Jump to content

Бјукенен: Бог је на страни Путина

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

• Одговори 276
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Врло опасна справа, и треба је скроз забранити, а камоли пустити у слободну продају, мој добри Милане!

У мом крају су за ваздушну пушку имали конкретнији назив: птичарка. :cmizdrenje:

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Svakome ko ima elementarno znanje iz biologije razume da to o cemu si ti kreanuo da pricas nema ama bas nikakve veze sa pitanjem da li postoje rase. Pitanje da li postoje rase bi bilo legitmno cak i da znamo da TE nije istinita i da nema nikakva plasticnosti genoma. Pitanje postoje li rase unutar vrste homo sapiens sapiens nije nuzno zavisno ni od TE ni od pitanja plasticnosti genoma. Zato me je potpuno izbezumilo to tvoje pitanje

evo opet si krenuo da nipodistavas sagovornika sa onim tvojim "elementarno"   :)))

nego ja ne mogu da vjerujem sto si meni nasao prigovarati ovo gore, ja sam se samo osvrnuo na tvoj argument koji ide nekako niej bilo dovoljno genetske raznolikosti da bi nastale rase kod ljudi, ja se time bavim kod tebe, jel ti znas uopste zasto sam ja tebe citirao, izgleda nemas pojma, mozda si imao los dan i rupe u pamcenju...

ti tvrdis da rase u okviru homo sapiensa ne postoje, u redu, ja tvrdim da postoje i to najmanje tri komada, crnci, bjelci i zuti, nije bitna boja koze samo nego i druge  izrazene antropoloske karakteristike, moja pokojna baba koja nikad cula nije za antropologiju je znala da su crnci razlicita rasa od nas, bas ko i kinezi recimo, ali u moderno vreme zbog nacizma i fasizma jako je nezgodno pricati o rasama, pa onda imamo onu suprotnu krajnost od fasista a to je negiranje rasa i jedna i druga krajnost su bolestine, a ti sad "elementarno" gledaj pa se krsti, ali moraces nekako da svaris da postoji dosta ljudi slicnih meni koji ne misle tako kako ti mislis, mozes ti to svariti, za razliku od ovog juana koji ima izgleda problema sa probavom, jer ide u svaku temu iza mene , jauce kako mu muka i kako ima nekih problema , osjetljiv neki djecak...

Подели на овим сајтовима

samo nego i druge  izrazene antropoloske karakteristike, moja pokojna baba koja nikad cula nije za antropologiju je znala da su crnci razlicita rasa od nas, 

:))

Не постоје никакве изражене антрополошке карактеристике. Али никакве, то су отродоксне глупости. Оне твоје приче о лобањама и те лудорије можеш читати на стормфронту и сличним ретардираним и расистичким псеудонаучним сајтовима.

Све те глупости о антрополошким карактеристима су заоставштина из прошлог века кад је антропологија још била млада наука. Уопште не постоје никакве антрополошке разлике да би могли да се сматрају другом расом. 

Интернет (на који ти кукаш као неко лоше средство информисања) има врло добре сајтове и новине о науци, које можеш пратити и на којима се можеш информисати. Као што књигу може да напише свако, тако и на интернету може да пише свако. 

И топло ти препоручујем ако те теме занимају, лепо брате, ископај научне магазине по нету, има и универзитета који штампају свој материјал, па читај..... а немој само да кукаш другима како им је интернет образовање. 

Себи шкодиш таквим размишљањем највише... јер ствараш ирационалне погледе на свет (да сте ти и црнци различита раса нпр)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Putin nema rasnu pripadnost, On je iznad tih kategorija. Prema tome ne spamujte Ga rasama.

Висок је ка кинез, мишићав ка црнац, елегантан ка европљанин. :) 

Подели на овим сајтовима

joooj  :))

Не постоје никакве изражене антрополошке карактеристике. Али никакве, то су отродоксне глупости. Оне твоје приче о лобањама и те лудорије можеш читати на стормфронту и сличним ретардираним и расистичким сајтовима.

Све те глупости о антрополошким карактеристима су заоставштина из прошлог века кад је антропологија још била млада наука. Уопште не постоје никакве антрополошке разлике да би могли да се сматрају другом расом. 

dje si mladjo, silo postmdernisticka, prosti meni sto sam ja zaostao, nije bilo struje u ratu kad sam bio u razvoju, razumi me...

nego da ti kazem ja nesto, to sto je pojam rasa danas vrlo osjetljivo pitanje i sto ga mnogi izbjegavaju ne znaci da rase ne postoje, inace disciplina u antrpologiji koja se ovim bavi se zove bioantropologija, nisam je ja izmislio

Подели на овим сајтовима

dje si mladjo, silo postmdernisticka, prosti meni sto sam ja zaostao, nije bilo struje u ratu kad sam bio u razvoju, razumi me...

nego da ti kazem ja nesto, to sto je pojam rasa danas vrlo osjetljivo pitanje i sto ga mnogi izbjegavaju ne znaci da rase ne postoje, inace disciplina u antrpologiji koja se ovim bavi se zove bioantropologija, nisam je ja izmislio

А што ти мени не покажеш лепо научни чланак који се бави "расама" и класификује људе по "расама" па да завршимо са том причом? 

Ти си умешао и твоју бабу и све.. а све што је потребно да покажеш пар научних чланака, текстова... није битно.. и доказао си да си у праву...

овако се смо бесмислено препуцавамо.... ваташ ту на неке форе, ти си био у рату, твоја баба зна да су црнци друга раса и слично...

Подели на овим сајтовима

А што ти мени не покажеш лепо научни чланак који се бави "расама" и класификује људе по "расама" па да завршимо са том причом?

Ти си умешао и твоју бабу и све.. а све што је потребно да покажеш пар научних чланака, текстова... није битно.. и доказао си да си у праву...

овако се смо бесмислено препуцавамо.... ваташ ту на неке форе, ти си био у рату, твоја баба зна да су црнци друга раса и слично...

eno imas i na tebi omiljenoj wikipediji :

kD43sKJ.png

a inace ko ce ga znati sta je vise istina, ja ponekad kad vidim neke ljude povjerujem u darvinovog majmuna

Измењено од RYLAH
Нема потребе за оваквим сликама.
Подели на овим сајтовима

eno imas i na tebi omiljenoj wikipediji

Па дај да видимо шта то пише на википедији и које су референце. 

Подели на овим сајтовима

Libertarijanci su posebna vrsta, ne rasa- homo sapiens sapiens liberatikus. Zato ih mi evolutivno niži- homo sapiens ortodoksus, ne možemo razumeti.

Ima li šanse da evoluiramo do vašeg stepena za života? 29 godina mi je skoro.

Подели на овим сајтовима

eno imas i na tebi omiljenoj wikipediji :

kD43sKJ.png

a inace ko ce ga znati sta je vise istina, ja ponekad kad vidim neke ljude povjerujem u darvinovog majmuna

Спрска викедиа је очај јер не користи референце уопште. Ево ти видш доле нема ниједна референца да би проверио на који се извор позива анонимни аутора.

Таква викепдиа ми није "омиљена", ја чланке са википедије уважавам само у случају да имају добре референце.

Например, енглеска википедија:

http://en.wikipedia.org/wiki/Race_(human_classification)

па ту лепо имаш доле скроз референце... одакле се аутори позивају(научне чланке, књиге или одакле већ)

References

итд..

Подели на овим сајтовима

Спрска викедиа је очај јер не користи референце уопште. Ево ти видш доле нема ниједна референца да би проверио на који се извор позива анонимни аутора.

Таква викепдиа ми није "омиљена", ја чланке са википедије уважавам само у случају да имају добре референце. 

onda nista, uzdaj se u svoj liberalizam i individualizam, sta drugo , ali ipak kad cujes od nekog za pojam ljudske rase, pokusaj shvatiti da se ljudi djele na razne nacine izmedju ostalog i tako, ne radi se o razlicitim vrstama, nit su razlike tako izrazene kao kod zivotinja, npr. onaj tvoj hibridni mutant od spanske hijene koju drzis kuci ti je primjer vjestacke rase koja je bioloski neodrziva , za par generacija potpuno gubi svoje genotipske odlike, toga medju ljudima nema naravno... citaj ti magazine i  clanke koji tebi odgovaraju

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...