Jump to content

Шта вас привлачи, а шта одбија...

Оцени ову тему

Препоручена порука

imam.

ja sam sa svojim bivsim muzem zivela tako malo vise od 3 godine.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

narkoman. zato i kazem bivsi.

pisala sam ovde na forumu o tome.

cudno je to kako kad stegnu iskusenja i muke u zivotu, dolazi do smanjivanja libida.

pricam iz iskustva

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

naravno, ne sporim.

nego sam bila zaista iznervirana povrsnim odgovorima muskaraca na ovu temu.

postavite se na mesto zene i da neko tako o vama razmislja: kao o pastuvima za rasplod, kao teglecu marvu...

ja u sali kazem da meni muskarac u zivotu samo treba da otvara tegle (mada kad ne mogu da je otvorim ja je lepo polupam) i da mi popravlja auto (posto to ne umem bas nista)

Подели на овим сајтовима

???????????? ?????????? ???? ???? ???????? ?????? ???????,????? ?????...

????? ? ??...???????? ??? ????? ?? ???? ? ????????, ???????...

????? ?? ???????? ??????? ??? ????????????...

?? ???? ????? ???? ?????????? ?????? ????????..

???? ????? ???? ??????????...

? ??? ???,???? ????????...???? ???? ???? ???????????..

u slucaju sv.Jovana Kronstatskog, supruga se bunila, cak se  i zalila mitropolitu. ali kasnije su se dogovorili.

Подели на овим сајтовима

???????, ? ????? ???? ?? ?????? ????????? ? ?????? ???? ?? ????? ?????? ??? ??????? ???????... ???? ?? ??? ?????-?????  :cheesy2:

mnoge ali ne sve.

Подели на овим сајтовима

Privlaci me kod zena autentican i sasvim svoj/lican izraz zenstvenosti i zenama primerene neznosti... :)

To me konacno privuklo i mojoj zeni...

S druge strane, izuzetno me nervira kad vidim da zenski kopiraju neki lik iz javnog zivota, ili prosto prate zadnji krik mode (da je bar zadnji... crvenilo), i tako skoro sasvim guse tu svoju licnu i neponovljivu lepotu i zenstvenost...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

???????????? ?????????? ???? ???? ???????? ?????? ???????,????? ?????...

????? ? ??...???????? ??? ????? ?? ???? ? ????????, ???????...

????? ?? ???????? ??????? ??? ????????????...

?? ???? ????? ???? ?????????? ?????? ????????..

???? ????? ???? ??????????...

? ??? ???,???? ????????...???? ???? ???? ???????????..

u slucaju sv.Jovana Kronstatskog, supruga se bunila, cak se  i zalila mitropolitu. ali kasnije su se dogovorili.

Tacno, zato je danas ovakva pojava bas retka, iako ja sticajem okolnosti bas znam za jedan par koji tako zivi...

Svakako, ako bi neko i hteo da zivi ovakvim zivotom, mislim da je potrebno da se dvoje najpre dobro i temeljno upozna, i da trazi savet i blagoslov dobrog i opitnog duhovnika, koji ima dugogodisnje pozitivno iskustvo u radu sa svetovnim ljudima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

da bi se dvoje upoznali istinski, potrebno je izdici se iznad ovakvih povrsnih i uvredljivih razmiljsanja za oba pola.

posmatrati osobe onakvim zaista jesu sa svim manama (vrline se podrazumevaju) i ne mislite da ce te se ozeniti/udati za lepotna/lepoticu.

zagrebite ispod povrsine...

Подели на овим сајтовима

jbg, ja to i ne gledam. sto puta me su me pitali imas li ti oci  0104_cheesy

izgleda da ih nisam dobro otvroila kad sam birala.

Подели на овим сајтовима

ma dar sutra malo!

ja sve pricam sta mi padne na pamet i ne uvijam to. mene bre ni roditelji ne vole  :smiley:

kazu mi da ima jezicinu ostru kao sablju a dugu do tokija 0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...