Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Si ti udata ? Aham Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Кад погледам све ове моје другарице и њихова размишљања док су биле млађе,попут Драгане, удале су се за сасвим супротне ликове,од онога што их је привлачило. Баш скоро ортак и ја сретосмо једну,која нам је вазда замерла да нисмо амбициозни,нисмо завршили факултете и тако то...удаде се за камионџију, мисим овде не желим да омаловажавам његово занимње,него чисто један добар пример... Само да се осврнем на споменуте мирисе, ајд да кажем,док сам био млађи, непроцењив је био ужитак кад ти мала дође на гајбу, па после кад је отпратиш,и вратиш се ,а оно цела соба мирише на њен парфемчић помешан са љубавним соковима... Данас као (пре)зрела особа могу рећи да ме привлачи једноставно оно што ни сам не могу објаснити,никакаве тривијалности ту нису битне,срце је тако одлучило... verum est in beer, Broken, Жика and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 љубомора Nažalost, moram da te obavestim da je za tebe onda jedini izbor da odeš u gejeve. Sve žene su ljubomorne. One koje tvrde da nisu, ili nisu bile u situaciji koja će im pokazati da jesu ljubomorne, itekako, ili ne vole svog partnera i svejedno im je. Никола Поповић and Драгана. је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Pa šta onda pišeš šta je "sesi" ? Čim si ti sestro udata nema više "najsesi su ruke" i slično. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Кад погледам све ове моје другарице и њихова размишљања док су биле млађе,попут Драгане, удале су се за сасвим супротне ликове,од онога што их је привлачило. Баш скоро ортак и ја сретосмо једну,која нам је вазда замерла да нисмо амбициозни,нисмо завршили факултете и тако то...удаде се за камионџију, мисим овде не желим да омаловажавам његово занимње,него чисто један добар пример... Pa uglavno je tao u zivotu. Sve suprotno od onoga sto zelimo, ne samo sto se tice ove teme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Pa šta onda pišeš šta je "sesi" ? Čim si ti sestro udata nema više "najsesi su ruke" i slično. Pa sta? to se odnosi na mog muza Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Pa sta? to se odnosi na mog muza Ondak dobro...to već može. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Боровину и четинар ми не дирај. Ови остали не могу да се пореде са Пином. Ипак је био познатији, па чак су се и жене "купале" у њему. Још има и бобице клеке у себи, а клека ми је једна од омиљених ракија, поред стомаклије Izvinjavam se...maših temu verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Nažalost, moram da te obavestim da je za tebe onda jedini izbor da odeš u gejeve. Sve žene su ljubomorne. One koje tvrde da nisu, ili nisu bile u situaciji koja će im pokazati da jesu ljubomorne, itekako, ili ne vole svog partnera i svejedno im je. Љубомора није знак љубави, него егоизма. Код љубоморе је увек у центру универзума њен носилац, а не онај други. И кад буде преварен, љубоморни се једе због повређеног ега, а не због љубави. Сви смо ми љубоморни мање или више (не само жене, само што жене по правилу више хистеришу) и нико није савршен, али ваља да се лечимо. Кад сам рекао да ме одбија љубомора, мислио сам на патолошку, када је особа уопште и не примећује као проблем. У лечењу помаже брутална искреност једног према другом и свест да друга особа није обавезна да буде с тобом, него је то по слободној вољи. Ти ниси власник друге особе, него неко ко треба да се труди да је увек изнова осваја. Подразумева се да обоје морају да имају овакав поглед на ствари да би то функционисало. DYNABLASTER, Melhisedek88, Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Привлачи: Дјевственост Одбија: Разврат, блуд Н И Н Е, Жика and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Privlaci me kad ne vire dlacice iz nosa, a odbija me kad vire dlacice iz nosa kod suprotnog pola lol Nema tu sta privlaci ili odbija, to ne postoji. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Љубомора није знак љубави, него егоизма. Код љубоморе је увек у центру универзума њен носилац, а не онај други. И кад буде преварен, љубоморни се једе због повређеног ега, а не због љубави. Сви смо ми љубоморни мање или више (не само жене, само што жене по правилу више хистеришу) и нико није савршен, али ваља да се лечимо. Кад сам рекао да ме одбија љубомора, мислио сам на патолошку, када је особа уопште и не примећује као проблем. У лечењу помаже брутална искреност једног према другом и свест да друга особа није обавезна да буде с тобом, него је то по слободној вољи. Ти ниси власник друге особе, него неко ко треба да се труди да је увек изнова осваја. Подразумева се да обоје морају да имају овакав поглед на ствари да би то функционисало. Шит докторе, ал` си у форми... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Nema tu sta privlaci ili odbija, to ne postoji. Јес не постоји, а Алфа Ромео? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Јес не постоји, а Алфа Ромео? To je neka druga frekvencija, nema to veze nista. Nema sta da me privlaci ili ne privlaci, ljubav se jednostavno desi, ne postoji nista u plotu sto moze da utice. Жика, Grizzly Adams and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 . Кад сам рекао да ме одбија љубомора, мислио сам на патолошку, када је особа уопште и не примећује као проблем. Sve što je patološko, ne valja, makar bila i patološka ljubav. To nema šta da te privlači ili ne privlači, to je za lečenje. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука