Jump to content

Теологија Митрополита пергамског Јована (Зизијуласа)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vedrane opušteno, čovek je očigledno pobrkao lončiće, vidi se da pojma nema ni ko ovde piše, a kamoli nešto više. Samo ti uživaj i piši slobodno, kome se ne sviđa, ne mora da čita :)

хвала ти Александрида, мени значи твоје мишљење али ипак очекујем од оца Ивана који је постирао ту слику дискусије са FB, где се спомињем и ја, да чујем шта он мисли о мом понашању овде па ако стварам неки неред, ја се одма повлачим....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Meni nije jasno zasto se toliko komentarisu gluposti i nebuloze sa fejsbuka i toliko im se pridaje na vaznosti?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Гости
оче Иване ако мислите да провоцирам људе на ЖРУ, како што је коментар на слици који је постављен од стране извесног Жељко Миљића кога не познајем, реците ми молим вас и ја одмах напуштам овај форум.....

Не, не... мислим да се уопште не ради о теби... није реч о теби него да неко на Фејсбукви тако пише. Иначе Жељко је свештеник...

Подели на овим сајтовима

Не, не... мислим да се уопште не ради о теби... није реч о теби него да неко на Фејсбукви тако пише. Иначе Жељко је свештеник...

е ако је свештеник свакако да има право на своје мишљење али не и на овакву тенденциозну конструкцију коју је написао за мене:

„нажалост уочио сам већи број таквих "пријатеља“ на сајту међу којима је и извесни Ведран, који полемише и провоцира људе, а након тога све коментаре брише...“

када и где сам то радио овде на форуму?

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Ведран,

Ведране, НИЈЕ причао о ЖРУ-у већ о Фејсбуку. Зато сам и рекао у коментару да је на фејсу свакакво смеће...

Опусти се, овде си добродошао, много лепо са тобом разговарамо сви, чак и када се у нечему не слажемо. То је сасвим нормално у дебатама.

Ти си наш и ми смо твоји...

Подели на овим сајтовима

Pitali smo se otkud razocaremne kod svestenika i kod naroda? Mislim da su ove tracarije jedan od razloga.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...