JESSY Написано Август 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Wind blowin' on my face Sidewalk flyin' beneath my bike A five year-old's first taste Of what freedom's really like He was runnin' right beside me His hand holdin' on the seat I took a deep breath and hollered As I headed for the street You can let go now, Daddy You can let go Oh, I think I'm ready To do this on my own (It's still) (It still feels) a little bit scary But I want you to know I'll be okay now, Daddy You can let go I was standin' at the altar Between the two loves of my life To one I've been a daughter To one I soon would be a wife When the preacher asked, 'Who gives this woman?' Daddy's eyes filled up with tears He kept holdin' tightly to my arm 'Til I whispered in his ear It was killin' me to see The strongest man I ever knew Wastin' away to nothin' In that hospital room 'You know he's only hangin' on for you' That's what the night nurse said My voice and heart were breakin' As I crawled up in his bed, and said You can let go now, Daddy You can let go Your little girl is ready To do this on my own It's gonna be a little bit scary But I want you to know I'll be okay now, Daddy You can let go You can let go ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Saandra and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saandra Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 JESSY and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 when i think back on these times and the dreams we left behind i'll be glad because i was blessed to get to have you in my life when i look back on these days i'll look and see your face you were right there for me in my dreams i'll always see you soar above the sky in my heart there always be a place for you for all my life i'll keep a part of you with me and everywhere i am there you'll be and everywhere i am there you'll be well you showed me how it feels to feel the sky within my reach and i always will remember all the strength you gave to me your love made me make it through oh i owe so much to you you were right there for me in my dreams i'll always see you soar above the sky in my heart there always be a place for you for all my life i'll keep a part of you with me and everywhere i am there you'll be because i always saw in you my light, my strength and i want to thank you now for all the ways you were right there for me you were right there for me for always in my dreams i'll always see you soar above the sky in my heart there always be a place for you for all my life i'll keep a part of you with me and everywhere i am there you'll be and everywhere i am there you'll be there you'll be ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука