kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Сад се сетих да сам и ја читао овај чаланак. Одличан је. Има и тип мишића, зашто се међу еврољанима и азијатима јавља више "повер лифтера" људи који су способни да дижу веће тежине, а међу африканцима више тркача на дуге стазе. Управо због тога што су европљани и азијати помешани са неардеталцима па су неки људи наследели њихове јаче кости и већу апсолутну снагу коју су имали. Одличан текст хвала ти што си поделио evo bavis se lagano rasama ahahhaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Сад се сетих да сам и ја читао овај чаланак. Одличан је. Има и тип мишића, зашто се међу еврољанима и азијатима јавља више "повер лифтера" људи који су способни да дижу веће тежине, а међу африканцима више тркача на дуге стазе. Управо због тога што су европљани и азијати помешани са неардеталцима па су неки људи наследели њихове јаче кости и већу апсолутну снагу коју су имали. Одличан текст хвала ти што си поделио pa znaci nije sever afrike kao napisa malo pre? Ovo samo da te podsetim kako mlatis ko maksim po diviziji... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Kako Putin inspiriše ljude na nauku... Božanstveno, zaista ima tu neki fluid... Ili Bjukenen! Ko će ga znati... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 pa znaci nije sever afrike kao napisa malo pre? Ovo samo da te podsetim kako mlatis ko maksim po diviziji... Ја сам лепо написао да су плаве очи настале на северу африке. Исто сам тако написао да су плаве очи настале независно од беле коже. Не читаш лепо. или просто толико желиш да испаднем глуп, јер ниси способан да призанш да грешиш, па умишљаш неке грешлке тамо где их нема. Свако добро.... мало мање надобудности и скапираћеш шта ти причам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Па дајем ти лепо референце, да можеш да проверишн, истражиш даље, ако те занима. Не наводим ти моју бабу ко пример, као што ти радиш. Ја ствари које знам, знам из чланака или из књига.. књиге не могу да ти шаљем могу само чланке да ти дам. brate ne odredjuje jedan gen plave oci taj clanak ti ne valja, a znas zasto ne odredjuje jedan gen, zato sto nije moguce da jedan gen odredjuje 100 pojava na 100 mjesta u oku, posto tako nekako nastaje boja oka, sada sam preuvelicao ali zbog toga da shvatis da nije moguce da jedan gen odredjuje plave oci, nema teorije, to je ono sto prvo upada u oci ako shvatas da je osobina boje ociju dosta kompleksna stvar... stoga se potrudi da nadjes neki drugi naucni clanak, ali sam ga za sebe procitaj pa formiraj misljenje i onda ga ovdje iznesi, a mi cemo primiti k znanju, tako se to radi, a ne ocekivati od drugih da to cine, znam ja sam naci clanke koji me zanimaju ne trebas mi ti za to.... clanci ko clanci ima ih raznih i razne su validnosti, cas se tvrdi jedno cas drugo, to ti je svjet nauke, skroz je bez veze da ti clanci formiraju stereotip u glavi posebno za ovako labave stvari u nauci kao sto su ove o kojima mi pricamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 brate ne odredjuje jedan gen plave oci taj clanak ti ne valja, a znas zasto ne odredjuje jedan gen, Извини али ја више верујем стурчно научним часописима, где пишу научници чланке него теби. Свако добро, поз. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Procitace neko, mislice da je ozbiljan... vidis onaj siroti Sdusan sta pise..... tako raznorazne ljude prevare idioti koji lupetaju gluposti. Makar da imaju povratnu informaciju. Ако неко мисли да је неко из ове екипе или тај Здушан озбиљан, онда је потпуно узалудан посао таквима објашњавати било шта. Ко верује у билбијање и кордунисање, тај је и сам неки билбија или кордун. Није, Млађо, него си ти зависник од препирке и пискарања, а они су те уватили у машину. И немаш шансе да се из тога извучеш и да их победиш, јер си ти само млад, наиван и неискусан (а при томе још и срчан), а они су веома искусни ликови, премазани свим бојама. Кажем ти ово као најискренији савет. Време можеш далеко корисније да утрошиш. Ако ти је стало да избациш из себе неке мисли, да ти после буде лакше, онда је боље да пишеш блог. На форумима се само нервираш. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ако неко мисли да је неко из ове екипе или тај Здушан озбиљан, онда је потпуно узалудан посао таквима објашњавати било шта. Ко верује у билбијање и кордунисање, тај је и сам неки билбија или кордун. Није, Млађо, него си ти зависник од препирке и пискарања, а они су те уватили у машину. И немаш шансе да се из тога извучеш и да их победиш, јер си ти само млад, наиван и неискусан (а при томе још и срчан), а они су веома искусни ликови, премазани свим бојама. Кажем ти ово као најискренији савет. Време можеш далеко корисније да утрошиш. Ако ти је стало да избациш из себе неке мисли, да ти после буде лакше, онда је боље да пишеш блог. На форумима се само нервираш. Ја сам као мали веровао таквих барабама које су тако лупетали глупости. У све те приче које они сад причакју. И кемитрајлс и креационизам итд.. Ово што ја радим је неки пејбек себи из младости. А имам и блог, само је тајни. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Извини али ја више верујем стурчно научним часописима, где пишу научници чланке него теби. Свако добро, поз. i trebas , nisam ni ja ovo sto pisem saznao iz vedra neba, nego takodjer iz naucnih clanaka, problem sto ih ima suprostavljenih, zasto bi tvoj bio ispravan a moj ne... boju ociju sigurno ne odredjuje jedan gen, posto je to poligenska osobina, ajde mi nadji dokaz da plava boja ociju nije poligenska osobina ja cu ti se od danas pa iducih godinu dana duboko izvinjavati i bicu manji od makovog zrna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ако неко мисли да је неко из ове екипе или тај Здушан озбиљан, онда је потпуно узалудан посао таквима објашњавати било шта. Ко верује у билбијање и кордунисање, тај је и сам неки билбија или кордун. Није, Млађо, него си ти зависник од препирке и пискарања, а они су те уватили у машину. И немаш шансе да се из тога извучеш и да их победиш, јер си ти само млад, наиван и неискусан (а при томе још и срчан), а они су веома искусни ликови, премазани свим бојама. Кажем ти ово као најискренији савет. Време можеш далеко корисније да утрошиш. Ако ти је стало да избациш из себе неке мисли, да ти после буде лакше, онда је боље да пишеш блог. На форумима се само нервираш. Evo i nacrtano ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ја сам као мали веровао таквих барабама које су тако лупетали глупости a kad si porastao onda si sam krenuo lupetati gluposti i tvrditi da plavu boju ociju odredjuje jedan gen... ja se ne slazem sa ovim juanom da si ti naivan i neiskusan,bez obzira sto si mu dao lajk, imas ti debelog iskustva u prepucavanju po forumu, niko ti u tom nije ravan, rekorder si, vidi se to i u tvojim statistickim podatcima Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 a kad si porastao onda si sam krenuo lupetati gluposti i tvrditi da plavu boju ociju odredjuje jedan gen... ja se ne slazem sa ovim juanom da si ti naivan i neiskusan,bez obzira sto si mu dao lajk, imas ti debelog iskustva u prepucavanju po forumu, niko ti u tom nije ravan, rekorder si, vidi se to i u tvojim statistickim podatcima Nevinasce ... k'o francuska sobarica ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ако неко мисли да је неко из ове екипе или тај Здушан озбиљан, онда је потпуно узалудан посао таквима објашњавати било шта. Ко верује у билбијање и кордунисање, kod tebe prvo sto upada u oci je da kritikujes onako presudom bez ijednog argumenta, jel ti rekla mama dok si odrastao da to nije ljudski ? ne znam dal neki gen to odredjuje, ali zamoljavam milosavljevica ako moze da iskopa neki clanak, po mogucnosti americki Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 kod tebe prvo sto upada u oci je da kritikujes onako presudom bez ijednog argumenta, jel ti rekla mam dok si odrastao da to nije ljudski ? Па није луд дечко да вам даје аргументе, кад нисте способни да их уважите... а када скапирате колико грешите онда кренете да вређате и понижавате. Шта ће му то у животу? Ја сам вам овде изаргументовао супер, дао кредибилне чланке итд ти све што имаш да напишеш на то "хахаха верујеш да један ген прави плаве очи хахахха " То је твоја аргументација. Кад не држиш лекције и хвалоспеве о себи како си ти читао све и свашта док су још други сисали цуцлу и како си ти много образован и паметан, онда се подсмеваш. То је више-мање твоја аргументација. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Па није чуд дечко да вам даје аргументе, кад нисте способни да их уважите... а када скапирате колико грешите онда кренете да вређате и понижавате. Шта ће му то у животу? Ја сам вам овде изаргументовао супер, дао кредибилне чланке итд ти све што имаш да напишеш на то "хахаха верујеш да један ген прави плаве очи хахахха " То је твоја аргументација. Кад не држиш лекције и хвалоспеве о себи како си ти читао све и свашта док су још други сисали цуцлу и како си ти много образован и паметан, онда се подсмеваш. То је више-мање твоја аргументација. ja nikog ne vredjam ko nijebezobrazan, ko ne zasluzuje, kad si vidio mene da ja vredjam nekog poput recimo stanivuka, nikolu popovica i slicno, medjutim ima par ljudi , na prste se mogu nabrojati sa kojima ne vredi normalno razgovarati... znam ja da je juan obrazovan i pametan, nikad mu ja to nisam ni osporio, za razliku od njega za kog su svi idioti ako ne misle kao on i ne vredi sa njima razgovarati, sta ce mu to u zivotu, dovoljno mu da nastavi samo da vredja, valjda se bolje osjeca , sta li... plave oci su poligenska osobina, ne moze je odrediti jedan gen, kad to shvatis onda budi covjek pa reci izvini kordun bio si u pravu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука