Данче* Написано Октобар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 http://www.dodaj.rs/f/2W/8S/4yQR6Mn2/----.jpg Много људи живи на свету и нема два иста човека. Један је сличан дрвету које сваког дана доноси плодове и рађа их толико много да се гране савијају до земље. То су они који стално раде умом или рукама. Други личи на дрво које иако рађа плодове сваке године, они никоме нису по укусу зато што су горки и кисели. То је онај ко живи само за себе. А трећи човек личи на дрво које доноси добре плодове, али мало и ретко, не појављује се често на њему добра јабука. То је лењивац Али има људи попут јеванђељске неплодне смокве – то су они чије се ниједно добро дело неће наћи. Њихов живот је потпуно бескористан. Упитај себе: а какво си ти дрво? Где су плодови година које си проживео? И замоли, док није касно: немој да ме посечеш, Господе, дај ми за исправљање макар још једно лето... Вук самотњак and Saandra је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 СтрепњаНе, немој ми прићи!Хоћу издалекаДа волим и желим ока твоја два.Јер срећа је лепа само док се чека,Док од себе само наговештај да.Не,немој ми прићи!Има више дражиОва слатка стрепња,чекање и стра`.Све је много лепше донде док се тражиО чему се само тек по слутњи зна.Не,немој ми прићи!Нашто то, и чему?Из далека само све к`о звезда сја;Из далека само дивимо се свему.Не,нека ми не приђу ока твоја два.Десанка Максимовић JESSY and Saandra је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Када ме лош дан веже у чвор,ја од чвора обавезно направим машну. Браним се инатом,против лудила..д.м. Saandra, Sanja Т. and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 ОГЛЕДАЛОIИдем путем живота и носим у души огледало као душа топло, као јасика трепетљиво, као извор бистро и сребрнасто.Оно од погледа мрког потамни и горчином се прелије. Зла реч као три увек крваво запара његову белу душу. Од осмеха хладног оно задрхти болно и заледи се.Али свакога јутра осване оно као душа топло, као јасика трепетљиво, као извор бистро и сребрнасто; само, кад се дубоко у њега загледам, опазим увек: нове, загонетне шаре лагано дрхте у његовом дну.Ја носим у души чудесно огледало, оно и топлије бива и све лепше огледа што је више пута од мрког погледа потамнело, од зле речи запарано било, од осмеха хладног следило се; само увек у његовој дубини загонетне танке шаре лагано дрхте.ОГЛЕДАЛОIIЈа носим у души живо огледало.Час се блиста сребрном белином даљина; час у њему истопи се месец и оде, час се злати топло као ружа.Све тако дође у њега и оде; само у средишту његовом гори вечно непроменљив сјај.И нико не зна откуда он долази.Није ни са звезде, кад је небо као земља црно, трепти и тад средиште мога огледала.Није ни са сунца, и у јесен гори средиште мога огледала.Није ни са мога срца, и кад је оно мутно, светли топло средиште мога огледала... Десанка Максимовић Orion, Saandra, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi.Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje,ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Снежана, Данче*, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Многи анђели су данас навукли маску вештице.А вештице коначно одложили маску анђела.Нема сумње,сви понекад волимо да будемо оно што нисмо...д.м. До скоро дружење...Поздрав! Sanja Т. and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 До скоро дружење...Поздрав! Фајронт, а? Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=JceYUc7Oprw " Ima mnogo samih žena na svetu sa jednim, dva ili tri deteta.. I čovek se pita Kud su muževi otišli ili kud su ljubavnici otišli i ostavili iza sebe sve te ruke, oči, stopla, glasove ". Čarls Bukovski " Selected Poems " Данче*, Дуња and arizan је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Ништа не одолева времену, као жена о којој се шапуће.На неком фајронту,пред нечијом капијом, на нечијем венчању.Свако са својом истином. Она ће остати да живи у незнању,колико је, и шта је све сломила и упропастила.А најмање о томе, да су јој упрљали руке, чисте ко у детета.Јер чисто на овој кугли земаљској, док је људи, чисто остати неће..д.м. arizan је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Фајронт, а? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/64244_581097555329392_2225836511535272210_n.jpg?oh=816070796079ac20d9a97dbb87ac5363&oe=54E966D4&__gda__=1424081879_8625f554b91edaebe78fc88b06f0cc6c Мало фајронт,мало ту и тамо и тако... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 Мало фајронт,мало ту и тамо и тако ma kakav fajront....ne priznajemo mi to....da se redovno javljas na raport.... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 „Tajna mog doslaska do nekih lepotica bila je u tome što nisam lep. Lepi muškarci su već od ranog jutra zaokupljeni sami sobom, samo ogledaju u ogledalu, pa je deliti tu lepotu sa nekim veoma teško. Mi, koji smo ružni, radimo sve živo da se dopadnemo; gutamo vatru, dubimo na glavi, ponižavamo se, molimo, preklinjemo, trudimo se da budemo duhovitiji od drugih, recitujemo stihove, pravimo karijere, odlazimo u ratove – samo da bismo nekako osvojili srca za kojima čeznemo. Dotle su ovi lepi, zadovoljni sami sobom, samozaljubljeni. Nekada se okrenu za nekim drugim, ali se na kraju, ipak, uvek vrate sebi.“ OD ISTOG PISCA, Momo Kapor JESSY, Вук самотњак and Данче* је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Најбоље код мојих планова које немам, је то што никада не пропадају..д.м. arizan, Дуња, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 special for you..... Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 special for you..... Хвала Џеси, једна од омиљених! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука