Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:47, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa i treba da budu. Mogli bi malo da čujemo zašto nisu iste bolesti? U seksualnom odnosu dva homoseksualca, oba coveka pristupaju dobrovoljno, zele da se taj odnos dogodi. U seksualnom odnosu coveka i detea,jedna strana u taj odnos stupa prisilno. Ako to tvrdis, znaci da smatras silovanje i seksualni odnos istim. Ajde, onda,pravo u zatvor, vidim da imas dete, znaci makar jednom si silovao nekoga. Nevena Zec је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:49, Nevena Zec рече Mogli bi prvo da čujemo zašto su iste bolesti Napisao sam to već nevena. ukratko Za Crkvu je svaka duša najvažnija,mnogi sveti ljudi su bili jako grešni i bili pravi zločinci. Imamo primer Savla koji je postao Pavle. Gledajući naravno Crkveno stanovište greh sam po sebi postoji i niko ne bi trebalo da osudjuje drugog zbog greha već očekivati i moliti se za pokajanje je negde zaista Bogougodno. Medjutim propagiranje valjanja i ostajanja u grehu i otvorenog Bogoborstva je strahovito teška bolest za samog čoveka,Crkva za razliku od dugih misli na svaku dušu pa i onu koja radi protiv sebe,dok gradjansko gledište jeste da ako ne ugrožavaš drugog, baš nas briga šta ćiniš sebi. Duša koja ostaje u grehu i koja idealizuje takav život je isto onoliko bolesna duša koliko i duša pedofila. Bolest traži Lekara koji ne pravi razlike koliko je bolest teška,jer ima lek za svaku boleštinu. Patrijarh je naravno izneo Crkveni stav. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 (измењено) On 25. 9. 2014. at 8:56, Margareta рече U seksualnom odnosu dva homoseksualca, oba coveka pristupaju dobrovoljno, zele da se taj odnos dogodi. U seksualnom odnosu coveka i detea,jedna strana u taj odnos stupa prisilno. Ako to tvrdis, znaci da smatras silovanje i seksualni odnos istim. Ajde, onda,pravo u zatvor, vidim da imas dete, znaci makar jednom si silovao nekoga. Nisi ti ... Измењено Септембар 25, 2014 од verum est in beer Нећемо тако Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Мислим да треба мало да смирите страсти. Држите се теме и понашајте се како доликује. Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:04, Volim_Sina_Bozjeg рече Nisi ti ... Nisam normalna, sta? Zato sto ne mogu da napravim paralelu izmedju slobodnog, zeljenog odnosa i silovanja deteta? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 8:56, Margareta рече U seksualnom odnosu dva homoseksualca, oba coveka pristupaju dobrovoljno, zele da se taj odnos dogodi. Није истина! Ево пре неки дан, ради мени мајстор нешто око неких туш кабина. И обећо човек да ће све да заврши за три дана, ја испланиро следеће шта да радим, а он није завршио и покварио ми планове. Реално, ја сам ту спавана страна, још сам и платио за секс после, а нисам приступио добровољно целој ситуацији. Kaludjerovic Sreten, Плутон and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:15, RYLAH рече Није истина! Ево пре неки дан, ради мени мајстор нешто око неких туш кабина. И обећо човек да ће све да заврши за три дана, ја испланиро следеће шта да радим, а он није завршио и покварио ми планове. Реално, ја сам ту спавана страна, још сам и платио за секс после, а нисам приступио добровољно целој ситуацији. U jbt dobro me podseti, treba mi majstor, curi mi voda, spala vrata od kupatila a moja muskarcina bas i nije za te takve popravljajuce poslove. Samo mi molim te daj neki hint da mi se ne pojavi taj tvoj! Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:20, Margareta рече U jbt dobro me podseti, treba mi majstor, curi mi voda, spala vrata od kupatila a moja muskarcina bas i nije za te takve popravljajuce poslove. Samo mi molim te daj neki hint da mi se ne pojavi taj tvoj! Ако ти дође и обећава ти брда и долине, а прво што уради је да се ухвати за ракију и кафу и пола сата ти прича шта све не ваља у овој држави, одма да га најуриш! Срђан Шијакињић, cloudking and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:26, RYLAH рече Ако ти дође и обећава ти брда и долине, а прво што уради је да се ухвати за ракију и кафу и пола сата ти прича шта све не ваља у овој држави, одма да га најуриш! E do... Sad si opisao 99% majstora u Srbiji :-D Avocado, Млађони, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:03, Volim_Sina_Bozjeg рече Napisao sam to već nevena. ukratko Za Crkvu je svaka duša najvažnija,mnogi sveti ljudi su bili jako grešni i bili pravi zločinci. Imamo primer Savla koji je postao Pavle. Gledajući naravno Crkveno stanovište greh sam po sebi postoji i niko ne bi trebalo da osudjuje drugog zbog greha već očekivati i moliti se za pokajanje je negde zaista Bogougodno. Medjutim propagiranje valjanja i ostajanja u grehu i otvorenog Bogoborstva je strahovito teška bolest za samog čoveka,Crkva za razliku od dugih misli na svaku dušu pa i onu koja radi protiv sebe,dok gradjansko gledište jeste da ako ne ugrožavaš drugog, baš nas briga šta ćiniš sebi. Duša koja ostaje u grehu i koja idealizuje takav život je isto onoliko bolesna duša koliko i duša pedofila. Bolest traži Lekara koji ne pravi razlike koliko je bolest teška,jer ima lek za svaku boleštinu. Patrijarh je naravno izneo Crkveni stav. Zasto crkva pravi diskriminaciju dusa? Zasto im je vise stalo da spasi gejeve nego alkoholicare?Zasto se protivi paradi a ne protivi se Guci? Alkoholicari i narkomani u Guci pred svojom decom se pijani valjaju u svojoj povracki a crkva im se nikad nije obratila sa zeljim da ih spasi... Ne treba samo gejevima spasenje a vi ste zapeli njih pa njih... Ne znam sto. U stvari znam al necu da me banuju :-D Tumaralo. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:39, cloudking рече Zasto crkva pravi diskriminaciju dusa? Zasto im je vise stalo da spasi gejeve nego alkoholicare? Zasto se protivi paradi a ne protivi se Guci? Alkoholicari i narkomani u Guci pred svojom decom se pijani valjaju u svojoj povracki a crkva im se nikad nije obratila sa zeljim da ih spasi... Ne treba samo gejevima spasenje a vi ste zapeli njih pa njih... Ne znam sto. U stvari znam al necu da me banuju :-D I ti misliš,da misliš.... Ovako je zvučao prvi post kad si došao na ovaj forum, nije ni čudo da veruješ da si postao slučajnim praskom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 9:26, RYLAH рече Ако ти дође и обећава ти брда и долине, а прво што уради је да се ухвати за ракију и кафу и пола сата ти прича шта све не ваља у овој држави, одма да га најуриш! Pa ko onda slavinu i vrata da mi popravi, avaj? Doduse, nemam rakije, jedino od alkohola sto imam je pola flase vina, a to planiram da izkonzumiram bez njega! BTW, je l' izvalio neko da VSB nema apsulutno nikakav argument ni za sta sto pise u poslednje vreme, samo tvrdi nesto, kada ga upitas za objasnjenje, napise nesto srceparajuce sa tri tackice i onda ti pozeli srecu, dobro, blagosilja te, ili da te bog cuva. Nevena Zec је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 10:38, Margareta рече BTW, je l' izvalio neko da VSB nema apsulutno nikakav argument ni za sta sto pise u poslednje vreme, samo tvrdi nesto, kada ga upitas za objasnjenje, napise nesto srceparajuce sa tri tackice i onda ti pozeli srecu, dobro, blagosilja te, ili da te bog cuva. Ovaj boldirani deo mi je nejasan... cloudking and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 10:47, Avocado рече Ovaj boldirani deo mi je nejasan... Koliko se ja secam, argumentovano je razgovarao do skora, ili ja jednostavno nisam ulazila na neke teme gde je bilo ovakvih situacija. Pazi, argumenti koje neko iznosi su argumenti, slagali se mi sa tim ili ne. Kada neko tvrdi da je nesto tako-i-tako, i pruzi mi argumente, nema veze to sto se ja ne slazem sa njima, jednostavno nemamo iste kriterijume, ali prema tom coveku imam kakvo-takvo postovanje. Nebitno da li se ne slazemo oko toga koju ja boju kose treba da imam ili da li treba podrzati paradu ili ne, to nema nikakve veze. Kada neko krene da se ponasa kao ucveljena baba koju niko ne razume, onda mi vec nista nije jasno. Nikoga nisam imenovala!!!! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 On 25. 9. 2014. at 10:38, Margareta рече BTW, je l' izvalio neko da VSB nema apsulutno nikakav argument ni za sta sto pise u poslednje vreme, samo tvrdi nesto, kada ga upitas za objasnjenje, napise nesto srceparajuce sa tri tackice i onda ti pozeli srecu, dobro, blagosilja te, ili da te bog cuva. Izvini pričamo o Crkvenim stavovima a ti ni te tri tačkice koje su tu, da te ne mučim objašnjenjem koje te ne zanima, ne razumeš Takodje avokado koji tvrdi da su huligani Srbija koja tuče homoseksualce samo zato što su takve seksualne orijentacije a ne zato što su huligani. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука