Jump to content

Бјукенен: Бог је на страни Путина

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Нисам ни пратио о чему се тачно пише, нити ми пада на памет. Не знам ни ко је у праву. Не знам ни како се од теме о Путину дошло до очију. Само одбијам да о науци и било чему расправљам на нивоу сеоског силеџије. То је све. Расправљам само са људима који су васпитани, ма какво мишљење имали. А такви су на овом форуму већина. Не расправљам се само са мањином крајње безобразних, а то су отприлике пар ликова с којима се Милосављевић стално расправља.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 276
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sta sve danas ne naucih Eto , ne postoje rase , dakle ja sutra idem da ovima ovde objasnim da sam ja kinez i da treba da mi daju drzavljastvo bez ikakve procedure . I moram da priznam da mi je ovo resilo jednu dilemu, videh danas crnca a on crn kao da ga je neko imalom mazao a opet , meni nekako izgleda beo , crn ko imalin a beo . I eto sad mi je jasno nije on crn, to samo moje nenznaje i urodjeni rasizam me teraju da ga vidim kao crnca .

Подели на овим сајтовима

Sta sve danas ne naucih Eto , ne postoje rase , dakle ja sutra idem da ovima ovde objasnim da sam ja kinez i da treba da mi daju drzavljastvo bez ikakve procedure . I moram da priznam da mi je ovo resilo jednu dilemu, videh danas crnca a on crn kao da ga je neko imalom mazao a opet , meni nekako izgleda beo , crn ko imalin a beo . I eto sad mi je jasno nije on crn, to samo moje nenznaje i urodjeni rasizam me teraju da ga vidim kao crnca .

Кинез није раса, Кинез је нација. Ето научио си још једну ствар.  :bleh:

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нисам ни пратио о чему се тачно пише, нити ми пада на памет. Не знам ни ко је у праву. Не знам ни како се од теме о Путину дошло до очију. Само одбијам да о науци и било чему расправљам на нивоу сеоског силеџије. То је све. Расправљам само са људима који су васпитани, ма какво мишљење имали. А такви су на овом форуму већина. Не расправљам се само са мањином крајње безобразних, а то су отприлике пар ликова с којима се Милосављевић стално расправља.

ti raspravljas samo sa ljudima koji su vaspitani, prvo ti da si vaspitan kako treba ne bi druge ljude nazivao likovima, to nije nivo seoskog siledzije ali takvu terminologiju cestop koriste klosari sa ulice...

juce pozivas ljude za mene i barona da nas stave na ignore, a iznova i iznova se vracas u teme gdje mi pisemo, ja nisam primjetio da je tebe iko pominjao, kao sto nisam primjetio da si ista napisao svrsishodno u ovoj temi, dosao si samo da napadnes, ajde pokazi mi  1 svoj komentar u ovoj temi koji nije ta kategorija....

jel ti to vaspitanje koje prosipas, ne lici li ti to malko na bezobrazluk, bas onaj koji pripisujes meni i kako kazes jos nekoliko ljudi....

Подели на овим сајтовима

ti raspravljas samo sa ljudima koji su vaspitani, prvo ti da si vaspitan kako treba ne bi druge ljude nazivao likovima, to nije nivo seoskog siledzije ali takvu terminologiju cestop koriste klosari sa ulice...

juce pozivas ljude za mene i barona da nas stave na ignore, a iznova i iznova se vracas u teme gdje mi pisemo, ja nisam primjetio da je tebe iko pominjao, kao sto nisam primjetio da si ista napisao svrsishodno u ovoj temi, dosao si samo da napadnes, ajde pokazi mi 1 svoj komentar u ovoj temi koji nije ta kategorija....

jel ti to vaspitanje koje prosipas, ne lici li ti to malko na bezobrazluk, bas onaj koji pripisujes meni i kako kazes jos nekoliko ljudi....

Sjajna analiza ...

:))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

juce pozivas ljude za mene i barona da nas stave na ignore, a iznova i iznova se vracas u teme gdje mi pisemo, ja nisam primjetio da je tebe iko pominjao, kao sto nisam primjetio da si ista napisao svrsishodno u ovoj temi, dosao si samo da napadnes, ajde pokazi mi  1 svoj komentar u ovoj temi koji nije ta kategorija....

Ti ako mislis da si vaspitan a u sred diskusije nekom kazes da bi ti "njega uhapsio i tako bi srbija procvetala" ti si u debeloj zabludi.. to je sociopatsko razmisljanje i takve ljude treba izbegavati.

Подели на овим сајтовима

Ti ako mislis da si vaspitan a u sred diskusije nekom kazes da bi ti "njega uhapsio i tako bi srbija procvetala" ti si u debeloj zabludi.. to je sociopatsko razmisljanje i takve ljude treba izbegavati.

:)):))

Auuuuu ....

Подели на овим сајтовима

:)):))

Auuuuu ....

Ето видиш, ком нормалом човеку може тако нешто да буде смешно?  :.mislise.

Подели на овим сајтовима

treba imati osjecaj za humor, ne biti  bukvalista, to govori o bogastvu necije duse....

Tреба имати меру и не збијати неслане шале. То је одлика нечије културе. :)

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da znas , samo trebas to da primenjujes ...

Подели на овим сајтовима

brate ti sebi sam dosoljavaj ako ti je neslano, ja tebi tu ne mogu pomoci, ja sam sa tobom probao i fino, ali ne vredi...

evo bas ovo za sta me optuzujes da bi te uhapsio a srbija bi procvjettala, prvo si sve izokrenuo, ja sam odgovarao na tvoju podmetacinu da meni da ja ne bi nsita mjenjao u srbiji, pa sam ti odgovorio da to nije istina da bi itekako mjenjao, prvo pohapsio takve kao ti, koji ovdje pljuju po putinu a velicaju gej parade, abortuse i ostalo, sam si se svrstao, pogledaj koga imas za drustvo na forumu, jednom si rekao da jako volis srbiju, a ja ti opet kazem ,aj malo voli sad hrvate, sjasi sa nas na par godina, matere ti.... ja znam da je tebi to neslano, al ti sebi dosoli

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...