Jump to content

Амнестија за бановане чланове!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

R2D2, dobro si ovo izveo! Kada konacno preuzmem forum i okoncamo puc bices prvi medju mojim adminima. Imaj u vidu da ces ti morati da citas postove i administriras dok se u pozadini bude tocilo na veliko!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

E da evo jedan konstruktivan predlog od mene:

Imao sam problema kada su mi se poruke brisale (a bilo je jedno 4-5 puta), ne zato što su brisane nego zato što nisam ni znao da su obrisane. Pa sam tako prvih 3 puta dolazio u situaciju da se zapitam za svoje mentalno zdravlje pošto sam sa jedne strane ubećen da sam komentar napisao i postavio, a sa druge nema ga nigde, Sve dok četvrti put nisam pitao "Da li još nekome nestaju kometrai?" (možda ne baš tim rečima) pa mi neko od admina odgovorio da je on obrisao. Tako da bi bilo lepo kada se nešto obriše da se javi onome ili putem poruke ili na toj temi, da ne dođu ljudi u situaciju da plaćaju psihijatra bez veze, a i da kako drugačije da poprave ponašanje ako ne znaju ni da su pogrešili.

Мени је један пост нестао пре неки дан , али мој пост није свето писмо и не љутим се , ако неко од уредника обрише неки пост јер се деси да и ја погрешим и поставим пост који није у складу са темом .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ја сам нашао један пост испред зграде јутрос кад сам ишао на посао...био је сав изгажен и мокар јер је падала киша...

Подели на овим сајтовима

Onda niste upoznati sa istorijatom ŽRU. Mi smo sa njima pričali do krajnjih granica, bili maksimalno tolerantni, svaku priču rastavili sastavili i episkop David KRuševački je to presekao rekavši da je rečeno sve što se ima reći, svaka dalnja priča je samo gubljenje enerigije, to jest oni iscrpljuju našu energiju, tasko da su te priče završene i to je bila najpametnija odluka do sada. Hvlala episkopu Kruševačkom na tome.

Nisam upoznata sa tom stranom priče, ali mogu reći, to je za mene razočarenje, kao vjernika koji se ne svrstava ni na jednu stranu u ovom žalosnom raskolu i podjeli u narodu. Nisam tu ja nešto posebno, i ima mnogo ljudi kao ja, koje ta podjela i raskol bole. Evo, ateista primjećuje 'nedostatak misionarenja' prema njima. Preči je brat nego rodjak, i rodjak nego komšija. Zamišljam da je dobro i mudro držati se srednjeg puta, i da ovakav sajt itekako može da teži promociji naše svete vjere na najčistiji način, nadrastajući i zacjeljujući podjele; čini mi se da je porastao i evoluirao od tog vremena kad je možda bilo bitno odobrenje ili blagoslov nekog episkopa za ovo ili ono. To je moj utisak ovako sa strane, nekog ko shvata vrlo dobro značaj svega ovog čime se i vi a i mi s vama bavimo i ko se trudi se da doprinese prema svojoj moći. 

Neko reče da Crkva opstaje uprkos našim slabostima, a može se reći i da ovakav projekat opstaje uprkos našim slabostima; ali to nas baš i ne pere od odgovornosti u svemu tome.  Nadam se da nisam nikog uvrijedila i rekla nešto neumjesno.  8086.gif  

Подели на овим сајтовима

Btw prvi deo onog komentara je bila šala zato sam drugi deo počeo sa: 

Mada ovo za Dekija se nisam šalio još pamtim kada mi je "skinuo" koju sam sat vremena pisao.

osveta je moja i ja ću je vratiti...................................................................................vronski

Подели на овим сајтовима

Ја сам нашао један пост испред зграде јутрос кад сам ишао на посао...био је сав изгажен и мокар јер је падала киша...

Retko ko ide na posao.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Meni jako pice po zivcima ovi admini... Ne svidja mi se tvoje misljenje- zakljucavamo temu, banujemo idiota, i sve super. Mislite banovacete neoga, i stvar rijesena, eh da je tako u zivotu... Kako vas na kraju krajeva nije sram ( admine ) , ovo je Pravoslavni sajt, i treba da sirite ljubav, a ne da budete bahati, jer ste neki admini, pff... a posle tu mjaucete da vam se uplati za hosting, e ja vala i da imam 50 000 platu, ne bih dala ni rape. caopoz

Подели на овим сајтовима

Meni jako pice po zivcima ovi admini... Ne svidja mi se tvoje misljenje- zakljucavamo temu, banujemo idiota, i sve super. Mislite banovacete neoga, i stvar rijesena, eh da je tako u zivotu... Kako vas na kraju krajeva nije sram ( admine ) , ovo je Pravoslavni sajt, i treba da sirite ljubav, a ne da budete bahati, jer ste neki admini, pff... a posle tu mjaucete da vam se uplati za hosting, e ja vala i da imam 50 000 platu, ne bih dala ni rape. caopoz

potpisujem... treba da sirite ljubav... bas kao dragana ovim postom :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Што ми се чини да си мало ироничан?  :)))

Sta pa tebi moze da se cini kad si ti robot? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Па шта ако траже за хостинг помоћ, треба да ћуте? Од таквих боље да никад ништа не добију! Смешна работо.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Tako je, Tanja... vučice...

Надам се да ће се @Драгана покајати, да није мислила тако, изгледа да је из неког женског "ината" и непромишљено, додуше искрено. Мене овде не занима никаква титула, клањање, увлачење, мислим да није фер да им се за понашање преломи на такав начин, јер они ту помоћ траже јавно, не крију се као мишеви, а јасно је да се између мишева и људи не може повући знак једнакости. Дакле, не зато што немам критике на њихово (админ) понашање и самокритике на своје. Него, није фер.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Dajte svima jos jednu sansu. Zasto se onda zove ovaj forum hriscanski ako se ce se svako prvi put trajno banovati? Gde to vodi? Kakvu to poruku salje drugima? Prvi i poslednji put mozete biti banovani jedino na hrvatskoj Vikipediji. Ljudi opustite se ovo je virtuelni svet.  

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...