Jump to content

Miss me but let me go - pesme utehe nakon gubitka voljenih

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Одговори 91
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Твар је Tворца човјек изабрана:   Ако исток сунце св'етло рађа,    Ако биће ври у луче сјајне,
Ако земља привиђење није,  Душа људска јесте бесамртна,  Ми смо искра у смртну прашину,
Ми смо луча тамом обузета. (
Njegoš)

When I die (Rumi)

When my coffin    is being taken out    you must never think    I am missing this world

Don't shed any tears     don't lament or feel sorry   I'm not falling     into a monster's abyss
When you see     my corpse is being carried     don't cry for my leaving     I'm not leaving      I'm arriving at eternal love
When you leave me     in the grave      don't say goodbye       remember a grave is    only a curtain     for the paradise behind
You'll only see me      descending into a grave       now watch me rise       how can there be an end     when the sun sets or      the moon goes down
It looks like the end      it seems like a sunset     but in reality it is a dawn       when the grave locks you up       that is when your soul is freed
Have you ever seen      a seed fallen to earth        not rise with a new life       why should you doubt the rise     of a seed named human
Have you ever seen    a bucket lowered into a well      coming back empty     why lament for a soul     when it can come back     like Joseph from the well
When for the last time     you close your mouth     your words and soul      will belong to the world of     no place no time

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...