Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ne treba se baviti ovim ljudima koji svakoga kinje ko nije po njihovoj meri. PSI LAJU ,KARAVANI PROLAZE! Док каравани прођу и пси се излају, многи одоше у пропаст. Зато треба јасно рећи када се овакве ствари десе да такви кривоклетници јасно и недвосмислено покажу доказе. Ево, ЖРУ стоји на располагању. Марјанн, DankaM and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 ne znam da l si primetio,oče al to o mitropolitu Zizjulasu ti stoji na još jednoj temi https://www.pouke.org...480#entry647496 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ајаој. Тако су и свашта причали за покојног +Павла, па се сад куну у њега. Тако су хтели и Артемија да баце са зграде Грачанице у једном тренутку, па су се после исти ти гурали пред вратима Грачанице јер је он "бранитељ православља и српства". Погубљени људи којима се нико озбиљно не бави. И тек ће да буде проблема, ако се неко озбиљно не позабави њима. Александрида and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Тако су хтели и Артемија да баце са зграде Грачанице stvarno... ovo prvi put čujem kakav koncept... Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 ne znam da l si primetio,oče al to o mitropolitu Zizjulasu ti stoji na još jednoj temi https://www.pouke.org...480#entry647496 Да... нисам до сада видео, али знам да исте такве паљевине као што је Семберац (који је btw образовац, организација која је ЗАБРАЊЕНА у Србији, јер има профашистичке идеје, а уједно је и организовала прекидање Литургија), говоре овакве ствари. Зар је толико тешко, ако је то заиста Митрополит рекао, документовати? Где, када, на којем месту, којим речима...? Наравно, да тога нигде нема. Зато нећу да дозволим, бар колико ја то могу као никакав и слабашан човек, да се такве сатанске лажи шире бар на оним местима које могу да исконтролишем. Јадранка-Дервента, Candy Butcher and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Ма да бре. Зато је та прича толико озбиљна, јер се у њој налазе људи којима је стало да су у некој борби за неке имагинарне више циљеве, али који представе немају о неким стварним циљевима, него лутају тако, како се истрипују, како им се нешто на ТВ свиди или не свиди. Тако ће и Артемија да оставе и да крену за неким новим гуруом, све док се неко не позабави тима људима. Ако не буде било већ касно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Тако ће и Артемија да оставе и да крену за неким новим гуруом Ово је жива истина... све ће се видети веома брзо. То су они више пута и нагласили у својим "изјавама". Сетите се само када су они људи који су, наводно, бранили манастир од екумениста (које је то лудило само по сеи) рекли да и ако Артемије крене "тим путем" они ће сами да се боре... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Има ли ко ко се бави озбиљно тим људима, прави ли се каква стратегија да се Црква позабави тим људима? Зна ли ко шта о томе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Увек ће бити бапских прича. Замислите само причу како су старац Зосима и Аљоша обили манастирску касу и побегли. Достојевски је тиме објаснио како у бапским причама нема граница. А како до тога долази је већ питање патологије. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 E sad hoce li neko da mi objasni zasto se pljuje patrijarh. Svi znamo kako se bira. I ne dam da se pljije po mom duhovniku, episkopu, patrijarhu. Zasto da mi zlim namerama ljuljate veru? Hocu da ispovedam Hrista, Njega cekam! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 @, Зашто? Па зато што мрзе Цркву! Зато што им није стало до јединства јер Патријарх је гарант јединства једне помесне Цркве. Зато пљују. ево шта каже човек из Македоније ко су они који величају Артемија у Македонији и који ликују над расколима: Исти такви пљују по Митрополиту Јовану (Зизијуласу), исти такви пљују по српском Патријарху, по свештенству итд... Оно што је трагично јесте да у Цркви постоје они који се понашају као вуци у овчијим кожусима, па под велом веееликих духовника и истинских православаца, управо воде људе на странпутице говорећи им на које литургије да иду а на које да не иду. То је дилетантско схватање Литургије. Зато, је наше када наиђу такви да им јасно дамо до знања да има оних који им неће ћутати док нападају Цркву Божију. Банатски деран and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Vala, ja im necu cutat svakako. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 ja ne znam zašto se ovaj svet tako okomio na Mitropolita Jovanam, jel on baš toliki trn u oku, pa tolika tema raznih svađa, vređanja i laganja? Volio bih da mi to neko objasni. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 @, Зашто? Па зато што мрзе Цркву! Зато што им није стало до јединства јер Патријарх је гарант јединства једне помесне Цркве. Зато пљују. ево шта каже човек из Македоније ко су они који величају Артемија у Македонији и који ликују над расколима: Исти такви пљују по Митрополиту Јовану (Зизијуласу), исти такви пљују по српском Патријарху, по свештенству итд... Оно што је трагично јесте да у Цркви постоје они који се понашају као вуци у овчијим кожусима, па под велом веееликих духовника и истинских православаца, управо воде људе на странпутице говорећи им на које литургије да иду а на које да не иду. То је дилетантско схватање Литургије. Зато, је наше када наиђу такви да им јасно дамо до знања да има оних који им неће ћутати док нападају Цркву Божију. оче Иване ако мислите да провоцирам људе на ЖРУ, како што је коментар на слици који је постављен од стране извесног Жељко Миљића кога не познајем, реците ми молим вас и ја одмах напуштам овај форум..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 оче Иване ако мислите да провоцирам људе на ЖРУ, како што је коментар на слици који је постављен од стране извесног Жељко Миљића кога не познајем, реците ми молим вас и ја одмах напуштам овај форум..... Vedrane opušteno, čovek je očigledno pobrkao lončiće, vidi se da pojma nema ni ko ovde piše, a kamoli nešto više. Samo ti uživaj i piši slobodno, kome se ne sviđa, ne mora da čita Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука