w.a.mozart Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Darko je mislio na ishod trudnoće i mislim da je krajnje vreme da neko reaguje jer imam utisak da je Darko zaista iskren i dobronameran Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 ''МИ'' ...НЕатеисти.., ми желимо Царство Небеско .. и себи и другима.. ..незнам за атеисте.. Валтере, пусти човека више, молим те. Знам толико брижних, пожртвованих и дивних људи који (на моју веееелику жалост), не верују у Бога (мој отац је био, за живота,један од њих), као и "верника" који су испуњени пакошћу, злобом, а да нису ни свесни тога. Дечко је стварно имао добру намеру, и мислим да је ово није тема за оваква препуцавања. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Видите да је Валтер "намигнуо" уз свој коментар, тако да је верујем и њему јасно на шта је Дарко мислио, само се човек нашалио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Види стварно ! Ја, обично ,користим овај 0202_238 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Валтере, пусти човека више, молим те. Знам толико брижних, пожртвованих и дивних људи који (на моју веееелику жалост), не верују у Бога (мој отац је био, за живота,један од њих), као и "верника" који су испуњени пакошћу, злобом, а да нису ни свесни тога. Дечко је стварно имао добру намеру, и мислим да је ово није тема за оваква препуцавања. 1406_love Видите да је Валтер "намигнуо" уз свој коментар, тако да је верујем и њему јасно на шта је Дарко мислио, само се човек нашалио... prst ka gore prst ka gore .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Хвала за цвеће, Валтере 0202_238 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivica M. Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Јуче смо били код Маријиног доктора који јој води трудноћу. Он нас је и послао и најавио код докторке Јелене једне од најбољих доктора специјалиста у "ГАК Народни фронт" у Београду. Потврдила је оно што је и он видео на ултразвуку. Заправо, није проблем што су бебине кости мале, већ су необичног облика и да такво дете и ако се роди, тешко преживљава. У понедељак ћемо у Београд. Марија је добила упут за стационарно лечење, односно да остане да лежи, како је и захтевла докторка из Београда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 crosseo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2012 Јуче смо били код Маријиног доктора који јој води трудноћу. Он нас је и послао и најавио код докторке Јелене једне од најбољих доктора специјалиста у "ГАК Народни фронт" у Београду. Потврдила је оно што је и он видео на ултразвуку. Заправо, није проблем што су бебине кости мале, већ су необичног облика и да такво дете и ако се роди, тешко преживљава. У понедељак ћемо у Београд. Марија је добила упут за стационарно лечење, односно да остане да лежи, како је и захтевла докторка из Београда. Некад сам робовала страховима за своје најближе, и живот ми је био пакао ( и њима са мном ). А сад, када ми се прикраду, и као отровни бршљен почну да ми обавијају и притискају срце и ум, сетим се да Бог има своје планове за сваку душу у коју је удахнуо живот, да једини ОН зна шта је најбоље за сваког од нас, и да нас бесконачно воли. Наравно, ту су и туга, стрепња, сузе, али и свест о томе да ћемо једног дана поново сви бити заједно. Ово ти , мили брате, кажем најискреније, из свег свог бића. Сви ћемо се, сигурно молити Богу за твоју, жену, тебе и ваше детенце. JESSY, Andre Williams, Хелена Вујовић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Помаже Бог браћо и сестре. Нови сам на форуму,али пратим вас већ дуже време,као и сајт поуке. Е сад, жао ми је што са овим својим проблемом започињем разговор са свима вама, али много би ми значило ваше мишљење, као и неког свештеног лица. Ево укратко: Супруга ми је ушла у шеснаесту недељу трудноће. Ово јој је друга трудноћа. У првој је плод угинуо у четвртом месецу. Сада је на ултразвуку пронађено да се руке и ноге драстично разликују по величини од тела. То су потврдили и специјалисти у Београду. Дају нам форе још десет дана, а затим предлажу киретажу. Шансе су, како кажу мале да се ишта поправи. Шта сада, да ли урдити киретажу, јер плод је жив,али неразвијен? У искушењу смо. Bog Vam pomogao! Nadam se da nisam zakasnila sa odgovorom,nemojte uraditi kiretazu,nesto zbog cega cete se citav zivot kajati. Ta beba je zivo bice koja zasluzuje zivot,Sveto Krstenje i vasu ljubav,ne slusajte doktore vec dajte nadu na Boga Svemoguceg. Ja sam pre trudnoce i u pocetku trudnoce pila teske antibiotike,nisam znala da sam trudna,lekari su mi svasta prognozirali,nisam ih slusala i Bogu hvala dobro je proslo. Po pozdravu vidim da ste vernik,sve sto nam Bog salje daje nam za nase spasenje,i decu koju nam daje,daje sa nekim razlogom,velika je Premudrost Njegova! Prepustite sve Bogu,molite se Bogomajci i volite tu bebicu iz sveg srca,ona oseca sve. Svako vam dobro. Andre Williams and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Zaboravih jos ovo reci. Kod mog duhovnog oca je dosao bracni par u velikoj tuzi,na ultrazvuku su doktori videli da se beba lepo ne razvija,da je deformisana,nisu znali sta da rade,pitali su ga za savet. On mi je kazao da zena rodi dete i poslusali su ga. Rodila je zdravo dete. Idite u manastir Bodjani,molite se ispred ikone Bogorodice bodjanske,mnogi su se tu iscelili.http://spc-altena.de/latein/ebene02/eb8_hs8_us71.html Sinergija, Дуња, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ova tema bas tera na razmisljanje... :unsure: Mislim da bih poslusala dr :unsure: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Јуче смо били код Маријиног доктора који јој води трудноћу. Он нас је и послао и најавио код докторке Јелене једне од најбољих доктора специјалиста у "ГАК Народни фронт" у Београду. Потврдила је оно што је и он видео на ултразвуку. Заправо, није проблем што су бебине кости мале, већ су необичног облика и да такво дете и ако се роди, тешко преживљава. У понедељак ћемо у Београд. Марија је добила упут за стационарно лечење, односно да остане да лежи, како је и захтевла докторка из Београда. Још једном Вам најискреније саветујем: не убијајте то дете, молите се Господу Ратко :( and anajrim је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ako nisu "ubili dete", sad im je i kasno. Imali su fore 10 dana. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука