kordun Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 A naucnici ravnozemljasi? Jesu li i oni neki mnogo jak i bitan faktor? Stucam cim vidim da neko barata naucnim pojmovima na neki samo njemu svojstven nacin pa to bas nije moguce desifrovati. http://www.princeton.edu/paw/web_exclusives/features/features_05.html znas ti odlicno o cemu ja pricam nego se pravis mutav, sam znas za plasticnost genoma na dijagramu gdje stavis vreme i klimatske uslove, sasvim dovoljno si pametan da provalis da se to skraceno moze zvati genetska adaptacija , sto inace nije neki naucni termin, a moze bit i da jest, ja nemam obicaj da koristim tudje termine ako imam svoj repertoar rjeci za nesto, a google mi nije skolska sprema ko tebi i milosavljevicu, dzaba saljes linkove, mene to ne interesuje, na netu mozes skoro za svaku stvarr na svijetu naci bar tri suprostavljene teorije, ja ono sto sam napisao mogu i da objasnim u detalje, tako su me i ucili u skoli, znam sta pricam, nisam ucio preko foruma o tim stvarima... sto se tice onog stucanja, stvarno nije lijepo da prepravljas moj tekst u citatu, zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 a google mi nije skolska sprema ko tebi i milosavljevicu, Aл те пуца сујета... а која ти је школска спрема? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Aл те пуца сујета... а која ти је школска спрема? to u tvojim snovima... ti si inace cuveni strucnjak za sve i svasta, vrlo cesto se kod tebe daju procitati neke gluposti sa interneta, tako se primjeti odakle ti informacije, vidi se iz aviona to, ja sam ti par puta to nabijao na nos kad sam te uhvatio na djelu, sad se i ti pravis mutav Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Putin je danas održao govor koji zahteva posebnu temu ovde. kordun, Crveni Baron and Golub је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Pa kako to da se tebi nije nista kazlo?! Da nije zbog golublje glave?! Па кад порастеш, само ће ти се касти да се мени већ казло... Али треба да порастеш и све ће ти се само касти. Јер си дечко који обећава! Велим ти ово јер сам и сам био у твојој коже, кад сам био млад и надобудан... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 to u tvojim snovima... ti si inace cuveni strucnjak za sve i svasta, vrlo cesto se kod tebe daju procitati neke gluposti sa interneta, tako se primjeti odakle ti informacije, vidi se iz aviona to, ja sam ti par puta to nabijao na nos kad sam te uhvatio na djelu, sad se i ti pravis mutav Јел има нека тема за коју см ја стручњак а да ниси и ти? Да се нисмо сукобили? И што ми ниси одговорио... Чега си велики дрмр? Па кад порастеш, само ће ти се касти да се мени већ казло... Али треба да порастеш и све ће ти се само касти. Јер си дечко који обећава! Велим ти ово јер сам и сам био у твојој коже, кад сам био млад и надобудан... са друге стране.. Твоји постови "казће ти се само кад постанеш матор паметан и искусан као ја" уопште нису надобудни. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Па кад порастеш, само ће ти се касти да се мени већ казло... Али треба да порастеш и све ће ти се само касти. Јер си дечко који обећава! Велим ти ово јер сам и сам био у твојој коже, кад сам био млад и надобудан... Na koncu konca ti imas pravo. Jednog dana ce mi se kasti da sam bio mladjani orlic tetrebic koji je gubio vreme pokusavajuci da u suplju golublju glavu sipa makar malo pameti. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 gubio vreme Потпуно и апсолутно. И ти и онај несрећни Милосављевић. Ја не могу ни да читам шта ова мала, али гласна, дружина пише, каквим тоном, каквим речником се служи и колики ниво безобразлука испољава. Одустанем негде у трећем реду, јер ми припадне мука, буквално. Не могу чак ни да замислим да одговарам на те ствари. Ваљда барем ви подвижнички ришћани знате како да се одупрете искушењима тог типа. Зар треба ми хедонисти и блудници да вас учимо? Ignore, ignore и само ignore... Лазар Нешић and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Lako je tebi kad si mlad. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Лажу ... Бог је на страни Абу-ал Хасана ал-Шадилија! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Al lažeš al lažeš. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Al lažeš al lažeš. Не лажем, жива истина. Јавила ми се данас света Петка и каже: добри мој Абу, поручује ти Свети Дух следеће: немој да слушаш оног Путина, он је од овога света, а свет овај у злу лежи, добри мој Абу. Ја занемо... Млађони and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 znas ti odlicno o cemu ja pricam nego se pravis mutav, sam znas za plasticnost genoma na dijagramu gdje stavis vreme i klimatske uslove, sasvim dovoljno si pametan da provalis da se to skraceno moze zvati genetska adaptacija , sto inace nije neki naucni termin, a moze bit i da jest, ja nemam obicaj da koristim tudje termine ako imam svoj repertoar rjeci za nesto, a google mi nije skolska sprema ko tebi i milosavljevicu, dzaba saljes linkove, mene to ne interesuje, na netu mozes skoro za svaku stvarr na svijetu naci bar tri suprostavljene teorije, ja ono sto sam napisao mogu i da objasnim u detalje, tako su me i ucili u skoli, znam sta pricam, nisam ucio preko foruma o tim stvarima... sto se tice onog stucanja, stvarno nije lijepo da prepravljas moj tekst u citatu, Svakome ko ima elementarno znanje iz biologije razume da to o cemu si ti kreanuo da pricas nema ama bas nikakve veze sa pitanjem da li postoje rase. Pitanje da li postoje rase bi bilo legitmno cak i da znamo da TE nije istinita i da nema nikakva plasticnosti genoma. Pitanje postoje li rase unutar vrste homo sapiens sapiens nije nuzno zavisno ni od TE ni od pitanja plasticnosti genoma. Zato me je potpuno izbezumilo to tvoje pitanje, otkud me sada to pitas i kakve sad to veze ima sa rasama. Ako ti bas toliko smeta to editovanje tvog posta ja ti se izvinjavam i eto obecavam necu vise. Pitas me za reference, za koje ja satro ne znam pa stucam, sad kazes dzaba saljes linkove??? Pa sa kime si ti jos u svadji osim sa elementarnom logikom??? Kako da ti dam bilo kakve reference u forumskoj prepisci osim linkovima koji vode zamisli gde "negde na internet". Lepo bi bilo da prvo ovladas logikom pa da ona drugima spocitavas neku eventualnu neobrazovanost. Mozes ti da se ljutis i vredjas koliko hoces ali ovo je vec primetilo vise forumasa. Kad krene rasprava, nebitno na koju temu ali uglavnom nauka, ti ucitavas neke price i neka pitanja koje nemaju veze sa temom ili u bolje slucaju nemaju direktne veze sa temom i nisu nuzno bitne za centralno pitanje rasprave. Pa mozemo tako par puta ali kad svaki put to radis vec postaje vise nego dosadno i neinteresantno. To si radio na temama kosmologije i fizike, biologije i TE, cak i na temi o avionima i stealth tehnologiji si se ponasao na veoma slican nacin, tada se sa svojim "google" znanjem nisi povukao pred Rakicem koji u najmanju ruku ima vise kredencijala da prica o tome od tebe i od svih nas na forumu. Prvo doslednost, logika i neka opsta koherentnost u stavovima, argumentima, nasutpu pa onda detalji iz biologije. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Потпуно и апсолутно. И ти и онај несрећни Милосављевић. Ја не могу ни да читам шта ова мала, али гласна, дружина пише, каквим тоном, каквим речником се служи и колики ниво безобразлука испољава. Одустанем негде у трећем реду, јер ми припадне мука, буквално. Не могу чак ни да замислим да одговарам на те ствари. Ваљда барем ви подвижнички ришћани знате како да се одупрете искушењима тог типа. Зар треба ми хедонисти и блудници да вас учимо? Ignore, ignore и само ignore... Kako je tebi jedan vrli forumas rekao, zbot strasti i iskusenja si postao ateista, koja konstrukcija . Pa kako se covek i ne bi okrenuo strastima i iskusenjima kad na forumu konstantno djipa doticna druzina na isti vec veoma dosada nacin. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Svakome ko ima elementarno znanje iz biologije razume da to o cemu si ti kreanuo da pricas nema ama bas nikakve veze sa pitanjem da li postoje rase. Људи који на овом форуму показују основна знања неких научних области, знања која се уче у гимназијама - називају "стручњацима за све области" просто трагикомично. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука