Blagoje Jovovic Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ne znam da li si me razumeo, samo sam se zapitao otkud bi takav nacin razmisljanja mogao biti god homica. Jednostavno, ako svoj stav za abortus zasnivaju samo zato sto je crkva protiv abortusa, onda bi mogao reci da su jako glupi. A prosto ne zelim da generalizujem tako jednu grupu ljudi na osnovu seksualnog opredeljenja. E sad, jedino sto mi pada na pamet ( ne znam da li je to u praksi moguce) je da osoba koja ne veruje ni u sta potpuno gubi bilo kakav moralni sistem u glavi, te mu je tako ubistvo ista stvar kao neke normalne svakodnevne stvari koje radimo. Ali ne zelim da verujem da tako nesto postoji, pogotovo u masovnom broju. Па то је исто ко да питаш откуд на сајтовима и блоговима геј организација фотомонтажа слика патријарха Павла у брусу и гаћицама. И притом то се наравно не односи на све гејеве.већ геј организације и људе који њих подржавају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ne znam da li si me razumeo, samo sam se zapitao otkud bi takav nacin razmisljanja mogao biti god homica. Ради се о погрешном схватању слободе, коју траже за себе, а то исто погрешно схватање слободе имају и чедоморке. Уосталом да би ти било јасније и жене у црном и анархисти подржавају параду срама. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Па то је исто ко да питаш откуд на сајтовима и блоговима геј организација фотомонтажа слика патријарха Павла у брусу и гаћицама. И притом то се наравно не односи на све гејеве.већ геј организације и људе који њих подржавају. Oni ne postuju crkvu, samim tim ne postuju ni njenog poglavara i sprdaju se sa njegovim likom. Ovde se radi o pitanju koje nema veze sa tom pricom, znaci pitanje zivota i smrti odredjene osobe. Ako nisi ni sada skapirao, smatracu da me sprdas i necu nastavljati diskusiju sa tobom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ради се о погрешном схватању слободе, коју траже за себе, а то исто погрешно схватање слободе имају и чедоморке. Уосталом да би ти било јасније и жене у црном и анархисти подржавају параду срама. To nikako ne moze biti isto shvatanje slobode, kod gejeva je to teznjaa da imaju kakav hoce i sa kim hoce seksualni odnos (znaci licni zivot), kod abortusa je odlucivanje o tudjem zivotu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Око 100 активиста непознатог порекла Manolis, Џуманџи, Juanito and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 kod abortusa je odlucivanje o tudjem zivotu. То ти мислиш, и ја мислим, али они уопште не размишљају на тај начин. Искључиво говоре о телу жене и њеним правима. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 То ти мислиш, и ја мислим, али они уопште не размишљају на тај начин. Искључиво говоре о телу жене и њеним правима. Samo bih voleo da znam kada je taj svecani trenutak transformacije dela "tela zene" u coveka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Само нам је још ово требало, нема довољно будала на све стране да забавља народ. Шта је следеће, да неонацисти праве контрамитинг комунистима, или анархисти Образовцима? Sherlock H., Mилена КШ, Deki992 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Шта је следеће, да неонацисти праве контрамитинг комунистима, или анархисти Образовцима? Ја сам мислио да направим контрамитинг овим адвокатима што се нешто буне због пореза. cloudking, Sherlock H., Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ја сам мислио да направим контрамитинг овим адвокатима што се нешто буне због пореза. Они не излазе на улице, знају да се тамо ништа не решава. То је за рају и доконаше, да се издувају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Они не излазе на улице, знају да се тамо ништа не решава. E штета. А ја се баш понадао паради бивших и садашњих студенткиња правног факултета. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 E штета. А ја се баш понадао паради бивших и садашњих студенткиња правног факултета. Јеси луд, бежи од тога колко те ноге носе, посебно од оних што раде у струци! Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 На крају "перформанса" животомрзаца, плакате и транспаренте су оставили на улици. Радници градске чистоће су веома брзо почистили њихову памет. Фидер, Натан, Blagoje Jovovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ma ko ih sisa oni su primitivci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ma ko ih sisa oni su primitivci. Исти сој људи је у центру Београда организовао изложбу слика осведоченог шиптарског терористе. Људи су се побунили и хтели да протествују али нису могли да приђу тој галерији па једно пар километара,било више полиције него народа. Али онда кад ти исти људи протествују против противника абортуса ?! онда два полицајца смирују ове остале који су у великој мањини. ki ih šiša? ne znam, ali ko plaća to i ukupno im održavanje to je već malo jasnije. a stav i bedu naše žalosne države/vlasti možemo videti prema aktivnosti policije (a kako je navedeno u citatu od Blagoja). i opet, pored svega, ne mogu se načuditi onima koji pored očiju još vide drugačije. . zuti car, Натан and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука