Golub Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ti mozes da kazes zeni da skine maramu ili je neces pustiti u pozoriste ali ne mizes da kazes geju da prestane da byde gej ako hoce u pozoriste. Којешта. Аца вели ако педер може да ''парадира'' своје настраности у Вранцуској држави, (може чак и јавно да се дичи тиме!?) зашто не би могла и жена да ''парадира'' свој стил облачења... Натан, kordun and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 3 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ruzno je kad vredjas nekog zbog stvari koje ne moze da promeni (gejeve, crnce, azijate...) ali izbor svakog coveka moze i treba da bude podlozan kritici. Једно је критика а друго је прогон. Француска не критикује, Франсуска прогони муслиманке са велом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Аца вели ако педер може да ''парадира'' своје настраности у Вранцуској држави, (може чак и јавно да се дичи тиме!?) зашто не би могла и жена да ''парадира'' свој стил облачења... Зато што је религиозна а религију треба прогонити. Бар тако Француска мисли. Јакобинске сељачине. Golub and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 ne moze ti zakon biti vrhovna stvar u zivotu, boze me prosti Anarhija ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Anarhija ? Ти си баш чудно напорна са тим "аргументом" закона!? Схваташ ли да није добар одговор на нечију примедбу да нешто не ваља одговорити то је закон? Закон не ваља јер дискриминише људе због њихове верске припадности. Такав закон не треба да постоји. Ван памети је да држава уређује да ли ће и какву мараму жена носити на глави, забога људи. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 ne moze ti zakon biti vrhovna stvar u zivotu, boze me prosti Evo gdje su sloboda, jednakost, pravda, sila, moć, pravo i zakon: http://goo.gl/lxHK8F Ispod videa je text. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Jesam. To mi deluje kao miran i civilizovan nacin da se rese pomenuti problemi. Zakon postoji i dok se ne promeni,krsi ga svako ko se ne ponasa u skladu sa njim. Surovo,ali istinito. Postoji nacin da se zakon promeni. Zasto onda ne promeniti zakon ? Za to se treba boriti,a ne histerisati. Mora da postoji neki nacin ,a to bi pravnici trebalo da znaju. Do tada ostaje narodna umotvorina da se svetu ne moze ugoditi. P.s Tom logikom ja mogu da obucem trenerku i da dodjem na liturgiju u Zicu npr. I sta s tim ? To je neka sloboda,moja licna ,moje pravo.... ... I da u sred liturgije izvadim iz tobre fotoaparat ,a videla sam da je precrtan i fotografisem spektakl , sestru koja place ili bilo koga,krseci njegovo pravo na privatnost i mir... Ne. Postoji pravilo. Ne znam,ja mislim drugacije. Ali ljubav ,ljubav je pomilovanje. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Zakon postoji i dok se ne promeni,krsi ga svako ko se ne ponasa u skladu sa njim. Arsenija je legalista kao i ja, teško legalisti medju sve samim anarhistima. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Arsenija je legalista kao i ja, teško legalisti medju sve samim anarhistima. Легално није исто што и добро. Ми не расправљамо да ли је ово што Француска ради легално и законито већ да ли је добро. Није добро јер дискриминише људе. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Легално није исто што и добро. Ми не расправљамо да ли је ово што Француска ради легално и законито већ да ли је добро. Није добро јер дискриминише људе. To je tacno.Slazemo se. Ali to je zakon. a los zakon treba menjati . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Није добро јер дискриминише људе. Svaki zakon diskriminiše manju ili veću grupu ljudi. Stalno zaboravljaš da je taj zakon donesen jer nekome smeta tako oblačenje. Šta je sa pravima tih ljudi (kojih je u Francuskoj izgleda većina). E sad mi možemo stvari da posmatramo navijački po principu "kakvo sedište takvo gledište". U Ftancuskoj je tako (ili što bi se reklo "u njihovoj kući sex na njihov način"). zuti car је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 To je tacno.Slazemo se. Ali to je zakon. a los zakon treba menjati . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Stalno zaboravljaš da je taj zakon donesen jer nekome smeta tako oblačenje. Šta je sa pravima tih ljudi (kojih je u Francuskoj izgleda većina). Хајде ми објасни како нечије облачење може да смета некоме ко са тим нема ништа? Како се такав став разликује од оног - не могу да гледам педера очима? Зар није у питању исти проблем - нетрпељивост и дискриминација? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Легално није исто што и добро. Ми не расправљамо да ли је ово што Француска ради легално и законито већ да ли је добро. Није добро јер дискриминише људе. Svaki zakon diskriminuje ljude: zakonima koji osudjuju kradju diskriminuju se kleptomani, bolesni ljudi, zakonima i gradskim odredbama o zabrani pušenja na odredjenim mjestima ili načinu ponašanja na ulici se diskriminuju pušači i nudisti itd. Radi se o tome šta je u interesu države i odlučiti se izmedju veće ili manje diskriminacije: ako pustimo da nam nudisti hodaju goli po Terazijama, kleptomani kradu jer su psihički bolesni i moraju ili pušači puše po kinima, autobusima, čekaonicama i restoranima onda smo zaista uspjeli da ih ne diskriminujemo pod cijenu diskriminacije svih ostalih kojima se ne mora svidjati ni hodanje golih po ulicama i javnim mjestima, ni kradje kleptomana po prodavnicama ni pušenje pušača na mjestima gdje su i djeca i svi ostali koji pušit ne žele itd. Nek neko proba prošetati gol jer "ispovijeda" takav nudistički stil života i nudizam kroz strogi centar Beograda pa da vidimo za koliko vremena će biti uguran u nekakvu maricu i priveden na stanicu i s njim započet prekršajni postupak. Í zašto onda ne bi mogli nudisti hodati nagolo svuda okolo kad ove ženske mogu hodati zamotane od glave do pete, oboje je to "stil života" i pravo slobodnog čovjeka ako ćemo već tako principijalno i dosljedno o pravima i slobodama. Ispovijedat prirodni stil života je čak i po Biblijskoj strani prihvatljivije jer u Bibliji imamo svjedočantsvo o tome kako su Adam i Eva hodali goli u Edenu ali o Muhamedu i islamu u Bibliji nema ni riječi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Хајде ми објасни како нечије облачење може да смета некоме ко са тим нема ништа? Како се такав став разликује од оног - не могу да гледам педера очима? Зар није у питању исти проблем - нетрпељивост и дискриминација? Treba pitati one kojima smeta. Siguran sam da ima neki razlog ma kao možda nama čudan bio. Како се такав став разликује од оног - не могу да гледам педера очима? Зар није у питању исти проблем - нетрпељивост и дискриминација? Pa razlikuje se. Žene treba da skinu masku i to je to, a homoseksualce bi trebalo"prevaspitati" ili fizički uništiti (oni ne mogu samo da skinu "masku" i da bude sve u redu). Znači oni koji ne mogu da gledaju homoseksualce trebalo bi da opravdaju praktično genocidne želje i da to donesu kao zakon. U prvom slučaju može se govoriti o netrpeljivosti ( ne i o diskriminaciji), a u drugom i o diskriminaciji. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука