Jump to content

Шта вас привлачи, а шта одбија...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 11 months later...

Šta muškarci prvo primete na ženi?

1. Oči
2. Osmeh
3. Grudi
4. Frizura
5. Težina
6. Noge
7. Smisao za oblačenje
8. Zadnjica
9. Visina
10. Koža

Šta žene prvo primete na muškarcu:

1. Oči
2. Osmeh
3. Visina
4. Frizura
5. Smisao za oblačenje
6. Težina
7. Koža
8. Oblik lica
9. Zadnjica
10. Nos

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Prvo primetim kosu, obrve i oci. Gotovo uvek mi se nekako svide sportski tipovi, uredna kraca kosica, po mogucstvu crna, kratka brada, dok brkove bas i ne volem :)

Da je visi malcice od mene. Pozeljno je i da ima hronicne probleme sa sinusima, hahah. Posto umem cesto da preteram sa parfemima :sunce:

A sta me odbija..... Arogancija, hod kao da je ceo grad njegov, piskav glas, price o automobilima i novcu.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, kordicka93 рече

Prvo primetim kosu, obrve i oci. Gotovo uvek mi se nekako svide sportski tipovi, uredna kraca kosica, po mogucstvu crna, kratka brada, dok brkove bas i ne volem :)

Da je visi malcice od mene. Pozeljno je i da ima hronicne probleme sa sinusima, hahah. Posto umem cesto da preteram sa parfemima :sunce:

A sta me odbija..... Arogancija, hod kao da je ceo grad njegov, piskav glas, price o automobilima i novcu.

A ti si sportski tip? :)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Ne volim "alfa" zenke koje traze paznju a ne daju je.

Fizicki privlacna osoba , koja je zrela i zna da postuje muskarca.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, confianza.esc рече

Upala sinusa (znaci da lose dise, ne cuje dobro)

E jos ako i ne vidi…verujem da ce mu lepo biti na tom sastanku, posebno kada mu konobar ispostavi racun ;)

Hahahahaha, zasto si takav, pa zar nisam bas lepo opisala coveka. Ali ne, morao si da ga upropastis :tongue:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordicka93 рече

Trudim se da budem :)

Dobro, sto trazis to trebas i da ponudis. ;) Treniras nesto?

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Ja volim vrcave ljude koji vole šalu na svoj račun, a najodbojnije mi je kad je neko arogantan, lako uvredljiv i generalno ako se loše odnosi prema drugim ljudima bez ikakvog pokrića. :)

Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...