kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Па знају, тачно и у ком је гену мутација, и када је настала и где је настала. Све то лепо пише на оним чланцима у научној заједници опште прихваћно, истражено испитано.... Али, ти и барон, немате довољно храбрости да призате да грешите. Толико се плашите да вам је лакше да будете безобразни. nije ti to istina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ima teorija da su plave oci i zuta kosa ostaci Neandertalaca posto je kod njih dominirala plavkasta i cvenkasta boja kose. To je jedna u moru teorija. Ali pokazuje sledece koliko se u nauci menja sad opet dominira misljenje nekog mesana za Neandertalacama i sve vise je od nekog crnog polumajmuna se Neandertalac za novim istrazivanima postao belac maltene nordijac. Kakve glupisti pricas ? Kakve veze ima Y hromozom neandertalac sa bojom ociju? E vidis ovako si ti mlatio na ono moje da je depigmentacija mutacija koja je pogodila tip I i da je tu koren belog coveka ...Vidis, ja kazem da smo to nasledili i mi i svo belci od haplo tipa I a ne od neandertalaca ... Probaj ovo da objasnis i Milosavljevicu , mada je to tezak posao tesko kapira .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 prvo haplo grupa u tebi i agnostiku ne odredjuje nista , ne ucestvuje u genetskoj kombinatorici i nema veze sa tvojim i njegovim genomom, tj genetskom konfiguracijom, to je potpis vasih roditelja u vama, njihova vizit karta, da to ucestvuje u tvom genomu, pa onda ne bi bilo moguce vidjeti nista u proslost, medjutim da bi ovo zakljucio sto sam ja napiso, moras citati dosta toga iz genetike a ne odma direkt ici na google i interesovati se za haplo grupe kad to zahtjeva neka tema na poukama, stvar je malo kompleksna za skontati не наших родитеља него нашег оца. Друго да хаплогрупа један не одређује ништа, то објасни барону, не нама. Он тврди да хаплогрупа има везе са бојом очију то јест са "белим човеком" .... Ајд што немате хравбрости да признате кад грешите још и не читате шта ко пише... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Па знају, тачно и у ком је гену мутација, и када је настала и где је настала. Све то лепо пише на оним чланцима у научној заједници опште прихваћно, истражено испитано.... Али, ти и барон, немате довољно храбрости да призате да грешите. Толико се плашите да вам је лакше да будете безобразни. kakva mutacija??? mutacija za plave oci, ne odredjuje plavo oko jedan gen covece Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 kakva mutacija??? mutacija za plave oci, ne odredjuje plavo oko jedan gen covece Плаво око одређује један ген. Да ти поновим, пошто не читаш шта ти други пишу (класично непоштовање саговорника) The mutation affected the so-called OCA2 gene, which is involved in the production of melanin, the pigment that gives color to our hair, eyes and skin. http://www.livescience.com/9578-common-ancestor-blue-eyes.html Дакле одређује један ген, који се зове ОЦА2. Не бих се више дискутовао са тобом, пошто само хоћеш да тртљаш и да предајеш, а ни сам не знаш довољно добро о чему причаш, нити читаш саговорника. Свако добро. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 не наших родитеља него нашег оца. Друго да хаплогрупа један не одређује ништа, то објасни барону, не нама. Он тврди да хаплогрупа има везе са бојом очију то јест са "белим човеком" .... Ајд што немате хравбрости да признате кад грешите још и не читате шта ко пише... Ti si milosavljevicu jako glup. Znaci nevidjeno ... Ili nepismen pa ne citas ...ili imas zbilja problem da ukapiras .... Mutacija je negde morala nastati. Slazes se samnom? E, vidis nastala je na Balkanu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ti si milosavljevicu jako glup. Znaci nevidjeno ... Ili nepismen pa ne citas ...ili imas zbilja problem da ukapiras .... Mutacija je negde morala nastati. Slazes se samnom? E, vidis nastala je na Balkanu. Није, настала је у северној африци. То сам ти пет шест пута поновио. Е ти си бароне, невиђено надобудан, необразован.... а поврх свега тога изузетно безобразан и дрзак. О памети боље да ћутим, кад ниси способан да повежеш да опада продаја са већом ценом, па не могу већ годину дана да ти објасним зашто порези негативно утичу на бдп. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Плаво око одређује један ген. Да ти поновим, пошто не читаш шта ти други пишу (класично непоштовање саговорника) The mutation affected the so-called OCA2 gene, which is involved in the production of melanin, the pigment that gives color to our hair, eyes and skin. http://www.livescience.com/9578-common-ancestor-blue-eyes.html Дакле одређује један ген, који се зове ОЦА2. Не бих се више дискутовао са тобом, пошто само хоћеш да тртљаш и да предајеш, а ни сам не знаш довољно добро о чему причаш, нити читаш саговорника. Свако добро. pa sta da ti kazem nego, brate ne budi tako sklon stereotipima.... ja necu da citam te tvoje linkove na engleskom nikad, necu ni na srpskom ja sa tobom diskutujem, ne sa linkovima, daj malo poradi na kulturi .... nema teorije da jedan gen odredjuje plavu boju ociju posto nit imas jedan tip plavih ociju nit u tom ucestvuje jedan gen, evo ja sam sad iskopao na goglu oznake najmanje tri gena koji su odgovorni za neke od varijanti plavih ociju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 pa sta da ti kazem nego, brate ne budi tako sklon stereotipima.... ja necu da citam te tvoje linkove na engleskom nikad, necu ni na srpskom ja sa tobom diskutujem, ne sa linkovima, daj malo poradi na kulturi .... Ако не разумеш енглески, слободно реци, није срамота, превешћу ти. Боље то него да се бламираш причом да су црнци раса. У кафани ти можда неко и поверује, ал међу мало образованим људима... чудиће ти се... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Kakve glupisti pricas ? Kakve veze ima Y hromozom neandertalac sa bojom ociju? E vidis ovako si ti mlatio na ono moje da je depigmentacija mutacija koja je pogodila tip I i da je tu koren belog coveka ...Vidis, ja kazem da smo to nasledili i mi i svo belci od haplo tipa I a ne od neandertalaca ... Probaj ovo da objasnis i Milosavljevicu , mada je to tezak posao tesko kapira .. Izvini samo za plavu kosu se kaze. http://www.dailytech.com/NeanderthalHuman+Breeding+Was+Hard+But+Yielded+Benefits/article34236.htm Inace ti za tvoje tvrdnje nemas nijedan dokaz. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ако не разумеш енглески, слободно реци, није срамота, превешћу ти. Боље то него да се бламираш причом да су црнци раса. У кафани ти можда неко и поверује, ал међу мало образованим људима... чудиће ти се... ama covjece uopste nije vazno razumijem li engleski ili ne, reko sam necu ni na srpskom linkove, ako dajes reference u vidu linkova onda to ucini da potkrepis svoj komentar, kakav je to nacin, mogu ja da te zatrpavam linkovima dan i noc, na sta bi licio ovaj forum, ako imas sta za reci ti reci, a nemoj opterecavati druge svojim linkovima sa googla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Izvini samo za plavu kosu se kaze. http://www.dailytech.com/NeanderthalHuman+Breeding+Was+Hard+But+Yielded+Benefits/article34236.htm Сад се сетих да сам и ја читао овај чаланак. Одличан је. Има и тип мишића, зашто се међу еврољанима и азијатима јавља више "повер лифтера" људи који су способни да дижу веће тежине, а међу африканцима више тркача на дуге стазе. Управо због тога што су европљани и азијати помешани са неардеталцима па су неки људи наследели њихове јаче кости и већу апсолутну снагу коју су имали. Одличан текст хвала ти што си поделио Agnostik је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Није, настала је у северној африци. То сам ти пет шест пута поновио. Е ти си бароне, невиђено надобудан, необразован.... а поврх свега тога изузетно безобразан и дрзак. О памети боље да ћутим, кад ниси способан да повежеш да опада продаја са већом ценом, па не могу већ годину дана д ти објасним зашто порезу негативно утичу на бдп. Eto opet mlatis budalastine ... Ali barem ne vrtis glupost od malo pre da kazem da haplo tip odredjuje bilo sta ... Odredjuju geni i mutacije a te mutacije su nastale u Evropi, tacnije na Balkanu, medju balkanskim starosedeocim to jest tadasnjim stanovnicima i pripadnicima grupe sa haplo tipom I. jesi li uspeo da ukopcas Mujo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 ama covjece uopste nije vazno razumijem li engleski ili ne, reko sam necu ni na srpskom linkove, ako dajes reference u vidu linkova onda to ucini da potkrepis svoj komentar, kakav je to nacin, mogu ja da te zatrpavam linkovima dan i noc, na sta bi licio ovaj forum, ako imas sta za reci ti reci, a nemoj opterecavati druge svojim linkovima sa googla Па дајем ти лепо референце, да можеш да проверишн, истражиш даље, ако те занима. Не наводим ти моју бабу ко пример, као што ти радиш. Ја ствари које знам, знам из чланака или из књига.. књиге не могу да ти шаљем могу само чланке да ти дам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Izvini samo za plavu kosu se kaze. http://www.dailytech.com/NeanderthalHuman+Breeding+Was+Hard+But+Yielded+Benefits/article34236.htm Inace ti za tvoje tvrdnje nemas nijedan dokaz. pa jesu li neandertalci ili cever Afrike kako kaze Milosavljevic posto vidim lajkuje ? Dakle gde? severna Afrika ili Neandertalci? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука