Милан Ракић Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Па од кога да тражи, кад тај "Нестор Младић" који је то прокоментарисао, вероватно не постоји? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Al' za ovakve komentare, ja bih odmah tražila argumente, sa tačnim i pravilnim navođenjem izvora i impakt faktorima izvora И ја то тражим. Зато сам и поставио тему... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ево, волео бих да овде од ових који пљују и лажу за Митрополита напишу ГДЕ је он рекао да се бомбардује Србија (еј, схватате ли ви каква је ово лаж???) ? Аман, па ово је ужас! Рекао је, рекао је, рекао је... То је једини одговор који ће дати. И сам понекада имам проблем када људима скренем пажњу да Артемије није епископ и да његова окупљања и "службе" јесу само представа. Уместо било каквих аргумената одговоре ми са: А шта ради овај владика, па онај владика, а сви нападају Артемија као да је он најгори. Патријарх игра како НАТО свира. Епископ бачки је добио прстен од папе. Избацили су догматику светог Јустина Ћелијског са богословског факултета и заменили је са Зизијуласовом који је овакав и онакав. А ове новотарије које уводе! Имао сам прилику да чујем (од неких симпатизера Артемија) да им ни владика Никанор није довољно добар. Он наводно баца крст у олтару када се разљути на свештенике. И на крају се то сведе на питање о мени: А ти си за њих? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Pa ajd sad koga da izvucemo za usi kad i oni posejali zlo seme medj narodom. Secam se samo koliko su blatili patrijarha i prozivali po grupama, na profilima isto zbog ekumenizma. Ogavnosti od kojih se povraca. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 @@Ромејац, Ne diraj mi Patrijarha! Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 @@Ромејац, Ne diraj mi Patrijarha! ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Патријарх игра како НАТО свира. ?????????????????????????????????? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grisha Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Mili moji,ono sto je natrulilo,ne moze da se obnovi,jer ne zeli.Zivi i robuje idealizmu iskljucivosti. to je odpalo od Crkve,sami su sebe iskljucili od Ljubavi. Oni ne poznaju sebe,vec su zombiji i slika nekoga drugog koji ih zavlaci. Nas Mitropolit je svetitelj,a suprotno tvrde samo oni koji ne znaju za Boga i nisu se takli Hriscanskog ucenja vec im je srce uvijeno u lance i katance. ....... Марјанн, Александрида, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 ?????????????????????????????????? Па ако си прочитала цео текст који сам написао, видећеш да је то један од "аргумената" којим ме убеђују да је све оно што Артемије и његова дружина раде исправно. Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ево, сада сам се чуо са мојим пријатељем о. Ацом и он каже да је одмах после бомбардовања Митрополит Јован дошао на симпосион у Пожаревац говорећи о Србима као најстрадалнијем народу. То је исто поновио и јуче у Костолцу. Ова лаж коју шире артемићани и расколници је довела до тога да су јуче неколико њих избачено из порте Цркве у Костолцу. Ту банду је предводио неки Пеђа који је син возача о. Симеона из Рукумије. Такође, дилеје који немају појма шта је Црква узели су на билборду који је постављен у част освећења костолачке цркве и написали преко њега спрејом (конкретно баш преко слике костолачке Цркве) "Смрт екуменизму". Замислите чиме се људи баве! Драго ми је што овде имамо коначно прилику да овакве бандите раскринкавамо, тј. њихова злодела и мржње према Цркви Божијој. Доста је више да свака шуша може да лупа глупости и бестидно лаже и мисли да то неће нико да чује и одговори им. purke and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Mili moji,ono sto je natrulilo,ne moze da se obnovi,jer ne zeli.Zivi i robuje idealizmu iskljucivosti. to je odpalo od Crkve,sami su sebe iskljucili od Ljubavi. Oni ne poznaju sebe,vec su zombiji i slika nekoga drugog koji ih zavlaci. Nas Mitropolit je svetitelj,a suprotno tvrde samo oni koji ne znaju za Boga i nisu se takli Hriscanskog ucenja vec im je srce uvijeno u lance i katance. ....... Тако је оче, али да бар покушамо оне слабашне и нејаке у вери мало ојачамо, да није све онако како им сервирају проблематични типови којима је једини циљ да униште Цркву. Заправо, многи од њих и нису верници већ користе интернет, кријући свој индетитет, да пљују по Цркви. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grisha Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ko uobrazi da je blagodatan nece blagodat nikada zadobiti )))))) Nisam ocekivao da ce u Kostolcu na samo nekoliko km od "Centra Pravoslavlja" biti drugacije. Al sta da se radi,slazem se sa ocem Ivanom u potpunosti,daj ne Crkvene da pridobijemo,ovo drvo koje ploda ne radja zna se sta sa njim,jer su po svojoj slobodi birali. Na zalost!!!!!!!!!!!! Јадранка-Дервента, Александрида and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Oče Ivane ovako nešto se dalo očekivati. Nije nam prvi put da doživljavamo ovako nešto od *velikih branitalja SrBstva* , recimo da smo navikli na ovako nešto. Žao mi je tih ljudi, jer nikada neće osetiti takvu radost, ozarenost lica ljudi koji su juče bili prisutni prvo na Liturgiji, a onda i na ručku. To se samo jednom rečju može opisati: oduševljenje. Ja prva. Mislim da ovako nešto treba doživeti, pa se tek onda upustiti u bilo kakvu kritiku. pink panter је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Шабани ко шабани. Мене само чуди зашто владика Игњатије не рашчини оног несретника Симеона? Фарисеј, Драгана Милошевић and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Само да знате да је он бивши пентикосталац. Секташ био, секташ остао. Нажалост. Фарисеј and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука