Ведран Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Vedrane opušteno, čovek je očigledno pobrkao lončiće, vidi se da pojma nema ni ko ovde piše, a kamoli nešto više. Samo ti uživaj i piši slobodno, kome se ne sviđa, ne mora da čita хвала ти Александрида, мени значи твоје мишљење али ипак очекујем од оца Ивана који је постирао ту слику дискусије са FB, где се спомињем и ја, да чујем шта он мисли о мом понашању овде па ако стварам неки неред, ја се одма повлачим.... Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Meni nije jasno zasto se toliko komentarisu gluposti i nebuloze sa fejsbuka i toliko im se pridaje na vaznosti? Александрида and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 оче Иване ако мислите да провоцирам људе на ЖРУ, како што је коментар на слици који је постављен од стране извесног Жељко Миљића кога не познајем, реците ми молим вас и ја одмах напуштам овај форум..... Не, не... мислим да се уопште не ради о теби... није реч о теби него да неко на Фејсбукви тако пише. Иначе Жељко је свештеник... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Не, не... мислим да се уопште не ради о теби... није реч о теби него да неко на Фејсбукви тако пише. Иначе Жељко је свештеник... е ако је свештеник свакако да има право на своје мишљење али не и на овакву тенденциозну конструкцију коју је написао за мене: „нажалост уочио сам већи број таквих "пријатеља“ на сајту међу којима је и извесни Ведран, који полемише и провоцира људе, а након тога све коментаре брише...“ када и где сам то радио овде на форуму? Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 @@Ведран, Ведране, НИЈЕ причао о ЖРУ-у већ о Фејсбуку. Зато сам и рекао у коментару да је на фејсу свакакво смеће... Опусти се, овде си добродошао, много лепо са тобом разговарамо сви, чак и када се у нечему не слажемо. То је сасвим нормално у дебатама. Ти си наш и ми смо твоји... Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 @@Ведран, ти си нам одувек више него сумњиво изгледао Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Vala, ja im necu cutat svakako. Vala ćeš ih nasjekirati. Pa njima je duševna hrana da se svađaju i prepiru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Ja ću da im otpevam nešto i ima svi da zaćute! 0102_laugh Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Pitali smo se otkud razocaremne kod svestenika i kod naroda? Mislim da su ove tracarije jedan od razloga. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Ja ću da im otpevam nešto i ima svi da zaćute! 0102_laugh obi-wan and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СРБИН Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 (измењено) *** :rolleyes: Измењено Октобар 30, 2012 од Martirije ова песма је осдавно изашла из моде.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Brate,šta pokušavaš da nam poručiš ovim klipom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Нисам давно чуо нешто овако изопачено. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 ма то је неки стари "хит"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Хит може бити само ово: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука