Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Ооо има и мојих земљака овђе и то исто година имамо. Добродошао Bolje te naša' zemljače! Олимп and НиколајСвесрпски је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 И један предлог не задржавај се пуно на овом форуму боље ти је Под маском великих теолога и хришћана има великих фукара и олоша част изузецима Олимп and Jesus Of Suburbia је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 И један предлог не задржавај се пуно на овом форуму боље ти је Под маском великих теолога и хришћана има великих фукара и олоша част изузецима Važi, važi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Procitaj ovo moze da ti koristi https://www.pouke.org/forum/topic/35239-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-40-%D1%81%D0%B2%D1%98%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%BA/ Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 A izvini prijatelju ali moram da te pitam... Odakle tebi "losa energija" u 16 godina koju izbacujes iz sebe glasnom muzikom? Kakva bre losa energija u 16. godinu? Zezanje, smejanje, kampovanje sa ortacima, prvo pijanstvo ... To je 16. godina a ne "asocijalnost" ... Давно си ти био тинејџер па си заборавио . Бре , са 16 година сваки проблем се чини дупло већи, душа је дупло осетљивија . А да не причамо како нас у данашње време бомбардују разним глупостима . Те мораш да будеш овакав или онакав, те ако немаш ово ти си тотални лузер . Није лако имати 16 година , мада , радо бих се вратио у то време са овом памећу сада . Жедни, Иван ♪♫, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Давно си ти био тинејџер па си заборавио . Бре , са 16 година сваки проблем се чини дупло већи, душа је дупло осетљивија . А да не причамо како нас у данашње време бомбардују разним глупостима . Те мораш да будеш овакав или онакав, те ако немаш ово ти си тотални лузер . Није лако имати 16 година , мада , радо бих се вратио у то време са овом памећу сада . Svi problemi koje moze imati momak ili devojka u tim godinama se najbolje resavaju sa ocem ili sa majkom. Lepo se kaze imam taj i taj problem, to me muci, i niko nece bolje pomoci i dati bolji savet od onih koji su te rodili i zive za tebe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Inače, ja sam svjestan da živim u najbolje doba života. Sve probleme koje imam ja prihvatam sa osmjehom, jer jednog dana kada budem imao 30 godina i kada me dočekaju problemi sa posla i ostalih stvari, nedostajaće mi oni problemi sa 16 godina. Tako da me sad rijetko šta sputava, jer pokušavam da gledam današnjost iz budućnosti. Ne gledam sve stvari na taj način, ali što se tiče ovog gore pomenutog, to je tako. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Procitaj ovo moze da ti koristi https://www.pouke.org/forum/topic/35239-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-40-%D1%81%D0%B2%D1%98%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%BA/ Hoću, hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 @Jesus Of Suburbia Dobro nam dosao na forum, osecaj se kao kod kuce... -Владимир- and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 И један предлог не задржавај се пуно на овом форуму боље ти је Под маском великих теолога и хришћана има великих фукара и олоша част изузецима Bez obzira sta ti mislis o drugima, u javnom razgovoru nije dozvoljeno ovakvo izrazavanje. Ili sto bi rekle nase babe - nisi sam, dete, ima ljudi okolo. Imas usmenu opomenu za sad, obzirom na tvoje godine. Crveni Baron, НиколајСвесрпски, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 @Jesus Of Suburbia Dobro nam dosao na forum, osecaj se kao kod kuce... Hvala puno, hoću obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Помаже Бог имењаче и добро дошао! Мислим да асоцијалност до неке мере није лоша ствар. Не сад то да буде оно да нећеш нисаким да се дружиш, али баш и да не излазиш из куће, и само компјутер... Треба се умерено дружити са људима који ти пријају, и са којима имаш што-шта заједничко. Мој предлог ти је да се бавиш спортом и да проводиш време у природи. До доста помаже и телу и души. Да радиш на себи увек и пронађеш "таланте" које треба да умножиш. Уметност уплемењује човека и чини да се осећа слободним. За рукоблуд свака част, и хвала Богу! Тек ћеш видети колико је лепо без тога живети. Читаш ли Нови завет? Свако добро од Господа! Jesus Of Suburbia and Жедни је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 И један предлог не задржавај се пуно на овом форуму боље ти је Под маском великих теолога и хришћана има великих фукара и олоша част изузецима Čemu ovakvo pisanje? Blatiš sajt, blatiš veoma cenjene teologe i duhovnike koji su aktivni na sajtu. Никола Поповић and arizan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 @@Jesus Of Suburbia, Ideš li redovno na Liturgiju? Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Čemu ovakvo pisanje? Blatiš sajt, blatiš veoma cenjene teologe i duhovnike koji su aktivni na sajtu. Од кад је говорење истине блаћење? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука