras da mu vratis. Daj ako stvarno to imate ili niste licemerni pogotovo ti Mladjo,daj da se pobratimimo. feeble, Uscanac, Дејан-Марковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Pa upravo je poenta u tome da nam rusija nije ni neprijatelj ali mi brat. Rysija je poslovno strateski partner isto kao i bilo koja druga drzava i to se sad lepo ilustrovalo. A sto se tice pojma "brat" osobi koju smatram bratom cu dati robu po nizoj ceni i da, cekacu ga sa bracanjem duze nego druge koje ne smatram "bracom". Ta titula "brat" oznacava osobu u ciju si iskrenost i postenje apsolutno siguran i znas da ce odrzati svoju rec i zato i nema potrebe da ga dodatno proveravas ili insistiras na isplati... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Pa upravo je poenta u tome da nam rusija nije ni neprijatelj ali mi brat. Лазар Нешић, Плутон, Дејан-Марковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Русија нам је стратешки пријатељ са којим имамо духовне, културне и пословне везе. За разлику од нпр. Немачке или Аустрије, који су нам непријатељи, али ето имамо пословне везе. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lore Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Čist račun duga ljubav. Bravo Putine Дејан-Марковић, Volim_Sina_Bozjeg and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Не улазим у саму одлуку и њену (не)оправданост, о којој не знам ништа и не желим да знам. Уморан сам од вести из стварног света и углавном читам само пародије. Али не могу да не приметим, на основу бројних коментара, да је путинофилија у појединих Србаља еволуирала у неки облик садо-мазо односа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука