pahulja Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ovu slušam kao terapiju na svakih par dana već duže vreme Jednostavno je fenomenalna. Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 http://www.pardaphash.com/news/music-heals-hypertension-cancer-pain/726429.html#.VTE2e5P6Wip Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Плутон and звончица је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 звончица and Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2016 музика је начин комуникације Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 @@Svetlana Pecin-Saraguda, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Ako ste propustili Noćni program "Iza violinskog ključa" u četvrtak 6. februara 2014. uz pomoć ovog linka možete da preslušate celu emisiju, a tema je "Muzika i relaksacija". Gost Aleksandre Paladin bio je doc dr Predrag Mitrovic.http://www.rts.rs/…/Ноћни+програм+-+Иза+виолинског+кључа.ht… Uz link prenosimo vam i deo atmosfere u Studiju 1 Radio Beograda 1. Svetlana Pecin-Saraguda and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Muzikoterpaija je dragocen tretmanski pristup. Ne mora da se sprovodi sistematski, ali isceljujuca moc muzike je evidentna. U zavisnosti od potreba sta treba da se restartuje, reinstalira etc slusam iodredjeni zanr. Recimo kada iscitavam neki zahtevan materijal ili mi je neophodno da odmorim vijuge slusam odredjenu muziku, cak sta vise odredjene numere. Ovo je upravo jedna koju slusam bez malo deceniju i vise i uvek je ucinkovita za moje mozdane puteve i silne bagove koji se dogode u toku dana. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука