Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Споре миграције + изумирање. Например.Хомо сапиенси и неардетали су настали из групе хомоеректуса. Пар хиљада година су живели заједно, међутим временом су хомоеректуси изумрли, само су хомосапиенси и хомо неардетали опстали. Рецимо, еволуција крене да фаворизује велике главе и дугачке ноге. Имаш популацију од 20 јединки. 10 њиих имају велике главе и дугачке ноге. У првој генерацији тих 10 оставиће 10 потомка. У другој ће се број потомака повећати за један, а један из екипе кратких ногу и мале главе ће изумрети. итд. итд итд одређен број генерација добио си врсту која има изузетно дугачке ноге и изузетно велике главе. Само ноге и главе замени особинама по избору, већи број особина и то је то ma kako su nastali homoerektusi ili neandertalci? kako su uspeli da se odvoje i da zive milionima godina bez mesanja ? A coveku to nije poslo za rukom ...mada vidimo da ima belih i crnih ljudi, to je nepobitna cinjenica ...a opet kazete da nisu rase ...ili nisu razlicite vrste ali jesu rase unutar jedne vrste ...To mi je malo nejasno . I kako su one hiljade insekata uspeje da se ne mesaju ..ili ptice ...ili ribe ... Koji su to izolovani okeanski baseni postojali da i milionima godina zivele izolovane vrste od kojih su naknadno, evolucijom, prilagodjavanjem itd nastale ajkule, raze,morune, skoljke, plankton .... kako je plankton uspeo da se "izoluje" u moru moze li neko da mi objasni ...od vas evolucionista ... I svi su oni postali razlicite vrste ali za coveka ne vazi ...jok bato, ne postoje rase mada je sasvim ocigledna razlika izmedju svedjanina i zulu ratnika ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 ma kako su nastali homoerektusi ili neandertalci? kako su uspeli da se odvoje i da zive milionima godina bez mesanja ? A coveku to nije poslo za rukom ...mada vidimo da ima belih i crnih ljudi, to je nepobitna cinjenica ...a opet kazete da nisu rase ...ili nisu razlicite vrste ali jesu rase unutar jedne vrste ...To mi je malo nejasno . ... например хомосапенси су примарно живели у јужној африци, а хомоеректуси у северној. у време када је 200 километара била даљина тешка за прећи.... нису се мешали...+ убијали су се међусобно, када би долазили у контакте. ...mada vidimo da ima belih i crnih ljudi, to je nepobitna cinjenica ...a opet kazete da nisu rase ... па видимо да има и плавооких и црнооких људи. Јел би ти то поделио као расе? Зашто ти је кожа неки маркер за "расу" а не рецимо очи.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 milosavlejvicu homosapiensi i homoserectusi se nisu mjesali iz razloga sto je to prosto bioloski nemoguce, a ne zbog toga sto ti pricas, ljudi jednostavno ne mogu da se mjesaju sa majmunima, prvo si zanemario totalno definiciju vrste, a bavis se razglabanjima o evoluciji sto govori o tome koliko pricas bez veze i jos nesto, mehanizmi eviolucije kod covjeka kao visokointeligentnog bica postaju totalno nebitni, posto je covjek toliko mocno bice da prilagodjava sredinu sebi, mjenja je, sta tu ima da traze mehanizmi evolucije.... dalje boja ociju isto tako moze biti rasna odlika ali i ne mora, npr. neces nikada naci crnca sa plavim ocima, al nikada... ja mislim da je problem u tome sto ti ne shvatas pojam rase, pa joj pripisujes sve i svasta kao i jos neki ovdje a to je rezultat vasih stereotipa, vidite idole u nekim zapadnim naucnicima, kad vam neko pomene stivena hokinga il kako se ono zove, odma vam se mozak prebacuje u specijalan rezim rada, nikad nisam razumio ljude sa takvim integritetom licnosti Crveni Baron, zuti car and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 milosavlejvicu homosapiensi i homoserectusi se nisu mjesali iz razloga sto je to prosto bioloski nemoguce, a ne zbog toga sto ti pricas, ljudi jednostavno ne mogu da se mjesaju sa majmunima, Homo erecutis nisu majmuni, homoerektusi su vrsta ljudi. Homo - erectus (covek, uspravni) Nadji nekog drugog pa mu soli pamet. dalje boja ociju isto tako moze biti rasna odlika ali i ne mora, npr. neces nikada naci crnca sa plavim ocima, al nikada... Ma ajde? Oce kordun nenaucen da uci druge. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Homo erecutis nisu majmuni, homoerektusi su vrsta ljudi. Homo - erectus (covek, uspravni) Nadji nekog drugog pa mu soli pamet. Ma ajde? Oce kordun nenaucen da uci druge. dobro ajmo reci da su vrsta ljudi, nek ti bude, nek ne budu majmuni, da li je moguce da se mjesaju sa nasom vrstom homo sapiens??? nije moguce, bioloski nije moguce, mogu da se mjesaju rase u okviru iste vrste,a van vrste je bioloski nemoguce razmnozavanje, kod zivotinja nema hibrida, to su toliko osnovne stvari na ovu temu da ja ne mogu vjerovati da ti to ne znas, ali eto sve je moguce.... drugo u ovu dole sliku ja ne vjerujem, sta vise takve oci uopste ne postoje kod ljudi bez obzira na rasu, neko malo pretjerao sa photoshopom... inace crnac nece nikad imati plave oci, tesko da ce imati i zelene, cisto sumnjam u to, tek njegov potomak ako ga ima sa bjelcem moze da dobije oci nespecificne za crnce,a li opet tesko plave, zato sto to ne odredjuje jedan gen nego vise gena, prosto se da izracunati matematicki.... boja ociju moze biti rasna odlika ali i ne mora, ja tako mislim, jer sam tako vidio u realnosti.... pored boje koze, imas kod aziujata specifican oblik ociju sto je cista rasna odlika, evo daj mi neku photoshop sliku nekog kosookog crnca ili bjelca , vjerujem da i to ima na netu, al nema u realnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 go u ovu dole sliku ja ne vjerujem,... inace crnac nece nikad imati plave oci, Најтеже је признати да грешиш..... капирам.. http://www.pinterest.com/wandalj1955/natural-blue-eyed-africans/ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 inace crnac nece nikad imati plave oci, tesko da ce imati i zelene, cisto sumnjam u to, tek njegov potomak ako ga ima sa bjelcem moze da dobije oci nespecificne za crnce,a li opet tesko plave, zato sto to ne odredjuje jedan gen nego vise gena, prosto se da izracunati matematicki.... Može. Nije baš često, ali se dešava. Evo ti detaljnije malo: http://genetics.thetech.org/ask/ask57 Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Најтеже је признати да грешиш..... капирам.. http://www.pinterest.com/wandalj1955/natural-blue-eyed-africans/ smatram da uopste ne gresim, sta me briga za ove slike, sta one tebi govore? meni govore da su ljudi na ovim slikama mjesanci, sto se kod nekih tako ocigledno vidi, a kod onih koji lice na ciste crnce ima mjesanaca u pretcima, sta je tu cudno, uglavnom radi se o medjurasnom mjesanju, mislim da kod boje ociju moze cak i do 5 generacija da se pojavljuje u genetskoj kombinatorici boja ociju, imas kod nas primjere takve, gdje niko ziv u familiji nema plave oci , a rodi se djete sa plavim ocima, zato sto je prije 5 generacija recimo neko imao plave oci, sanse nisu velike za to, al se desava, zna biti vrlo nezgodno jer prvo asocira na vanbracnog potomka Натан and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Može. Nije baš često, ali se dešava. Evo ti detaljnije malo: http://genetics.thetech.org/ask/ask57 ok, to je bolest, bez veze je sad navoditi neke sindrome , mozda zaista postoji i neki normalan put da crnac dobije plave oci, al znas kad, kad i srbin normalnim putem dobije crnacku kozu i usne sa sve kovrdzavom kosom Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Kako Putin inspiriše ljude na nauku... Božanstveno, zaista ima tu neki fluid... Crveni Baron, Milan Nikolic and Млађони је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 nego reci mi milosavljevicu care ,ajde jos jednom ponovi kako se ono nisu mjesali erectusi sa sapiensima, jel zbog daljine, nije bilo zeljeznicke pruge ahahhah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 smatram da uopste ne gresim, sta me briga za ove slike, sta one tebi govore? Па добро, ајде онда да игноришемо нешто што је истина ( да има црнаца са плавим очима) и да се сви сложимо са кордуновим непогрешивим претпоставкама. ok, to je bolest, bez veze je sad navoditi neke sindrome Хахах, свака плавоокост је синдром- ген који је мутирао, па не луче очи довољно меланина и не потамне. Сви људи су плавооки, испод браон слоја меланина. Колико ти појма немаш о теми о којој причаш, исти си барон. исти је ген код црнаца и код белаца задужен за то. Први плавооки човек који је црнац. Јер је тај ген настао ту негде... око северне африке. nego reci mi milosavljevicu care ,ajde jos jednom ponovi kako se ono nisu mjesali erectusi sa sapiensima, jel zbog daljine, nije bilo zeljeznicke pruge ahahhah нисам рекао да су се еректуси мешали него неардеталци. Хомо сапиенс неардетал и хомо сапиенс сапиенс су се мешали. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Па добро, ајде онда да игноришемо нешто што је истина ( да има црнаца са плавим очима) и да се сви сложимо са кордуновим непогрешивим претпоставкама. Ima i belaca sa crnom kozom ... http://www.mjfancommunity.com/images/varios/viti2.jpg RYLAH, zuti car, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Хахах, свака плавоокост је синдром- ген који је мутирао, па не луче очи довољно меланина и не потамне. dakle, svi plavooki su sindromasi po tebi, svaka cast na logici... ako neko ima gene koji nisu poremeceni a regulisu lucenje malih kolicina melanina su isto sindromasi kao i oni koji imaju poremecen gen koji ne vrsi svoju funkciju kako treba jel tako? bitno da si ti presudio kako kordun ne zna sta prica, valjda tebi da bude ljepse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 dakle, svi plavooki su sindromasi po tebi, svaka cast na logici... није то по мени, него по науци http://www.sciencedaily.com/releases/2008/01/080130170343.htm http://www.livescience.com/9578-common-ancestor-blue-eyes.html ako neko ima gene koji nisu poremeceni a regulisu lucenje malih kolicina melanina su isto sindromasi kao i oni koji imaju poremecen gen koji ne vrsi svoju funkciju kako treba jel tako? Sindromasi, da si procitao tekst, su oni koji imaju jedno oko plavo, a drugo braon: Waardenburg syndrome (A common way to end up with two different colored eyes.) теби баш тешко да кажеш - извини погрешо сам ? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука