feeble Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Nema brige ljudi, premijer vodi racuna o nama Vučić: Biće gasa, ne brinite Prag -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da tokom zime neće biti problema sa snabdevanjem gasom i poručio građanima da ne moraju da brinu. Млађони, Плутон, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Brat nas, on to radi saamo zbog tajkuna. DA ih nema, oprostio bi nam dug! А ти познајеш срца. Битно је да ти имаш тај дар с теглама. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ne znam brate,ja mislim da ako bi Rusija trazila uticaj,da bi vrlo brzo nasla gde god zeli,dakle opet iako je to,izabrali su nas. Medjutim ne verujem u tu teoriju. Pa pogledaj sve države oko nas idu u EU nije što idu u EU nego priaze i NATO paktu, dao ti je Mlađo primer sa bugarima, kada je to trebala da bude mala Rusiaj na balkanu nas nisu uopšte gledali. Balkan je trenutno pun zemalja kojima kontoliše NATO, mi smo jedini koji se još nismo odlučili i to može da nam ide na ruku i može lepo da se iskoristi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Verovati da nam Rusija pomaže zato što smo braća je isto kao i verovati da Amerika vrši vojne intervencije zato što hoće da širi demokratiju i pomogne narodu koji tamo živi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Пара врти, остало знаш. Зато се бунимо. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 А ти познајеш срца. Битно је да ти имаш тај дар с теглама. Ajde bezi smaracu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Знам да си занесен у развоју. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Без зезања сад. Чињеница је да Путин ради праву ствар. Род овај се само тако може истерати. Нама треба неко као он. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Знам да си занесен у развоју. Ti si ometen u razvoju pa nikom nista. Род овај се само тако може истерати. Нама треба неко као он. Ako nas ikad rusija (nedaj boze) bude ubijala ko amerika, takvi ko ti ce pricati da je to kao sto roditelj tuce svoje dete kada uradi nesto lose, tako i nas majka rusija, malo lupi! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 @@Млађони, Докле ћеш смарати Путина. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dok ne postane libelar i demokrata kao Obama. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dok ne postane libelar i demokrata kao Obama. Nedaj boze nikom, a posebno Rusima...(putin je manje socijalista nego Obama) Dok ne postane ko Ron Paul.. dotle oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Подсети ме на ону причу о сељаку и његовом куму млинару . Понео сељак жито да се самеље и види кума и каже у себи : " Благо мени, ево кума, биће пола ујма ( накнада за услуге млевења ) " , а кум ка види и каже у себи : " Благо мени, ево кума, биће дупло ујма " . Бре, дош'о човек да заврши посао , не да се шета, а ови наши навикли да се све завршава кумовским и другарским договорима, без обзира на интерес државе, па се сад љуте ," Ми му направили параду, најели га ,напојили га и орден му дали а он нама тако ". А најбоље ми је што Вучић покушава да два пута прода НИС . Па ако је уговор штетан ухапси неког или ћути . Буквани... треба Путин да их учи како се води држава . Milan Nikolic and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Hahah kakva naivcina Ron Paul cudi me da nije dobio vise glasova na izborima xDD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Русија је имала прилику да докаже своје братство са нама 1999. године, када је њена десантна бригада заузела Слатину... То је чињеница... После се иста (Русија) са Слатине повукла... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука