Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ја не знам шта он мисли, али мислим да је његово мишљење о томе да ли им треба парад или не, кредибилније од мог и твог. Џаст сејин. Ја мислим да је његово мишљење једнако "тешко" као и моје и твоје... ИгорМ, Volim_Sina_Bozjeg and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Na kraju ovo je pravoslavni forum, pa gde cemo da trubimo ako necemo ovde? Само до 2090 године. После кажу на Future Timeline Religion is fading from European culture. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ali covece, niko ne bije gejeve u ime Pravoslavlja, svako ko zna o svojoj veri najosnovnije stvari, zna da ne treba da ide da bije gejeve po uliciBas tako.Samo... Kako mi to da znamo? Jel izasao neko da se ogradi od huligana koji razbijaju lobanje s verom u hrista? Neko ide gradom ubija ljude i dere se cloudking me poslao da vas sve pobijem. A ja sedim kuci i boli me uvo... Jos porucim gradjanima "nemojte se setati nocu ulicama". пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ја мислим да је његово мишљење једнако "тешко" као и моје и твоје... Па не знам, ја мислим да по питању "параде" хомосексуалчево мишљење да ли је потребна или не, је много теже него моје или твоје јер он као хомосексуалац зна боље шта му треба него ја или ти... биће да се не слажемо.. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Tolike ljudine, muskarci, badze... A poplasili ste se da ce svi postanete pederi zbog gej propagande :-D Ajde, opustite se, skinite sminku i sedite da porazgovaramo ;-) Панарет је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Само до 2090 године. После кажу на Future Timeline Religion is fading from European culture. Pa fala bogu :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 @@Deki992, Па лол зато што си написао да геј пијуни машу заставама на своју штету, а ови млади људи хоће ове прве да бију исто на своју штету. Ја не знам шта он мисли, али мислим да је његово мишљење о томе да ли им треба парад или не, кредибилније од мог и твог. Не знам да ли је кредибилније, али мислим да се и не може знати поуздано да ли парада доприноси или не положају гејева у Србији, јер никако да се устали њено одржавање. Лично не бих учествовао у паради ни да нема опасности од физичког насиља, јер не градим свој идентитет на сексуалности. Уопште, блиска ми је та подела на јавну и приватну сферу, не волим ни она јавна колективна венчања са трудним младама итд. Сексуалност, религија...то су све ствари за унутрашњи живот и приватност. Paradoksologija, Deki992, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ma problem je što ima tih muževnih homoseksualaca, da ne kažem kamijondžiskog tipa,koji ne žele da paradiraju, prema njima ovi huligančići ne bi imali nikakve šanse.. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Не знам да ли је кредибилније, али мислим да се и не може знати поуздано да ли парада доприноси или не положају гејева у Србији, јер никако да се устали њено одржавање. Лично не бих учествовао у паради ни да нема опасности од физичког насиља, јер не градим свој идентитет на сексуалности. Уопште, блиска ми је та подела на јавну и приватну сферу, не волим ни она јавна колективна венчања са трудним младама итд. Сексуалност, религија...то су све ствари за унутрашњи живот и приватност. Здраво размишљање. :good2: Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Па не знам, ја мислим да по питању "параде" хомосексуалчево мишљење да ли је потребна или не, је много теже него моје или твоје јер он као хомосексуалац зна боље шта му треба него ја или ти... биће да се не слажемо.. Parada je namenjena vise ostalima, zar nije ona pozitivna promocija LGBT aveta usmerena ka "obicnom" svetu. @Panaret: I ovi sto biju rade to debelo na svoju stetu i sa ozbiljnim rizikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Не знам да ли је кредибилније, али мислим да се и не може знати поуздано да ли парада доприноси или не положају гејева у Србији, јер никако да се устали њено одржавање. Лично не бих учествовао у паради ни да нема опасности од физичког насиља, јер не градим свој идентитет на сексуалности. Уопште, блиска ми је та подела на јавну и приватну сферу, не волим ни она јавна колективна венчања са трудним младама итд. Сексуалност, религија...то су све ствари за унутрашњи живот и приватност. О томе се и ради што тамо парадирају болесници који и заснивају себе на сексуалности и хоће да се егзибиционишу осталом народу... И зато им и не треба дозволити...за мене је то најобичније секташење, ништа више...промоција сексуалности било које врсте је непотребна. lab_man, Данче*, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Parada je namenjena vise ostalima, zar nije ona pozitivna promocija LGBT aveta usmerena ka "obicnom" svetu. @Panaret: I ovi sto biju rade to debelo na svoju stetu i sa ozbiljnim rizikom. Lgbt aveti... Kreativnost u vestini omalovazavanja je nepobediva kod nekih hriscana... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Bas tako. Samo... Kako mi to da znamo? Jel izasao neko da se ogradi od huligana koji razbijaju lobanje s verom u hrista? Neko ide gradom ubija ljude i dere se cloudking me poslao da vas sve pobijem. A ja sedim kuci i boli me uvo... Jos porucim gradjanima "nemojte se setati nocu ulicama". Cek brate, ako ti nisi poslao, je l onda to tvoj problem?! Sta ti mislis, koliko je pravoslavaca (upucenih) koji ce nakon Hriatovih da baci kamen prvi ko nije gresan pomisliti "Ma idem da razbijem glavu nekom geju?!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Lgbt aveti... Kreativnost u vestini omalovazavanja je nepobediva kod nekih hriscana... hahahahhaaj pa pisem preko fona pa sam umesto S napisao A, tek sam sada video sta je ispalo Vidis da su me izdresirali da umesto "peder" pisem "gej", ne mislis valjda da bih to napisao stvarno. Nego da ja tebe pitam nesto: Vidjao sam neke ateiste kako dele po Fejsu slike kako bager rusi crkvi i slicno i likuju nad takvim slikama, je l treba sada da mislim da je svaki ateista ( pa i ti) u tom fazonu da minira neki verski objekat, ako mu se pruzi prilika?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Nazalost opet dolazimo do onog dela kada ja moram da ponovim ociglednu stvar - Crkva niti zabranjuje, niti moze da zabrani paradu, vec apeluje na vlast da se ona zabrani. Kao sto bilo ko drugi apeluje na vlasta kada mu nesto ne odgovara ili preti da narusi neki sistem. Nije svaki apel da se promeni neki pravni propis isti... nije baš isto da li ja apelujem da se PDV smanji na 10% ili apelujem na to da npr. Nikola Popović izgubi pravo glasa. Ono na šta Crkva ovde apeluje je neustavno jer ograničava ustavom zagarantovana prava. Takođe, ne razumem uopšte tu odbranu: Crkva ne zabranjuje, već samo apeluje na vlast (i kritikuje gejeve). Pa niko i ne zabranjuje Crkvi da to radi, već se Crkva kritikuje i pojedini apeluju na tu da malo reši svoj PR. Takodje i dalje ne shvatam zasto se huligani izjednacuju sa Crkvom. Crkva ne poziva na linc, mislim da smo to utvrdili. Mislim da je cak i naivno verovati da ako bi Crkva apelovala na huligane da ne dolaze u nedelju, da oni ne bi dosli i ne bi se pobunili. Neki bi sigurno došli, ali bi ogromnoj većini njih potpuno otpao jedan od glavnih "razloga" koji su oni u svojoj glavi racionalizovali kao "zaštitnici morala i pravoslavlja". Zar nije grešno kada znaš da veliki broj ljudi nekog hoće da bije da ne uradiš ništa po tom pitanju? A naročito kad znaš da veliki broj tih nasilnika (u zabludi) smatra da to radi baš u ime vere? Zar je normalno da u takvoj situaciji ti takve ne pomeneš već samo iskritikuješ drugu stranu zapravo dajući ovima "duhovnu municiju"... Na kraju, zasto je toliko tesko da prihvatimo da parada NARODU smeta? Da je vecina zaista ne podrzava. Nije uopste slucaj samo sa Crkvom. Kakve ima veze kome šta smeta i šta ne podržava. Možeš sutra da napraviš referendum o tome da li vam smeta npr. Čeda Jovanović i da li ga podržavate... i koliko god glasova da tu bude, to svakako ne može da predstavlja razlog da se Čedi oduzmu ustavna, građanska prava. Ustavna prava nisu nešto što se oduzima nekom zato što trenutnoj većini neko/nešto smeta. Oduzimaju se promenom Ustava. Ko god smatra da bi većina građana želela da se ukine pravo na slobodu mirnog okupljanja, slobodan je da počne da skuplja potpise. Ali da, pare su problem. Uvek su i bile. Zato smo dovde i dosli. Niđe veze... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука